標題: 好想放棄…… [打印本頁]

作者: elvin88    時間: 2007-12-1 08:29 AM     標題: 好想放棄……

一段感情,差距係咪影響好大……?
; ]: v9 C* n1 ]; w. fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  我同我男朋友,係SCHOOL入面,我屬於優材生,校內表現較特出個類LA...佢屬於中上個種,呢段感情一開始就唔比人睇好……仲有好多人話佢配唔上我,話我委屈自己,我一直都唔認為會影響到...只要大家鐘意咪得LO...點知...大家一齊四個月到而家,佢一直都好在乎我叻過佢......好在乎人地D閒言閒語……好少好少既事就會嬲…同其他男仔玩埋D..笑多兩聲會呷醋...但係每一次佢嬲...都係認為係我既錯.....佢冇諗過呢D全部都係佢自己係度鑽牛角尖……5 o$ B2 K2 R5 P2 ]
  而且,對我好冷淡,對朋友仲著緊過女朋友,成日冇時間陪我...但反而話我唔理佢。冬天凍...織條頸巾比佢,竟然話我著緊條頸巾多過著緊佢......聽到呢啲說話,真係好心痛…好心寒…
" _& [+ T0 S+ Z2 x1 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  記得初初一齊既時候,對我真係好細心......點解係面對其他人既言語既時候,會變得咁多,變得咁冇自信……只係四個月就鬧交四次......我真係對佢好灰心,好失望,好心痛……佢變得咁冷漠係咪係外邊有左第二個我唔清楚...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  N! ^& L$ Q* H0 R" [# }
  我係咪應該放棄呢段感情呢......# V6 p! `) g- Y- \; X1 w+ n" N% b; ]

! r: k3 R6 G4 Y; D. r8 \! Bwww2.tvboxnow.com . f) V- Z% V5 Q
:014: :014: :014:
作者: sky8761    時間: 2007-12-2 05:09 AM

how old r u now actually?
作者: duck1007    時間: 2007-12-2 09:20 AM

i think u cn try another a few month...tvb now,tvbnow,bttvb, k! x% X9 _6 w5 {# c, P8 f: O
coz...cn walk 2gather already very good....tvb now,tvbnow,bttvb" C  J- }, Q; J5 o
i juz cn wait 4 him...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 O0 o3 y* ]0 h, t2 [/ |& d
n i already wait 2 year...www2.tvboxnow.com3 j7 k+ m6 [5 t3 H! C
u muz ganbate!!!
作者: noon91    時間: 2007-12-2 10:03 AM

“我真係對佢好灰心,好失望,好心痛”
! P" ?# J% {$ V8 J, z& X公仔箱論壇
- ~6 O5 e5 Z% w; f( _* nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果是真的话,不妨分开一下,看看各方的反应。tvb now,tvbnow,bttvb& ]0 r' e( Q4 F0 b
如果他想挽回就最好咯。。。。。
. @6 f* O, m% [( nwww2.tvboxnow.com但是他没有任何想挽回的意思的话,就分开吧!!
6 Y4 T; {0 M' ~. Z. _2 g/ Z
. s( ^. d3 @7 m6 ~9 k! D. XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。这纯粹是个意见。。。。:onion05:
作者: svlove    時間: 2007-12-2 10:54 AM

我觉得你现在或许会痛苦。。。可是。。。旁观者清。。。他都是为你好。。过了一段时间。。你就会明白的。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0