標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 03:17 AM     標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-1 03:43 AM

我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 04:17 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 04:34 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:51 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
, i3 h# B9 k5 q# y; \8 s# [& {( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
公仔箱論壇7 L: |, d" k* J- O1 k+ k
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:52 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o0 U7 s% \6 l! [7 U, r
晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
8 l& i3 l, A1 B: _# S4 \tvb now,tvbnow,bttvbs4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 05:09 AM

" r7 j! P9 h8 z
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣1 c0 s2 i0 x$ l# q% n( \
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
$ Q- Z$ ]' N: }4 g% {2 ]
$5898呀, 我覺得太貴
9 P3 h% S# F* Y/ n" KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:24 AM

www2.tvboxnow.com3 ?% }+ K5 x0 `2 {  |! Y
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
/ E) A% n0 i7 ntvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
" G6 V$ T$ h$ U+ A5 R
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:25 AM

7 J& Z# b) k. M# C: d7 ]4 t* f
$5898呀, 我覺得太貴4 s' t7 y0 K' B. i" x" q, y1 @3 U  h
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
+ x5 r% v3 W/ Q' x8 ~tvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
& K% @# N9 ~  _& F其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

www2.tvboxnow.com* @* x( e" M% \+ X* i. X+ r
$5898呀, 我覺得太貴公仔箱論壇6 Q$ s/ P- y- x
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價www2.tvboxnow.com4 @' t* ~9 r; Z0 d5 p. G$ o
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
' T2 u" O2 G5 x8 A7 otvb now,tvbnow,bttvb下咁貴
/ d2 V, j: D/ D$ ~- Q: e- h佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

9 z( T1 \8 ~: S1 g% L( N# I6 i) HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架, W6 z) f2 H* {
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
' l! H: p! e4 m* y$ i6 A公仔箱論壇really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
作者: 沒有人像你    時間: 2013-5-1 05:58 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 06:22 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩公仔箱論壇+ P4 A+ n3 W* R0 j
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
& p: x- ~' j0 |- ^! I, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
作者: danlitw    時間: 2013-5-1 07:42 AM

陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行tvb now,tvbnow,bttvb+ Z* j$ u  O  ]) {
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
作者: Hl2000    時間: 2013-5-1 10:41 AM

one!!!!!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0