返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
6 F  x' k: ], F, Atvb now,tvbnow,bttvb猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:www2.tvboxnow.com+ O$ k& F- N' n2 g5 t
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...www2.tvboxnow.com  Q- S, ^* E1 S; i
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
* M9 `% _& ~+ Z. j/ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
) ^2 `8 v2 Q: }  h( w) E8 M0 d6 O. I係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清www2.tvboxnow.com1 L+ m8 e$ @" ]. A
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
: @  L. z# N+ Z5 U0 h* v- w7 b公仔箱論壇文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
- m* T7 Q; ], ^. G' {) _tvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
9 [% q* z* U- l# d; e; I8 htvb now,tvbnow,bttvb
5 @4 V2 U' _5 C/ j! V多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
. a& T* D! N4 n9 B( s! F$ [公仔箱論壇7 T9 Q* p; q* J' _  p/ A. I
公仔箱論壇; t" t1 q5 ^& I2 b4 h
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
) y+ L! H* E2 D. J& v$ Fwww2.tvboxnow.com文武兄幾時返黎呢
! a. ^# X6 P+ s( `: H2 jtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]
0 g$ Q. }$ p3 ]5 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# V- X( s# v# f+ R& F( {+ b( J# O, ?公仔箱論壇猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
# G7 ~  ]; c& o5 j5 e) N
: i; |  G9 ?, Q. ^1 ]tvb now,tvbnow,bttvb多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
6 d- k0 \2 t, Y% z7 v- C: c公仔箱論壇
5 v" {5 I: J. L8 O2 e. j& nwww2.tvboxnow.com
! g5 c. g+ w& h; P7 Z% \: gquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
; A+ g/ P' A( ltvb now,tvbnow,bttvb文武兄幾時返黎呢! z! i* H5 s( q7 x- H/ j1 g
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# p* ]" u3 O6 @8 A, r- P( D( V% W4 ~
mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。
/ \9 U3 h% v$ r. lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" t7 o4 l9 v$ q3 U" z5 Z
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~