返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半tvb now,tvbnow,bttvb* o2 k, @" ~& a) G# a" }
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
/ O/ {8 v3 o: O- z$ o0 Mwww2.tvboxnow.com 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
, Z! r! x- ?9 `7 C* a# L) y: I公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
1 h4 `1 ]: U& s/ b' \好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂公仔箱論壇( V& U7 Z/ n1 |7 @; m" T& E: i/ D0 @
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
4 H" ]' c& ^# q2 C8 ?
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
) K3 r9 ]9 Y" Z* Atvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
" d+ o3 v; x5 r" y% n  }# Bmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( H& P7 W' P: m8 d8 d
6 ?0 ]: w# [4 O5 o# w
自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢7 K. L0 G) S& Y! b2 O- R; m
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* U: O& R/ r' ~  ]" p- p- h
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
公仔箱論壇% @2 G' ~% a! x; z  x- |7 T
tvb now,tvbnow,bttvb6 ~+ U5 ]' m& a; t$ e8 C
自食其果www2.tvboxnow.com' D. }+ [1 G5 s6 _8 ]$ U' X, o: p1 E
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
1 q" d  N0 M4 v. J* R, R% m( Wwww2.tvboxnow.com係呀,自食其果,好有教育意義架.....
8 v% |3 ]2 f- R" A" h
, M4 s) c4 S. q; P( ]! ]" t公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z& s: z& b  E& O# O! D3 D
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....www2.tvboxnow.com- d1 z* Y! J) I) C3 k
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
! E* i$ u( M7 f, J) E& v9 K6 c養不教,父之過。慈母多敗兒
8 W3 }" D3 ^. u6 ~. Owww2.tvboxnow.com養不教,父之過。慈母多敗兒
1 k( P5 C1 [  t* c* pmnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
0 N! x  ^& k8 g1 ~- W" _tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( ~6 o/ Y$ U' C1 H6 \
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
3 I3 a# D+ F- R0 ?( j) Ftvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 E. v. {" t& w8 E

9 J3 m+ y5 m- L) a$ s0 }& @公仔箱論壇公仔箱論壇& f. F7 z; G0 r, @, n
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?1 I2 i+ ?* @) p8 f
可以
- M1 w, j$ H7 R5 _! U公仔箱論壇
* l2 B5 x3 M8 A9 Q1 ]" F/ ~0 Y* H' A0 ^(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?www2.tvboxnow.com1 `( N* {" J: g. V  t
唔會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Z/ w, T! d9 J
公仔箱論壇- M* I' J' s; B: C  y( v
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會公仔箱論壇% P/ H: B! J- O
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?公仔箱論壇# e; e; X8 Z7 j* w
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
4 U% z! j5 O8 e& L! P( o3 d( v8 \7 m- y" U. H
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [! N6 \3 D% y1 o6 [  o) Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
+ G( R& g, I5 @* h# STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
& @9 r* x# H$ ?. s(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _www2.tvboxnow.com2 k0 }) Q6 C* o! j
成為情侶
) H& q+ I9 F# X1 ?1 f' R% |; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L2 e2 r1 P& U5 z! h
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
2 a6 u' \* `. Btvb now,tvbnow,bttvb
. @$ @* r* |2 o0 k3 ~公仔箱論壇
0 h7 M* \! }. E/ L  lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2960282
* G' I* Y+ C( X: V2 U, a) |公仔箱論壇杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
! y" t  O$ a8 V7 i* [( o. owww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
3 k$ ^, j5 z4 X  ^9 ^tvb now,tvbnow,bttvb
* d- \! C- ?1 `- G, P$ Q咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @( g# G. t# ?: ~
, \% C' e: S- I0 x& o8 F8 R
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?