標題: 有没有被心爱的人利用。。。。。。。。。 [打印本頁]

作者: wk.hoo    時間: 2007-10-8 02:13 PM     標題: 有没有被心爱的人利用。。。。。。。。。

有没有被心爱的人利用。。(但是,他不爱你的)
作者: 天使_琪    時間: 2007-10-8 05:34 PM

erm...暂时没有...6 C% u% U" {/ g5 t- \4 f
说说你的来听
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-9 12:08 AM

哦。。是几年前的事了。。。对不起。 。今夜心情不大好。。今天不说了。。
作者: stony    時間: 2007-10-9 01:55 AM

我過去兩段感情都是這樣,看通了、習慣了,現在沒有什麼大不了!:onion14:
2 K1 O' d- N# _1 r5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我真心愛對方,並不等於對方會真心愛我!:019:
作者: balea    時間: 2007-10-9 02:47 AM

最傷人的是 真心負出了之後 才發現她不愛你tvb now,tvbnow,bttvb* |- D0 K  Z* i: P5 @
我知道....因為...我試過
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-9 11:46 AM     標題: 回復 #5 balea 的帖子

我都是。。。但是。。他现在都是有嘛事就会找我。。。不帮他又不行啊!!!!
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-10 11:45 AM

爱一个人是不是盲目的呢????
作者: nightcat8290    時間: 2007-10-10 12:42 PM

某程度上是盲目的, 因為你愛呢個人, 所以佢有咩事既時候, 你總會想盡辦法去幫佢; 就算可能心裡面明明就知道佢係利用你, 但係當前你只會諗點樣幫呢個人, 根本就唔會再去諗佢係咪利用你!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 K# L, Z$ M- S3 D& X
不過如果係分咗手既, 就要識得拒絕喇, 唔係你只會不停咁俾佢利用!:onion31:
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-10 02:28 PM     標題: 回復 #8 nightcat8290 的帖子

讲就易。。。但是。。做就。。。
作者: nightcat8290    時間: 2007-10-10 04:09 PM

因為你仲愛佢? 所以覺好難做呢~~
7 d; n$ b5 v" R3 V. t. ]公仔箱論壇* w% `; c5 h* l- E$ Y* P
但係你咁樣俾佢利用你覺得開心嗎? 如果係開心既, 都唔會係度開呢個POST啦, 係咪? 好老實講, 我唔知道你口中講既利用係點既情形, 因為我諗你自己最清楚!
7 l" R: l3 J: q- T' k& kwww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb+ Z9 |* X" G! \6 j- K6 `) {* l& l
係架, 世上有好多事都係講時易做時難架啦, 咁要睇下你有冇咁決心去做囉! 可能會受傷, 又可能會痛架, 但係傷過後, 痛過後, 只要自己肯面對就冇問題架喇! 俾啲信心自己啦!!:onion05:
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-10 07:39 PM

多谢你。。。
作者: posman    時間: 2007-10-22 02:03 AM

帮么鬼啦, 不通帮了他/她就会回心转意么??tvb now,tvbnow,bttvb: j* K: s; S2 K0 {7 C5 s
又不想想当初你要生要死时他/她有看过你一眼么??
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-22 08:28 AM     標題: 回復 #12 posman 的帖子

好像有点经验喔。。哥仔。。
作者: posman    時間: 2007-10-22 08:54 PM

回復 #14 wk.hoo 的帖子公仔箱論壇5 Q- `7 Z# ~! Y5 Y) }

" n$ W9 m7 r7 x公仔箱論壇今时今天搞到我那么废, 都是拜她所赐!!!% N9 H+ v& G0 U) S' w  L
我原本是个大好青年, 又靓仔又有学历又..................(如有雷同,当然是抄啦)
" j. w7 Y1 w0 l" s当年我为左她............7 l! n# z6 X$ V/ e- q
之后我衰左..........她不要我.......
7 V2 w1 S. R  N6 E* P% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% r5 n* Y5 k$ G  Stvb now,tvbnow,bttvb想知道就给D回应!!tvb now,tvbnow,bttvb6 T" a7 o: l0 c+ n6 ^% `. V' z5 `
下回再讲!!
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-22 11:19 PM     標題: 回復 #14 posman 的帖子

都不知系不系的。。不好吹水啊。。。哥仔。。
作者: nightcat8290    時間: 2007-10-23 01:01 AM

原帖由 wk.hoo 於 22/10/07 23:19 發表
. b$ r3 c# z2 v3 t- ?8 R3 ~2 h都不知系不系的。。不好吹水啊。。。哥仔。。
' U( {4 X( r4 z3 A6 }* t) Y
5 W2 y1 w0 k, P  ~1 C  h唔好咁啦, 世事啲野有邊個知丫~ 可能人地真係呢~
% R  z: @8 [& |* {4 B' ^8 A  K& Q( m公仔箱論壇因為香港都實在太多喇!
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-23 12:14 PM

