標題: [心得] 盛女其實最聽話,自知冇身材冇性技,所以配合度爆燈(有圖) [打印本頁]

作者: 不如舊    時間: 2012-4-20 10:40 AM     標題: 盛女其實最聽話,自知冇身材冇性技,所以配合度爆燈(有圖)

我唔鐘意番大陸叫雞,雖然很 fresh,但因為我比較節儉,所以,一直都會忍住。公仔箱論壇: C# h6 ?7 Z5 s
但係我好鐘意*sorry*女,唔叫雞,有好方法嗎?tvb now,tvbnow,bttvb/ M% d# R8 D+ L5 R4 i
當然有啦,就係溝鄰居 D 中女,食免費餐。
' z1 S3 a6 B3 e2 O" y公仔箱論壇我住旺角,係舊樓,附近好多三十幾歲  o 既中女,同一楝大廈,我三個月已經食左四個,方法好簡單,坐電
6 J1 `9 g6 ?- g6 z0 O% o梯時幫下手按住對門,問一下住幾多樓,好容易就會識到對方。可能我做 GYM trainer,所以好大隻,D 女都
7 D1 H, l0 Y" l好鐘意我,每次都中招,好快就溝到。www2.tvboxnow.com& {9 C& c. `  {$ i
中女,即係 TVB 所講 o 既盛女,其實真係好聽話,可能係自知冇身材,又冇性技,所以配合度爆燈。每次食中
8 Y- d( z' C# @( R  @: \3 ]食,我都用 iPhone  Snap Player 偷拍。呢個 APP,係至今唯一一個可以一邊播片,一邊用前鏡頭拍片 o 既偷拍tvb now,tvbnow,bttvb. w9 }* P& [* c& x
神器。
- S# Y; @' O8 N( J- zwww2.tvboxnow.com每次做,我坐響沙發,渣住 iPhone 放在肚子上,一邊播 4 仔 AV 吹吹 片,然後將 screen 對住中囡。拍攝時,公仔箱論壇% m( I" o/ N' _: [3 h& A. t
screen 和囡囡的距離不可以太近,視角要好好掌握才拍到[含腸]的畫面。過程期間,我會俾佢睇 4 仔吹吹片,
' X; J+ U3 R5 V2 [www2.tvboxnow.com然後叫佢一邊看著來學如何吹和舔。咁樣,你一定可以成功拍攝。
+ ?: _( H% y3 r' Ptvb now,tvbnow,bttvb : t* h4 z9 _& D( \' n9 Q  _/ `

, `( Z0 t# [8 E$ S. L
作者: bryan1231    時間: 2012-4-21 01:00 PM

一流!!!!
作者: yeamwi    時間: 2012-4-22 09:23 AM

作者: 55173    時間: 2012-4-22 09:26 AM

真唔真呀....
作者: don95    時間: 2012-4-24 07:40 AM

good wor
作者: steven95    時間: 2012-4-24 12:49 PM

不像冇样貌

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0