標題: [已回答] 訪問推廣的功勳無效? [打印本頁]

作者: flyger    時間: 2013-4-30 09:50 AM     標題: 訪問推廣的功勳無效?

http://os.tvboxnow.com/memcp.php?action=credits. A9 S4 ~4 a5 p4 s4 g* \
佢依度話其他人透過我自己的推廣鏈接訪問論壇我就有15功勳加,但我比咗我幾個朋友,我都係無加。
作者: blacker14tt    時間: 2013-4-30 10:12 AM

請注意:分數會每天加一次,而不是立刻加的
4 J4 }6 X* a* c. G香港時間 夜晚12點

作者: flyger    時間: 2013-4-30 10:16 AM

我係前日試的,當時我有65分,然後我比咗起碼兩個朋友禁,但我今日睇,依舊仲係得65分
作者: dereklam    時間: 2013-4-30 04:22 PM

功勳 -20
作者: chan0202    時間: 2013-4-30 06:10 PM

版主可唔可幫我睇埋公仔箱論壇+ J0 r% ?5 U: e6 J  G
我原本有250幾分
! E" e9 b, o4 `2 m+ iwww2.tvboxnow.com而家少左成100分) v; x' r4 a1 a* {5 W' a
但係又消息扣我分
4 i, _7 n! Y7 h2 e公仔箱論壇而家扣分冇消息?
作者: dereklam    時間: 2013-4-30 06:15 PM

作者: chan0202    時間: 2013-4-30 06:28 PM

個論壇果時lag機 搞到我發左兩次回覆
3 s* O; c( B( l- F) y* p+ f3 q3 W) U咁佢真係扣兩次分
作者: chan0202    時間: 2013-4-30 10:27 PM

唉又少左分啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 C% Z7 J/ h) X# E
本來191而家得番187
* I2 D6 c' M9 U9 P% `( r7 ^9 wwww2.tvboxnow.com又係冇消息tvb now,tvbnow,bttvb, }( P6 Q) v! j
今次一定唔係AC777啦
' H" s& U; z1 f' m3 Ktvb now,tvbnow,bttvb又唔知邊個扣分
# ?0 H$ y& A2 j3 n4 d1 Xwww2.tvboxnow.com我已經睇左邊D版唔會扣分仲係咁
作者: flyger    時間: 2013-5-1 04:58 AM

功勳 -20 點tvb now,tvbnow,bttvb# c6 D5 {. {6 p0 c
dereklam 發表於 2013-4-30 04:22 PM
6 a8 t8 i: a2 g! ~我提到那個問題係響被扣20功勳之前的。www2.tvboxnow.com. k0 D: r, F# j! \+ q! A2 U/ x0 O
我係見到過咗兩日D推廣獎勵分仲未有加,我先至自己回复賺錢的,未被扣20分之前我已經有85分了。www2.tvboxnow.com( I5 Y7 ~+ W3 r- h; |' \6 A5 j9 {
3 L  `+ D/ `0 V( k
www2.tvboxnow.com/ U4 x. c7 m. A/ N$ ~

% m# q# Q2 }$ [% s: Owww2.tvboxnow.com另外延伸到另一個問題,果個ac777都唔知係咪變態,我100%肯定我係日韓劇版的回复都唔係D"thanks for sharing"的灌水帖,佢一樣無厘頭咁扣。今次仲要扣100分。我回覆一帖加1分,一個違規帖就要扣100分?100倍的懲罰?有無咁離譜啊?
作者: dereklam    時間: 2013-5-1 07:35 AM

9# flyger tvb now,tvbnow,bttvb& e8 ?1 Y  o  W$ H7 J. `& y1 I) @
公仔箱論壇: f; E; d+ s# B, d
請注意閣下的用詞,以維護論壇的和諧氣氛。
( Y* x$ I+ i( r
) F5 l/ q5 V7 V- D; |1 V! Qtvb now,tvbnow,bttvb問題已交待清楚,不再無謂糾纏,此帖关閉!
作者: dereklam    時間: 2013-5-1 10:07 AM

本帖最後由 dereklam 於 2013-5-1 10:22 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Y3 z) }: z- G, w
1 D- ]( |/ s1 j4 Z5 Z
flyger                                                2013-5-1 08:37 AM* I# U+ q/ j7 o9 e1 y( G1 H
請問我提到的推廣的功勳無效問題幾時有解決到?我已經解釋咗我那個被扣的20分係來自我自己發帖賺返來的,唔係推廣而得的積分。未發帖前65分,發了20帖,變成85分,然後再被刪除兩個違規帖,扣20分,變返65分。推廣論壇的積分依然未加過,問題依然存在。
www2.tvboxnow.com/ \3 U6 Q( A  w; L$ Q

" b. [2 y2 A: }6 R公仔箱論壇1.推广有没有加分,由系统决定,没有別的解决方法。% `" |. v- |* H, U7 B
2.你這兩天的回覆帖中,最少有10帖灌水,這是其中一部份,不再改善,再喋喋不休, 莫怪我手不留情! (每題扣 20 分)

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0