返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
6 G' Y" P7 z+ Cwww2.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
6 n3 |& X9 p/ {# q8 v8 r3 m* xwww2.tvboxnow.com真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
' L# x! S3 B, Y3 `7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
+ v: j4 z3 A. @7 {/ X, @s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v7 |8 H  s1 G8 e* l7 I; y
点解samsung的设计师没啥新创意的?4 B) ]0 k$ G8 E4 {6 b; Z0 \' `
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
0 t0 f2 h9 W: Z9 y1 M
s4個mon好差?不過大dd@@
/ v5 }& a% D- a; }! P0 K0 \9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! F! N, ~  y# f; `3 |* b# Y
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...公仔箱論壇  H# z) A+ u4 f% p+ T+ M
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
' t! w# ^2 b& tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
2 T8 R% z" u7 A  ]9 Q公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www2.tvboxnow.com5 W2 {. l- s* a4 m/ }1 P; \3 z
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右www2.tvboxnow.com& }9 P" F6 a9 I6 e) R/ O- M: K4 o
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
1 ]- }! f' U0 Z: Ttvb now,tvbnow,bttvbme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,, y2 u6 p5 p0 x: M
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
! _- z% @7 v7 o. Z2 f- i+ h+ Rtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
公仔箱論壇1 T( p8 _7 ?' P! Z& m! u+ X
下點解得返8gb? d app冇得del咩
' |0 x& ^# ]0 O; }* \: ^' Y$ R3 ?0 awww2.tvboxnow.comme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架, {; u! a2 G# b+ W9 }/ x  D; V
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% p# u1 K' x# S/ q, u
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
tvb now,tvbnow,bttvb5 w/ P" p5 \7 h' ^4 [2 i
下點解得返8gb? d app冇得del咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  M# C8 I- l2 w- i6 V
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
2 r  m1 m( r! H. t4 k- s( k就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快