標題: [新聞] 巴黎聖日耳門快羅致拿尼 [打印本頁]

作者: shehboy    時間: 2012-12-3 10:16 PM     標題: 巴黎聖日耳門快羅致拿尼

英國傳媒指巴黎聖日耳門已三次與曼聯翼鋒拿尼的經理人作出商討,估計將快達成加盟協議。

曼聯翼鋒拿尼今季在球隊已去正選席位未得到太多上陣機會,最近更因腿筋受傷而缺陣,據《每日星報》報道,這名今季於曼聯並不得志的翼鋒,正與法甲豪門球會巴黎聖日耳門扯上關係,相信很有可能自英超轉戰到法甲。

《每日星報》指稱巴黎聖日耳門教練安察洛堤已花了數月時間對這名葡萄牙翼鋒作出觀察,而報道亦指巴黎聖日耳門體育總監李安納度上月曾三次跟拿尼的經理人文迪斯作出會談,估計對這名25歲球員是極感興趣的。

拿尼去季於聯賽一共為曼聯攻入過8球,而今季他暫時只在主場不敵熱刺一役中,為球隊取得入球。

作者: caolieping    時間: 2012-12-6 04:22 PM

好好敲巴黎一笔!
作者: namohk    時間: 2012-12-6 04:28 PM

謝謝分享~~thank you~~
作者: 發逹少年    時間: 2012-12-12 12:34 AM

最近有消息,阿仙奴都有興趣;
不過賣俾邊隊都冇所謂,最緊要賣個好價,換啲錢番嚟買後防球員
作者: chleung    時間: 2012-12-16 11:59 PM

I hope nani can keep a good form and stay at united!
作者: wai0251    時間: 2012-12-17 10:06 AM

可能都係好事
作者: arthur826    時間: 2012-12-17 11:17 AM

should be good news to both clubs
作者: leehin    時間: 2012-12-18 10:36 PM

it is the time for Nani to take the chance to lift up trophy at other league.
作者: gavincheung    時間: 2012-12-20 12:20 PM

好消息
作者: figolai10    時間: 2012-12-25 02:01 AM

留係度都無咩作為啦
作者: WesIA    時間: 2012-12-25 07:55 PM

佢踢咗咁多年都冇咩起色,人哋C朗去到呢個年紀,踢法都全面咗好多啦。賣走佢未必係壞事嚟嘅!
作者: westone    時間: 2012-12-25 11:15 PM

俾佢出去巴黎踢都好既 可能有新突破
作者: zeus1987    時間: 2012-12-28 10:53 PM

认同~巴黎聖日耳門好像都蛮富有的~哈哈~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0