返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
% N. a* x6 T6 X, z7 v3 @www2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com& w6 R1 x0 k( S7 Q. D2 Q
公仔箱論壇4 \6 t6 u9 _7 I1 h3 t9 H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, L8 Q' i) @7 ~5 n" K& @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇. ~- [' o8 r6 }" T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R0 W! d, Z& ]' Q2 k
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....www2.tvboxnow.com2 r: A0 d, ]' g# X% P7 B! o
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: ]4 Q  l9 c& K: P4 L2 s3 ~

d% S0 E6 p1 d) e/ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
www2.tvboxnow.com' W  N  ?  \0 }% z" y

* F* z$ u. \2 M8 t, L公仔箱論壇大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
: k& y- t. u4 jwww2.tvboxnow.com
. E  h+ ]: j2 i& |  t* [公仔箱論壇阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
. y* r0 V4 |$ F) lwww2.tvboxnow.com 8 F& Y; ~* y& X" y
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D" n9 L" q% o. q0 N1 O/ @
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
www2.tvboxnow.com: C2 \8 N2 V' L) k; q! @1 I

; ~- {* w' a- o; f" p2 n7 S+ L- Twww2.tvboxnow.com陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
  b1 a2 I& _0 M3 l& D  O

9 ?% }, [- d. w6 M4 I陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
" r9 C0 ~# Q. ^. d* q  \tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
0 P/ K$ C+ W9 b咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
7 M2 w  j1 y& W) Q; D3 h公仔箱論壇
9 L, @7 S% Q1 V1 l6 w公仔箱論壇
$ Y  g5 f7 E* A: u) `. ^" J真係有拳譜參考架。
8 H7 N+ J6 y" d2 }  L7 c! ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇' T/ O) O% d2 z- t4 J. ^/ b( \/ e
「初鍊」
- o& H$ n" E9 y+ O$ m5 _- Kwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
+ |2 @( B* O8 p「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」tvb now,tvbnow,bttvb! d0 K* K5 S) s- |. R  [
282659628265982826597# r; p; ^  h) M9 g
# e; c7 V7 i* \* O: ]6 r. C, jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係有拳譜參考架。
& N0 E7 K$ `# Uwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
/ n; ~9 [: _9 b; |" G* M出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
! ?0 K, d0 A* ~' a* k
& c( z4 R& |' A2 y0 i, Y) N7 S
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
3 g( f. i4 n1 O, M% x9 K/ n% f" W' ?公仔箱論壇出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子     q1 {- E0 L; g1 t! j( k3 l
( J4 A7 H) _5 R, v1 L* C' E& ?2826644
; g' {; k0 f+ p/ P; b& j6 gtimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 S0 R0 c* a' x- J# K; m" I8 n
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
tvb now,tvbnow,bttvb9 l9 G: ]8 n' \. J# Q
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
: I0 U4 A' w6 ]; H3 x. a: F+ a各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......tvb now,tvbnow,bttvb* @$ B1 Y3 {% L- s
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
) j3 }- C' f8 e7 D4 |" c
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `* ?( t7 Y. A7 m4 y8 a; C9 ^+ e
有無放大鏡
8 Q( d& d0 Z5 a' a6 A$ _chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 x' F# @& V/ ]  D# N7 M
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
- ]% [7 L/ L. V" a" l' |www2.tvboxnow.com香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。www2.tvboxnow.com' G2 F& M9 S/ u, F% I, l8 Y
香香好可愛。