返回列表 回復 發帖
# h, i% Q+ @) `4 g1 V5 t

% Z! d% o. M( m8 O* {7 ^公仔箱論壇佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!www2.tvboxnow.com  f* r  `3 l9 Q) Y+ d. b
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
公仔箱論壇6 a0 s( q% O: B' k# ^8 P8 T* S
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
% D, E  _; h- ]! t7 O5 e% J& M% m$ K1 w' E/ _/ r
www2.tvboxnow.com" C* ^; Z+ N' e- A5 x) @1 h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

( }( `5 B$ [" Y+ V% [' s  P公仔箱論壇我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625公仔箱論壇( H/ f- Z1 Z! o! O+ b  L" W. R
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
) w9 k, S- l7 F' e! y. \' q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
3 y3 J2 B* q0 I3 G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' \* ]- }2 o. k+ D; v; U
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
' o* X& _, h+ y* x  D$ J7 s/ f, Wtvb now,tvbnow,bttvb
) A0 o" @, f. p( l2 i/ v廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
9 O' t1 K9 ^* j大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
! k: c7 m2 a  a  {3 p1 x* g3 P: }/ Y9 D
咁陰功吖?  B3 Z' u0 X, x  o3 u5 K
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
( e) u) ]  I6 |: y2 X& ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ L5 N; ], q9 l- w* u7 X! |! [: ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 ~/ E7 U, ~" @8 y
咁陰功吖?
5 d" ~6 q4 C$ W: I但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....公仔箱論壇- q( T; t" b% J) E
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
" c, A2 A3 `7 `- p. L  Qwww2.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
% ^5 q& i: z* m: A, o
! ~9 h$ x. V/ F
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
  F- f5 q( G5 @) n. V
( Z/ l6 {& s* a8 K佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
1 ?* S. s' r9 E大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
1 B- z1 T9 S0 s2 n( i, D! [
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
% f3 E- K( `& x3 z3 K- [
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
4 E/ {+ }+ B% |, w: jtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
- K8 P3 X  b% B* u- KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
1 P/ _) u3 P! G7 M; d
. L9 U0 w% _6 S- K  ?0 S# \佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗www2.tvboxnow.com0 q3 F6 k- M3 G! z9 c* f2 `
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
& i3 ?! s' m( e% ytvb now,tvbnow,bttvb歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇( x5 C  L' v7 \" M/ H
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A' j8 h0 B* K. s% m* a/ h
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
8 {, S2 L* A  l4 `8 N/ Cwww2.tvboxnow.com但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
$ i2 ^* l. h; C$ y* t- Ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
www2.tvboxnow.com$ T& o0 \& w4 Q0 L4 H1 t: d
tvb now,tvbnow,bttvb3 p  ]/ q4 s% E, S" y% Q
聽緊電視喇
# n, w5 N: K. e  G8 `3 v$ ]! S# p歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
; A0 i6 i2 c+ t% p9 Mtvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
' i( [; D1 n3 `+ G( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港