返回列表 回復 發帖
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
3 x' [3 r6 i# Yleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" B+ V+ P3 f# _5 I% ]0 R. `3 T& i

- d1 \- ^6 x7 u1 I1 u' c佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!公仔箱論壇- D/ h" @9 x4 X4 B; P
leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
1 C9 Y5 @! f& [) ^tvb now,tvbnow,bttvb" p! l3 t5 q; J' x7 L* _
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
一啲都唔低,我又有幾高?唉.......唔好笑我扮唏噓。
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
电视狂,我諗套劇會交代嘅,我都等緊..........
不外孚無言受屈之類.如果唔係,有怪莫怪.
恬靜的田園生活真令人嚮往
我沒看過 因為看人物 沒有我認識的人 充其量是司棋姐(他的真情太經典了),但看大家寫的好像很好看,我這幾天來看看
% a3 ^. p3 ~+ }+ Ttvb now,tvbnow,bttvb但是樓主的標題  我可以深深感受8 B$ _; O( u$ K- |
生娘真的不及養娘大 縱然稱謂上不是 爸媽 但是精神上實質上卻是比這更親近

評分次數

• leekwoklam

究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
5 a/ f+ o! L1 i6 @/ s  Q电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
; ]4 c0 V8 |& x* X0 T8 Utvb now,tvbnow,bttvb
1 r; ?2 Z* I% v5 h% I' C  {% D; K4 |www2.tvboxnow.com唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
"无讲"=沒有說出來.
% d$ }; @/ b2 f1 I5 C6 mbutyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
; Q1 O4 W( A! w' c1 mwww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb' e0 n6 g# i. Q! m
感激
看親身母自己說年輕時不懂事公仔箱論壇' e- M# R3 ]4 k  N& D( j5 d
有了小孩後
/ b9 r$ l4 d- k1 P  b一直想找個好男人給小孩一個家www2.tvboxnow.com6 T, [, y/ S& N! {" Q3 g0 T
後來年紀漸長
* _2 H( ?% W6 I; {& e0 }. ^; U9 mtvb now,tvbnow,bttvb想找回小孩時一切太遲www2.tvboxnow.com6 N" ^! ]  [8 e  }& S* s
然後之後一直做善事希望彌補/ ^1 {# B/ K# L, Z
親生阿媽已經改過向善
6 [  m" e- C9 [9 \5 E只是小孩仍誤會
9 x7 S8 X7 ^$ ?7 N0 o6 l公仔箱論壇看tvb近來編劇公仔箱論壇+ _% c! X- t5 E
應該是大團圓結局
看親身母自己說年輕時不懂事tvb now,tvbnow,bttvb) r+ C% v: E3 D; w; z3 ]5 [
有了小孩後
7 A4 D' D4 a1 }: m% V, B, }www2.tvboxnow.com一直想找個好男人給小孩一個家9 o! i' t9 o+ l+ N% z- [
後來年紀漸長TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% l# j! Y7 W) q+ s4 q
想找回小孩時一切太遲tvb now,tvbnow,bttvb/ Q, d2 D4 e" I; Y! l3 c
然後之後一直做善事希望彌補
  b, J9 c+ C+ S" _9 l+ f+ Mwww2.tvboxnow.com親生阿媽已經改過向善
+ Y7 ~( {; q' N! q7 J" }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。只是小孩仍誤會
3 U& o: P9 y8 I看tvb近來編劇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, K7 a: B1 K6 o; W: }; j
應該是大團圓結局 ...
, t$ }- j: ]4 O* ~: s* N" ^mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
! O) G8 K5 T7 A9 z. k# `$ Q公仔箱論壇
5 H# |! `$ ?% p8 r% A6 A: A6 Y咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!