返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇5 W& g! x& {  [; y
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......www2.tvboxnow.com+ J2 }1 m' z9 u) u. _7 F
不過我唔係嫌美儀老啊。
  U3 z1 l/ \5 Xwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
% }! m* M( ~* E* j公仔箱論壇公仔箱論壇( G( L+ p" S0 ]0 H# y1 g. q; `
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係公仔箱論壇( n0 J- V: {. L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 $ q  i9 r, Y% B6 Y, h: Q& m. A

8 k( ~3 y( n+ B1 J公仔箱論壇
8 X6 ?, i4 j( P) l+ _4 Z$ ?' v3 {1 V4 V# r
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% D' ]2 Y2 ?! v9 I6 c
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
) [; K/ f+ U  o4 z9 J公仔箱論壇唔.....
" X% `1 |$ ?8 J8 }$ |$ G7 i. B0 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
4 I5 X3 Y: K5 v& D! Htvb now,tvbnow,bttvb
. n/ [( [( B+ V7 R$ z  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係# O1 f& F9 B& z4 M3 F
( ?; |& v) [6 ]4 \0 fleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
* d$ Y2 ]  D3 g' ~" T
8 r) ?- G, O# s6 B7 V( d7 m哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ R6 g4 y9 \* {5 U
唔.....tvb now,tvbnow,bttvb3 i1 O* `+ B- i9 }
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
4 D: L% {6 V/ H8 l) n7 ]) {6 p2939556www2.tvboxnow.com* q& i5 e1 b: v# W! {6 `0 }
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
% y; U1 T# I# g& Ewww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
- q' v- a+ \4 Q4 [0 F. x. jwww2.tvboxnow.com
; E3 a1 }: R0 w  S( E; q* T咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
% `, x3 ^- E; M+ y  g3 Q0 G9 V  b, Y  I) t- G( M2 [
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
: F4 ?. G  P$ F* omnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
" O( P8 t: D  M5 c, n

8 ^# Z* E& h/ q9 b我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
www2.tvboxnow.com) f& o" W9 L9 x4 n7 v

, t! {7 v5 f1 P. ?www2.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb6 v& a7 W2 l& e7 f" ~( S
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
: A* p0 w8 Q, J+ |) T! H$ q公仔箱論壇: l$ E/ C' S$ M5 t5 D  Q
有大佬撑住咁就冇有怕:
/ s$ Z' ^& Z/ i# zwww2.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
) W& G, ?( g: t$ O/ |4 H2 c; c嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
www2.tvboxnow.com4 ^3 I" b3 Q( I

a- m, x9 E, nwww2.tvboxnow.com* m" O0 X7 X! T7 B
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
; |# I1 R+ U$ v  f# S: o
6 }. H* S, j+ p  |2 @) h" btvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:www2.tvboxnow.com; A" c, w% q! `( \, ]  @4 x; {
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
% n& q+ ?) J9 @* n% htvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
6 C" Z& D: D8 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
www2.tvboxnow.com! A! P3 T7 {+ q( j. I" R
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
4 |! [& I/ }5 ?% O8 F% pwww2.tvboxnow.com  v0 T( U% E! |
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳") o# q7 y6 v$ p9 L3 t: W5 O) W# K
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇  M8 v8 j8 ]) p9 D# a' o) r
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
" a2 n) n5 J! ~, w1 i7 |tvb now,tvbnow,bttvb
% n9 u6 T$ N6 ~, J4 Y" Q+ hwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m8 N* w9 l, y% o0 d
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇5 B" I" T5 B! k6 R! ]: x/ b% g
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
$ r- S' w5 p( E" c/ f$ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我預設嗰個反而唔係呀..
; y+ S7 C; |9 o# n1 j
www2.tvboxnow.com* v$ a" @- [: ^# y3 _8 Y
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
1 Y. d; x, `; a  `2 e& x5 u' ^www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
0 J- ~; y# J; P2 `6 X啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 www2.tvboxnow.com* A: s" r2 M8 g4 E) F

- k7 G- U/ [6 G8 V8 p8 r# R! p$ p& }補充茅山聖物紅肚兜
! a* z- R) [' S+ Q$ A
& q8 F9 o) y" dwww2.tvboxnow.com
2940533公仔箱論壇" L# ~  F. F' M5 B4 M

/ W& g* |& ^! P* E. m, d8 jtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 [3 j/ z9 V* d' b7 M* c- W5 i
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
- m! H& K5 J* o5 b# b公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
公仔箱論壇" C  v+ @5 W# Q6 X( z+ C' \. T
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
0 H" Q3 Y# @$ q8 c3 {記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
  u' D  B  [; @' R) ^) d' q( _哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。/ N3 s5 H" u% M7 ]0 F
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....tvb now,tvbnow,bttvb8 ^: @/ y9 S( w
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
公仔箱論壇3 ~! r6 o) b5 Z. r' g0 q, ?

/ p5 `- F- R) c6 k/ V嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
4 W# U# Z3 q8 g" G( \3 C8 jtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 _' i* A; x: f1 S; {* @
釘姐的背面
1 d& C( v4 b- |7 g