返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。www2.tvboxnow.com$ _2 H; m$ \0 V' \8 d
! J7 r  |% K6 ?( W$ q
2979852% j7 Q% J6 q7 ]3 s# K# L% n5 t& Y
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
4 m3 _" B/ S. y0 z* @; d% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇% q/ i6 Y# Y5 d
唔似地球人...
# v! [  A0 e  |- |# ]* o4 Y. D
8 V' B; o" Q7 f6 u! u公仔箱論壇唔似地球人...
& g2 x1 W" i: S7 wwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 u& Q) a0 M( n; m
即係呢隻囉。
4 w& r6 B' b4 O, qtvb now,tvbnow,bttvb  H9 C- k3 c# M4 \2 Z+ }* Z' m

2 N8 N. k" o6 n6 Q/ z! q% O& `tvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
( w# n/ i6 d8 e1 e  Gwww2.tvboxnow.com我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ N# F: y0 B4 x, ?
即係呢隻囉。* Z7 N& S4 n1 w9 j% |

; @6 z! `1 V) F( x8 B% C5 e2980500
6 W- D- m0 s! Y6 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
) l% u1 p; w$ v4 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。2 ]) ^) ^) u; d! R& T0 e. u+ [
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
2 s+ t! A% o9 ~7 _& Ytvb now,tvbnow,bttvb( V$ ?8 U& h: n5 ^7 I3 k
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯   f) \+ _" C  R9 _& R) z
7 J& A. H/ ~1 C7 T1 {% B1 W
tvb now,tvbnow,bttvb5 I9 Q, b' Q( X  u
www2.tvboxnow.com" t& C( C5 _( E5 k1 b2 ^; I
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇% P  E) W8 [' l7 g6 c/ _8 f
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
2 }5 y" F1 y- R1 F( f# i* A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 N* y3 N. s- P9 A$ G$ N! q
係呢。
. A6 O/ @# N  J. z3 h啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
! d5 j" g' \& J% l! J: O% [9 X

7 g: x# y6 x3 P) P9 _3 s) jwww2.tvboxnow.com細佬同大家按圖索驥吖。www2.tvboxnow.com8 R3 e8 w3 k+ S+ E/ s

$ B" f7 G& v7 `+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
tvb now,tvbnow,bttvb/ D# W4 ~1 q& N0 t! W' n
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
公仔箱論壇6 F# {6 U4 y3 f- h
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
: W9 q5 o3 h4 X% E  A2 x4 M6 l6 _因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
- N' O- v+ V$ Y' Y: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- m/ ^7 V6 t. h) r$ b8 z7 Wwww2.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x2 R1 n0 Y- Y$ Y
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
  ^2 [, a- R1 rtvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔
& b( C; c! s% w
- t& h3 Z8 a" y8 {) C- ftvb now,tvbnow,bttvb係呢。
4 N, e' [0 c/ ^9 ?" t7 ?啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! K8 h- f& o7 l: K1 N+ T5 z

1 o% w8 L: ~& W7 _4 r/ W' u細佬同大家按圖索驥吖。: i9 [# d- B. T- G9 f/ A1 b: M
. Y. k7 O8 V6 N$ {) d  S. b& xleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' N4 {4 A+ A) D7 C5 V

) V0 O4 d8 \4 I: H你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
' L  s% F. N4 S# Y1 h0 I5 E! qwww2.tvboxnow.com似新疆少數民族女仔
6 a& c! o9 B& V8 F; i9 swww2.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 c3 P. A1 N: Z! F( c
. l- Z9 e% i6 R- J4 a  q! ]
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
$ t; o! T, t: e9 N0 G5 u! [www2.tvboxnow.com  H; ?. t8 Q/ v1 T3 F  Z) D4 J& ]  P
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
  v+ c9 T5 y6 \% @: Itvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
7 @0 s+ X1 T' n$ Y. W( ]% Y' l. r
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
# p& f6 ^  \6 l7 H' c
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
& @7 {3 M2 y! g2 @: e. wwww2.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
# V+ {* q3 {" o' [# X5 h
$ q; B8 @( P: _: W. S$ o! R/ `: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
1 F2 n- d* A6 B0 l8 p4 T9 M
4 T5 ?3 B: {# C* B7 [因為佢地兩個對眼神似人www2.tvboxnow.com/ U7 B  C6 J9 E, D) ~# s! u  m
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
3 w( ^* D) ]6 k$ K5 N- t1 L. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
$ ]; [' v! O( Hhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
. ?9 k. J+ e% X6 P  }1 t2 o& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 _; V' i# \7 g; w
8 c# Q) H' E$ |7 F+ K& OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! ]' f+ U+ B; q+ [" @& o公仔箱論壇你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
* `) }7 b# F0 ^, c" p公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
公仔箱論壇9 R& L- b& g2 d0 V( M
有啲真係「騎厘」到呢.....公仔箱論壇8 L) g* T4 ~8 `7 X& r
tvb now,tvbnow,bttvb3 m! `+ L* ^* t: A" e
今年個三位都唔知點形容。
4 }4 d6 W& H3 _/ a寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「公仔箱論壇3 o9 j9 x# R2 C( y+ G, {
7 d; H- g) X7 L# W  f眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
/ z# N' Z2 X0 C( O2 x7 r, l/ hhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ..., I8 Q, m9 f, T
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
www2.tvboxnow.com- T/ N5 H$ j) J
係呀,由第11集開始追都冇損失。