標題: [討論] 彭年附近H cup爆乳妹&麗c171長腳新上牌人妻 msg report(多相圖解) [打印本頁]

作者: Alonsz    時間: 2010-8-2 08:45 AM     標題: 彭年附近H cup爆乳妹&麗c171長腳新上牌人妻 msg report(多相圖解)

響春風路開間酒店房先再同朋友週街揾女,聽講呢期“大風”酒店房實穩陣,兜來兜去方向村,關口村,湖貝村,水庫村,
. o/ E1 t/ i" b" ?& D黃貝上中下村都冇一件岩心水,車至彭年酒店見一大波妹衣著暴露“賣晒廣告”咁孤獨無助企度,好似等緊我地救濟...即刻公仔箱論壇  [2 a4 v5 D$ J3 o' l  R, {+ s/ L
泊低車我朋友問:幾錢上酒店?條女話:300 我朋友跟住又問:500兩個人玩你一個得唔得?500蚊傾定數上房。條女廿零,
" @4 T6 l6 T& O7 y) G2 v0 G樣一般,對燈用巨乳形容一D都唔過分,其實我就從來未試過兩男玩一女,所以比我朋友玩完先,我就淨口爆,兩個人500抵www2.tvboxnow.com# i) T5 `7 h# n: C
la...漫漫長夜兩個男人冇理由搞g卦?又打比麗C桑拿個部長問囡囡可唔可以出鐘,結果唔得。唯有同我朋友再次上麗C-5F4 R$ E$ C. A! @) V) t: y* g
按摩出貨,明明部長介紹新來((號長腳人妻比我,我朋友揀佐“老情人”齊齊上房,個((號真係幾高171,剛剛到深圳之
" O8 @) m& u* ?! Z; S7 W公仔箱論壇前做開正行,按摩手勢麻麻,唔識廣東話好在我國語流利溝通冇問題,點解我咁鐘意人妻?因爲佢真係玩得放,對我都好有
5 T# p+ _9 \3 `7 T( Wtvb now,tvbnow,bttvbfeel,結果啜西下面濕晒,至緊要佢係難得一件車輪王...90分鐘埋單番酒店我$158/jj我朋友$300/1+1。上圖勿插TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  T6 Y2 L! [& a& I: p; V
公仔箱論壇$ w. u% v1 _- Z6 s8 n

# f8 C* m7 J4 y+ j0 _$ {0 ~www2.tvboxnow.com
  f( f: t2 \2 `* |( I7 X" W- Awww2.tvboxnow.com公仔箱論壇) V, R) t2 t1 \+ f( T4 y

8 F9 T; ~; J) D公仔箱論壇
2 l% [$ ]! t+ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Z4 R. N3 s+ ~

作者: dream889    時間: 2010-8-4 11:53 PM

作者: daball    時間: 2010-8-5 12:52 AM

好大波喎, 點解唔試下三文治前後夾攻, 又可以玩一個吊波一個吊西......., d 人妻中女真係好玩, 佢地好多都好放同會講野...... 又會自動波, 比 d 十幾歲姣好多, 點玩都得....., 試過有個賣埋個女比我一齊母女 3P ......, 又試過同個別人二奶去佢老家玩, 佢叫埋個親妹一齊去玩 , 個妹原來後欄重係處, 個家姐就同我玩比佢睇, 佢見個家姐咁 high, 結果插佢時佢眼都突埋......, 但話又爽又痛, 射左都重要同我吮番硬再黎過, 第三日就春袋痛兼腳軟......, 射出黎好似清水咁, 佢地話咁重好味....., 吹脹.
作者: daball    時間: 2010-8-5 01:00 AM

好大波喎, 點解唔試下三文治前後夾攻, 又可以玩一個吊波一個吊西......., d 人妻中女真係好玩, 佢地好多都好放同會講野...... 又會自動波, 比 d 十幾歲姣好多, 點玩都得....., 試過有個賣埋個女比我一齊母女 3P ......, 又試過同個別人二奶去佢老家玩, 佢叫埋個親妹一齊去玩 , 個妹原來後欄重係處, 個家姐就同我玩比佢睇, 佢見個家姐咁 high, 結果插佢時佢眼都突埋......, 但話又爽又痛, 射左都重要同我吮番硬再黎過, 第三日就春袋痛兼腳軟......, 射出黎好似清水咁, 佢地話咁重好味....., 吹脹.
作者: JCN    時間: 2010-8-18 05:29 PM

顶啊,谢谢。。。。。。。
作者: manson_c4    時間: 2010-8-21 11:07 PM

c hing果然識揾食~!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0