返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
$ C+ U' L  k; F4 b+ dwww2.tvboxnow.com2954357; u3 B8 U: ?  h/ H0 ^- i
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
' y) r5 M% C& I7 g9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
; S. C0 a( B% Mtvb now,tvbnow,bttvb6 H8 f! J8 L* ^0 \, u
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水公仔箱論壇; S  `4 C# H. c1 F: H* S
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
/ B$ [5 b/ ?) v( n: X! z3 n( j/ \! a! U+ t' A1 [
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
7 P$ u( J! _, o4 e) Y  l唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
$ y# g- \+ i: P% P' N5 X/ [5 [6 s4 e公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# `* w7 R: X' U' m9 A3 @

8 e/ U- U5 |+ \, s: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
, j0 h7 y2 J! v- u% j6 D8 `tvb now,tvbnow,bttvb2954355
1 O, J- e: g2 x5 C0 @www2.tvboxnow.com咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。6 E. R% Y2 q9 L5 D
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
% k1 Q1 D  j* B7 W5 g( L( Zwww2.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
  @5 X9 q- V& u. h# [' D/ m
% E' G: _7 v  L6 D9 d( j佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架www2.tvboxnow.com  p# f, Y) H: B7 w
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 N0 v* c7 T9 w& F" Q/ Z2 v+ Y
' k2 H! M& X) c2 a' k

0 F: k/ G# H; ?2 v+ ]/ S, HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁正!
( A; @% N& s- ?) ~5 B+ Y就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇! e) N6 G, L7 n6 x4 u) \
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先8 _; K8 t' \. v$ E4 n4 h! M
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
0 r1 n+ n9 n! o1 U9 ]1 [www2.tvboxnow.com上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
+ ^+ X% z3 g8 _2 t
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先公仔箱論壇8 X/ E) A$ `; J: g" c
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
( i  F! S0 c+ d4 p+ w3 Zwww2.tvboxnow.com2 E" y( K( G$ y. d% Z7 t7 l- `
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
2 X! r$ C# q& J9 \( H6 ~. u, Q7 |www2.tvboxnow.com
2 j4 L8 p. }0 N) D3 L2 n: m$ C* Jtvb now,tvbnow,bttvb2955088
* k: u1 R- L( `+ S0 |8 c咁正!
! j% x8 Y- S+ m/ m2 p就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
5 k6 q! K! a/ O* A) Utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v( J  ?( y3 u" a, ^+ G$ A* h0 {

; t8 }# L4 d6 v9 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
6 c4 y+ m% \5 |4 |; z" Itvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' W2 n9 u1 a# S
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! www2.tvboxnow.com. j  |2 N7 j* @# x
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

/ ^. e2 L# q5 A  d( uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇* L- @, S* h( `: b0 i; R
公仔箱論壇8 @( V4 f2 P7 k( x: A) x/ K$ D

% Q: z2 Z% @& V' j有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
: ~$ [! R) u( {: |/ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
9 {8 B) O1 w/ r1 O
# A/ z  t% L3 ^' N1 [9 @咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?www2.tvboxnow.com8 U  `( X7 J. }% H" C2 l
公仔箱論壇; ^1 E: I0 h/ U( g6 X4 ~- A6 l
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

. f+ K  C. X/ j公仔箱論壇8 w. D) u) Z  k' U+ @

w9 Z: a2 O& D: k( {; I8 Y9 Jtvb now,tvbnow,bttvb如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?www2.tvboxnow.com! H4 }5 X% f0 F8 ]; _6 w
/ _8 _# o4 T2 C1 V  a' X7 N1 d5 W8 o
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
9 \1 g9 P# Q+ g公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
. p# |: ?. j* h. G
www2.tvboxnow.com1 P8 o, w! a) A
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。