原帖由 nightcat8290 於 2007-10-23 01:01 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb& K8 e, b- Z5 N8 c1 C, r8 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H) m' w0 E; J" l3 K' w

& s" L4 S$ Z8 _' C3 x/ q" f唔好咁啦, 世事啲野有邊個知丫~ 可能人地真係呢~
9 X$ ]! T. v  jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為香港都實在太多喇!
tvb now,tvbnow,bttvb( g+ n8 [# g4 P9 C- E9 ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N. g% b5 J. R

) }$ e9 D$ s, I马来西亚都不少喇。。我。:onion03: 。我都系受害者。。。
作者: posman    時間: 2007-10-23 09:42 PM

:014: :014: 那要看看那位靓女有意思愿意深入了解我. 公仔箱論壇0 Q1 q, R9 i# f  e

! t) U9 w7 r! m) V8 G: Fwww2.tvboxnow.com之后话番给你知真假咯
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-23 11:14 PM

原帖由 posman 於 2007-10-23 09:42 PM 發表
9 L, C" l# c6 i$ N* x* ~% }! twww2.tvboxnow.com:014: :014: 那要看看那位靓女有意思愿意深入了解我.
6 Z( v  W9 n( Z9 ^) S. C% o# ~# k公仔箱論壇
2 \- ?9 d1 n/ j# Y/ l: \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之后话番给你知真假咯
# L' M3 K. Y/ e* g; X! g5 c; K
2 k. H% B5 u& v0 S1 @" E' cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i0 s3 j% e! E! O% {, H0 F( n
你呀??米要等好耐。。。
作者: zylove0o0    時間: 2007-10-23 11:28 PM

没被利用`但是被心爱的人甩咯`
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-23 11:32 PM

原帖由 zylove0o0 於 2007-10-23 11:28 PM 發表 公仔箱論壇" @9 V4 M( R% `8 M
没被利用`但是被心爱的人甩咯`
% B# J; w, d" Z. B公仔箱論壇
) f9 V5 ~+ F# h8 s. }. g8 d% J& s$ `( d
噢。。没相干。。下一个会更加好的。。。
作者: posman    時間: 2007-10-24 12:45 AM

原帖由 zylove0o0 於 2007-10-23 11:28 PM 發表
! m1 j  t8 Y5 J& Q9 ~www2.tvboxnow.com 没被利用`但是被心爱的人甩咯`
! E$ X5 V0 V) \/ O1 Wtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com% L' q) n* n! p1 O5 }7 i

0 Q: I* l# y# V( O. ED女多的很啦! 何必为她不开心!!:onion05: :onion05:
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-24 11:54 AM

原帖由 posman 於 2007-10-24 12:45 AM 發表 ' Y* ?6 _8 B0 ^5 |1 Y7 G

) O7 k& Z, k5 |* Kwww2.tvboxnow.com
9 a: g! y3 S0 Q# u' v6 ^公仔箱論壇
/ A0 ?0 {) c9 B0 Xtvb now,tvbnow,bttvbD女多的很啦! 何必为她不开心!!:onion05: :onion05:
www2.tvboxnow.com1 v: |0 F; \$ _3 }

; |& Q, d, u0 U$ x+ W) |9 rwww2.tvboxnow.com/ p, C8 _2 R* N, ~
哦。。 。讲番次人话了。。
作者: posman    時間: 2007-10-24 01:58 PM

没女都没关系加入废柴同盟
- g/ ~* C" C. o" _7 h- s, S6 T" \5 R! a1 p
有我们陪你   tvb now,tvbnow,bttvb$ K7 a9 Q6 U$ H3 X+ t- b
, y# H9 }( s7 ?2 K
好野来的
作者: aard_wolf    時間: 2007-11-26 11:52 AM

ya....my ex lor...thought me like a toy....need me thn find me...shit...!!!
作者: 月※月    時間: 2007-11-27 12:26 PM

原帖由 posman 於 2007-10-22 08:54 PM 發表 7 u" B( K0 o, C1 o; O8 x( S# ^
回復 #14 wk.hoo 的帖子
# _3 o5 ]: l/ s$ ^( E. pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- H' |$ x! S0 f& q9 T
今时今天搞到我那么废, 都是拜她所赐!!!
5 [' H- J! E/ ^# }; R" L6 s公仔箱論壇我原本是个大好青年, 又靓仔又有学历又..................(如有雷同,当然是抄啦)
: m8 w- L' A: G2 e当年我为左她............* j7 g9 s1 Y9 t3 j& v
之后我衰左..........她不要我.......9 c2 _! A2 m6 X2 k. _6 D0 G
tvb now,tvbnow,bttvb! w& O4 d! v$ [4 ?  s. i8 T: }
...
公仔箱論壇' H1 {4 n/ k3 v2 C
嘻嘻 我來8一8 後來怎樣呢
作者: devil2007    時間: 2007-11-27 01:06 PM

有﹗生死不相往來。。。:onion31:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0