返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
6 t% T. f4 j6 A2 h) e/ P8 |$ N& DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
! Y8 [4 k: S/ L) n呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
9 {: J( x, j& }' g% etvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機tvb now,tvbnow,bttvb2 \' E) C+ {8 ^' O. t: z
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
+ @5 ~; ~( c/ J0 Q) ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
1 n: Z0 X7 x4 x" K% G. rtvb now,tvbnow,bttvb同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1! G+ F+ t  g- g
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499tvb now,tvbnow,bttvb5 x  G9 R3 j4 z3 y' P6 F3 P" z5 y2 D
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
' a# i/ ?# }4 S( f  _, q( jtvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1公仔箱論壇0 K2 k( O% K0 c6 Y' L: F, S7 T4 h
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去www2.tvboxnow.com  s! X: _: l- t/ \
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
公仔箱論壇2 ]3 u; h- k+ s2 {* h4 F- a" z6 {
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
tvb now,tvbnow,bttvb) s0 K+ T1 b6 p
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛tvb now,tvbnow,bttvb0 p5 o+ v, ]6 y: }
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
# L# W/ n; D, x7 h+ s2 X& Zwww2.tvboxnow.com係呀, 我覺得白色幾好
5 m) o% O  z9 u# }) N) b! h( Uwww2.tvboxnow.com而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!' \7 z% w$ A) ]9 y" G8 Q
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  F/ v4 z! R3 I2 T8 D+ p
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁% {2 K6 T/ X; H
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
  z6 h, [7 _* D! ^# b; l$ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www2.tvboxnow.com% C$ D# o' T. R& J: \
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037! j) s4 {# [8 `0 N9 @
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
www2.tvboxnow.com' j, R" Y# B: w, _& }) B
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
( {( ^7 J: C' V, }真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 {, x7 Y- `) b( l: B% L( K
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
  Z6 N* T; ?* Awww2.tvboxnow.com係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU