標題: [閒聊] 今日叫雞趣事 [打印本頁]

作者: daball    時間: 2010-8-5 06:27 AM     標題: 今日叫雞趣事

今日又係熱到sorry....., 濕熱加上累, 睇報紙見有穴位按摩推拿消火, 九項全能, 神秘後花園, 就打電話問, 講明先按摩消火又問什麼是九項全能跟著去到開門, 一個五六十歲重要著 see through 既阿婆開門, 嘩....., 妳做呀...., 你就想, 你按摩阿霞做....., 跟著帶我入去係廳度拉開一布帘有一按摩床和一個好高大三十幾歲又幾大波既女人......., 先沖身訓上去比佢按, 又幾大力到位, 好快差不多夠鐘, 佢問做唔做其他....., 妳有乜野做, 九項全能+ 後花園....., 唔係我. 跟著大聲叫...., 那個阿婆走黎問....., 同我做啦, 好唔好....., 唔係呀, 有無第二個. 跟著佢又大叫, 兩個後生 d 都至少三十 既女人入黎, 一個乜都無著, 一個得條底, 兩個都幾肥幾白淨....., 阿婆話試下阿群啦, 佢好好吊架, 神秘後花園佢最正......, 望下佢, 雖然肥 d 但好大波大羅, 笑得好淫....., 佢重即刻壓上黎 (我重訓係度) 整個大波壓臉, 一手就捉著我條鳩跟著就轉頭去吹....., 又吹得好舒服....., 好, 就試下妳. 問唔係係呢度做呀, 阿婆答唔係, 去個邊房......, 衫都無著就咁行過去,......, 死肥雞又服待得幾正, 全程由佢主動, 最正係佢條利幾乎鑽晒入我屁眼, 佢坐係上面 un, 隻肥西會識得收縮大力夾實條鳩...., 到神秘花園啦...., 佢淫笑住話, 你條鳩大, 唔準插晒入去呀, 會吊爆我架, 比你入一半啦......, 唔係呀, 入一半....,壓住佢對肥波 插下插下......無乜引. 佢忽然話換位, 伏係度樹高個屁股好淫咁話, 你吊到我好痕呀, 快 d 大力吊我啦, 成支插晒入去啦....... 唔驚吊爆嗎? 不過成支插晒入去就出事......, 個肥雞原來連屁眼都識收陰功, 會吸住唔放, 唔夠一分鐘就爆晒係佢隻眼度......., 比錢走人, 阿婆話下次黎試下我啦, 佢地 d 功夫我教架.  同你做我下次重敢黎.......
作者: ssai03    時間: 2010-8-5 11:29 PM

系边度嘎?HK or SZ? or?
作者: RbitLingLing    時間: 2010-8-6 08:22 AM

omg a po
作者: daball    時間: 2010-8-6 08:02 PM

係加記alton tower...., 下個月返 hk 同大陸, 又可以日日開飯食各種南北西東雞. 一雞九味.
作者: daball    時間: 2010-9-1 03:30 AM

上星期六收到個電話問做乜咁耐唔搵佢, 佢話星期一放假又話我答應佢走前帶佢去玩係咪真架....., 我都唔記得佢係邊個, 咁就話妳今日開工? 不如我上黎至講啦, 不過唔記得幾多號幾多樓......佢即刻話我知, 上到去, 原來係....., 真係幾乎唔記得佢. 叫雞太多. 佢好高大同好波, 先幫襯汁一濟先....., 原來佢話放假三日, 跟著做到十八號走. 話我應承車佢去玩..., 好, 不過近來好忙, 去過瀑布未 ? 星期一同妳去啦. 佢話去過, 不如去賭場同 outlet mall 買野啦...., 昨天星期一同佢先去飲茶跟著去瀑布先直入睹場玩左個幾鐘. 我輸左三舊幾, 佢就贏左唔知幾多, 跟著同佢去 outlet mall 行, 佢買左幾個袋話返大陸送比姊妹, 咁我就買個送比佢......, 跟著佢話去我個竇坐....., 咁不如買 d 野食返去一路食一路睇碟聽歌啦....., 跟著買左炸雞同紅酒, 飲到貓貓地就改睇四仔...., 睇到硬晒正準備又汁佢一濟, 佢老板, 原來有親戚到訪, 早響呀, 唔怪得話放假三日, 好在無同佢出城玩姐..., 唔係三日有得睇無得食. 佢話你唔怕可以衝紅燈....., 我話衝黃燈得唔得...., 唔得, 結果只係得口爆完事......., 我問佢真係十八號走? 我下個月中都返去喎. 留個電話啦...., 佢叫我返到去得閒搵佢再補數. 又話佢一個人住係深圳, 重話我唔怕可以住係佢度, 係咁意收返我月租一萬...., 嘩, 咁貴? 唔貴啦, 有靚女陪你訓喎.....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0