返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
+ l3 P5 V! d- o6 o, C% O: C( }5 f3 h公仔箱論壇

6 C% F% |# X# r* w: x, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 d, d0 P2 U/ e  R) T. e
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱* ]) m( s2 o; b* g9 c* \
+ T% n- }% R* r. i4 F' M* ?) Y
公仔箱論壇. ?' @5 n2 Y& g: f3 p
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
1 K; v! C0 _; `/ r' [mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
2 u* x, a- b) _" v0 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!6 V; M8 \9 Q$ B4 s5 [
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
, F7 S2 n9 X5 u: L
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 R0 J: N+ g* K8 Z# M! Z
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
  @5 ^/ d' v$ M+ M6 q0 K' S! p: ztvb now,tvbnow,bttvb' k, t: Q1 P" H; ^% u4 D

6 L2 D: ]0 D% K4 r5 ?; }4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb+ E' `* k! ^' H. Z3 O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇4 s; Z% Z$ d! D( o/ q
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
5 G7 N8 u: N* Z3 }5 g5 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。將來無聊可能會看
! X3 O0 i" q* a. c6 |  e2 ^Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
+ n) M$ h1 }$ }) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; W, |$ {9 Z/ W
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
1 D# \: b& y" ]哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
6 c' c, }- b$ \& _% U& W6 C) \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
/ R2 S- {- G7 U9 u! k! e公仔箱論壇0 k. q+ a. x" u; t! c0 H9 n
* W) {( e; z8 {* D8 V" ]! R9 j3 b- ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ B9 d" a3 s# U9 |3 `. ntvb now,tvbnow,bttvb29342180 ]: I9 o( T9 @0 O2 Q, D7 M1 \& n
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' p+ h) P9 U* O# K
www2.tvboxnow.com  N# X2 z" j  U# m2 x2 p% i3 U
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
1 T- c% K$ Z1 p8 O2 ^1 z公仔箱論壇
5 Z+ j! H( F( YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! b& c% L& m5 c6 o: L/ D公仔箱論壇6 g% G( o) Y' A; M3 v5 o0 }
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛www2.tvboxnow.com. R$ g7 \% h' P" M1 ]2 M  a! n2 h/ h
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
  C5 k5 W6 j" L5 p; T  ]
公仔箱論壇  w) D4 c4 q2 i. R  T# Z
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件