返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
, P3 J- K6 T7 K9 p* W; Htvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
- y3 @9 l6 C% [9 @7 U; P8 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇www2.tvboxnow.com9 `. `; ~5 [  e$ v5 `/ P. Z
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `, W6 ?3 s! d
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
. |- ^) ~1 o2 D8 I不過htc邊部好?
/ {3 e, p9 @1 c公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
  L2 X' E5 H, Ftvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
" W3 ~: U& `; \tvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
# _$ m8 I+ ]1 h  O" otvb now,tvbnow,bttvb係呀tvb now,tvbnow,bttvb. z  @0 |' Z! b$ l
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
# d0 k! t( @9 M9 K9 `咁htc既話邊部好呀?@@
; V6 C: b+ Q: U% y! psweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
7 ~3 M$ ~$ Z$ w
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
( ^6 X9 I* b- H! M" E  S: S0 B2 r【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
- i6 _; k- R! r5 C( {kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
3 |3 k6 h& x9 E" f- L' T
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www2.tvboxnow.com) [5 {* K  T# V- B; Z# [  L
不過香港都有蝴蝶咩???
www2.tvboxnow.com2 _( j7 x( I, ^( p
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
4 e* O" o3 u$ L! H$ \, s$ \4 Jtvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 W; T: m  q! p3 ?" `$ L' l$ U
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
2 s9 |- a2 _4 Z3 t1 m0 x- u; `
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
2 f$ ^7 h, [+ i, M係呀
% S( S5 W4 N5 w) |5 N& e公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇( y3 k4 k4 I5 X3 k1 `# [
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
www2.tvboxnow.com) d, f' z; z: e! [% {
個個都話one@@
5 Q, t4 y, z" i我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
9 X, Y/ P! V# a; \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S" b2 w9 ?; Y. {" X' c6 E, m7 ]7 d
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 y  x) s( n  E! T9 V) z! |
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
, A* M% ?% n( B* |9 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@; D: O8 y% b1 C5 h$ t& J7 I
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?( D7 r% n6 J2 q. r+ B
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
. t. P. _/ v2 ^6 fwww2.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  @! s# v" W2 X
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機www2.tvboxnow.com% D7 A9 p7 v# {+ \  U. u% D
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
www2.tvboxnow.com7 g& L+ f8 r- B
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇4 z& C* K# D. `
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多公仔箱論壇% ~4 o) `: M9 A8 P& _
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
  j% G- N5 f6 |4 L& Fyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題tvb now,tvbnow,bttvb; I* `/ H9 ]7 H
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag