標題: 點解有d file人地dl到我就1個%都冇既!~ [打印本頁]

作者: sugar糖糖    時間: 2006-7-8 06:03 AM     標題: 點解有d file人地dl到我就1個%都冇既!~

我唔知點解呢有時人地話dl到99.9%,但係我自己就一個%都冇既/.\~
作者: 捉棋姐姐    時間: 2006-7-8 05:03 PM

耐心D等待佢Down,又時都需要D時間先搞得佢掂.
作者: Angeling    時間: 2006-7-8 07:06 PM

yes ar, it take time to connect other seeds
作者: sugar糖糖    時間: 2006-7-9 04:02 AM

會唔會幾日=.=????因為已經等左幾日呢~!
作者: 捉棋姐姐    時間: 2006-7-9 07:44 PM

你Down果個係乜野黎嫁?如果係近期既就真係有D問題,如果一星期前果D應該唔得嫁啦,同埋正常Download時間一個節目最多Down十分鐘(我),最快係1-2分鐘都ok嫁.
作者: sugar糖糖    時間: 2006-7-10 10:28 AM

我通常都係dl台劇既,好似星蘋果樂園咁,都冇人話冇種,得我一個係到嗌冇種好似怪怪地咁~
5 K( E' R7 V+ ?  p+ c& U但係正常我dl一套都可能要2個鍾到啦~有時又好快~
( J! f- X$ g0 n1 {www2.tvboxnow.com唔知點解呢~?
作者: 捉棋姐姐    時間: 2006-7-12 05:10 AM

台劇應該冇關係嫁,應該會好快,我都曾經試過好似你咁,我Down15/16都係一個種都冇,跟住問返佢地,佢地話完全冇問題,之後我再試多幾次就得啦,不過好奇怪,Down一個劇要兩個鐘?唔駛咁耐掛??
作者: onlypigpigbear    時間: 2006-7-12 06:37 AM

嘩, 你哋可以咁快, 我最小都要 3, 4 粒鐘................
5 A7 `( e+ W0 V* t' Y公仔箱論壇% F1 Y, J* `4 C2 s# s
冇 seed... 我都慣啦....
作者: sugar糖糖    時間: 2006-7-12 10:46 AM

係唔係因為我用netvigator所以會慢d upload野呢~?
作者: 捉棋姐姐    時間: 2006-7-12 01:16 PM

To onlypigpigbear公仔箱論壇# x0 f! j) M  f6 l, T( p7 E
三四個鐘??除非冇seed啦,不過都可以自己不斷上載然後不斷自己下載返既.
  T1 A+ O/ W) Ptvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com' K4 E6 m6 `9 f- j, r
To sugar糖糖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ~/ B& M: d" D# G5 [4 J* m& W
有咁既可能,我唔係用netvigator,所以都唔係好清楚,不過多數Download要睇下多唔多人同埋多唔多種,如果兩樣都多既就一定好快.
作者: Casin0912    時間: 2006-7-12 01:46 PM

原帖由 sugar糖糖 於 2006-7-8 03:03 AM 發表tvb now,tvbnow,bttvb! q$ E# ]" ~6 |: U
我唔知點解呢有時人地話dl到99.9%,但係我自己就一個%都冇既/.\~
1 i% |! ]& d, t1 C
原帖由 sugar糖糖 於 2006-7-9 01:02 AM 發表
0 N; _1 c1 Q" p% ?* g6 b( ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會唔會幾日=.=????因為已經等左幾日呢~!
www2.tvboxnow.com3 b5 C8 s$ G5 H5 _8 f4 `
原帖由 sugar糖糖 於 2006-7-10 07:28 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" @" O+ W5 R) P
我通常都係dl台劇既,好似星蘋果樂園咁,都冇人話冇種,得我一個係到嗌冇種好似怪怪地咁~
+ d+ @% @# K$ u7 |tvb now,tvbnow,bttvb但係正常我dl一套都可能要2個鍾到啦~有時又好快~
. x+ x3 V7 W0 q$ @4 _! ]: C5 [tvb now,tvbnow,bttvb唔知點解 ...
0 }, v) a1 i- z
原帖由 sugar糖糖 於 2006-7-12 07:46 AM 發表
* ?2 c+ o$ D5 L9 fwww2.tvboxnow.com係唔係因為我用netvigator所以會慢d upload野呢~?
, k' S/ n- ]: V) Q' d8 J$ `% ^+ Z: m公仔箱論壇首先要了解你用什麼BT程式下載,是跟別人發放的那個不兼容?!
6 F# i; G% I5 ptvb now,tvbnow,bttvb亦也有同時下載其它沒有?!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0