標題: [疑難求助] 男友最希望收到女友什么生日礼物? [打印本頁]

作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 02:54 PM     標題: 男友最希望收到女友什么生日礼物?

男友的生日要到了,请问各位~
9 v+ d* ~, w9 Z, Twww2.tvboxnow.com男友希望收到什么礼物?
4 B+ C# @, ]* }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大家送过什么给男友吗?
* s0 ]8 @4 v4 {. D$ G% y8 Ktvb now,tvbnow,bttvb请各位帮帮忙~
作者: DDTBomitta    時間: 2012-8-31 02:58 PM

男人很容易滿足的
, U/ n. C! S( `* ^* X" a! g公仔箱論壇公仔箱論壇; V5 F& U- \/ [) a1 W
綁一個大蝴蝶結在自己身上TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- s6 f- Y& ]( d# ~
其他什麼都不要穿tvb now,tvbnow,bttvb$ Q1 l6 t# I4 j6 O
手裡拿著他最愛的啤酒! E" X; @4 X9 Z

6 I/ y2 Z4 Q  z! H0 l; s0 bwww2.tvboxnow.com''生日快樂''
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 03:05 PM

男人很容易滿足的tvb now,tvbnow,bttvb- Q' P) G: O- F; c& B- a

8 Y5 d! E+ t& Y( Btvb now,tvbnow,bttvb綁一個大蝴蝶結在自己身上8 Q. D- O0 h4 i) G
其他什麼都不要穿www2.tvboxnow.com8 k/ S9 f# V) {, m7 r- o
手裡拿著他最愛的啤酒公仔箱論壇  M4 }& ^. U" W& L" ^5 }( J2 s
www2.tvboxnow.com* @5 M% t( \8 ~! X7 t8 p9 b  c
''生日快樂''TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 M  T7 p% q5 }+ ^/ p
DDTBomitta 發表於 2012-8-31 02:58 PM
公仔箱論壇' `; w* @' K; b  m$ s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: `3 [8 ]8 T( B( ?" v2 i
那个以后才送。。tvb now,tvbnow,bttvb: _. }7 ]! f3 S, Z6 r! D  p1 c+ J
第一次送男友礼物~
" F& Z7 w6 |; T. ~+ ntvb now,tvbnow,bttvb他希望是实用的~
3 @$ ^; k4 R( h7 A: ^6 m9 a4 `0 a公仔箱論壇。。。那该怎么办呢?
作者: friendbird    時間: 2012-8-31 03:35 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~
+ N' o- G, F3 \: a% J( n3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h' r! J* {' f  L2 K- ]
留意吓佢近排留意緊D乜產品~
5 G, n0 ~( A! X. ]公仔箱論壇或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~: n. o  G- Q$ l$ O. S. H
或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 04:55 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~  l+ n2 |. {) i; L' K4 e9 |$ R
公仔箱論壇+ j/ D* c1 k; `
留意吓佢近排留意緊D乜產品~www2.tvboxnow.com9 A& h" T8 K! t/ r
或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~
4 N6 Q" A. Z0 H( F; btvb now,tvbnow,bttvb或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~ ...
2 b+ m3 S! m: [( ]5 n( u( Ufriendbird 發表於 2012-8-31 03:35 PM

! h- @( `* v/ U. S4 |' P6 \www2.tvboxnow.com
; b! N; z! @' m! H) ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。那。。。比如什么?请问可以给例子吗?
作者: GN2160659    時間: 2012-9-10 10:21 AM

最簡單 有錢就買部佢好想要既電話 無錢就買蛋糕囉~ [記得要親自送上]
作者: kaka.7715    時間: 2012-9-13 11:45 AM

講“生日快樂”陪佢食飯最實際啦!!!
作者: frh0514    時間: 2012-9-13 12:27 PM

我同男友刚刚开始的时候只需要我陪下他就可以~
" g. G# j6 g  Q/ c8 Y而家我直接咩都唔送都是陪下他~
1 @' C- D0 ^) Z6 r, ?但是平时会好留意他需要咩~
" M; s9 o) J. \: ]! P! G  p! M公仔箱論壇有需要就提供下~
作者: Icedtea_822    時間: 2012-9-13 01:20 PM

情侶之間生日禮物講心意,未必要系貴重金銀首飾,高級電子產品,有時小小禮物已經好開心,睇你自己擺咩心機落去。。。。你買了超貴嘅電子產品,唔啱佢口味,到了手,還是放埋一邊。。。變了電子垃圾。。。。
作者: 木人仔    時間: 2012-9-13 04:49 PM

男人禮物最簡單,你明的LOLTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O; w; R$ y9 F$ m2 i* ]8 C. V
禮唔禮物睇佢小唔小氣,小氣就送份貴D既(同佢上次送比你既果份比較)
9 o' G8 ^' U/ {4 U# N$ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔小氣就是但,就算你送舊唔等洗既,比佢佢都唔會話有D咩特別唔鍾意- ^5 O, g; ?5 S$ p( \, ?; N  k
個重點係你送的
作者: josethong    時間: 2012-9-13 11:20 PM

送你的处给他啦
作者: ertingryan    時間: 2012-9-15 02:20 AM

陪他就很不錯瞜
作者: KK_DH    時間: 2012-9-15 03:48 PM

+ k( b9 Y+ l, R; B
6 j* b# p  l; D0 g& P
那。。。比如什么?请问可以给例子吗?tvb now,tvbnow,bttvb: p7 u$ f# Y; f+ R4 |- o( p+ e" D
kaya1228 發表於 2012-8-31 04:55 PM [img]http://thank[/img]
# W7 U' J" s/ X5 z7 r# ]+ |% E5 p$ `公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, Z+ M5 f- @+ L: Y2 x3 b! W) C
打火機囖。。幾實用。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0