標題: 有無人用緊one或者s4? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:14 PM     標題: 有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:43 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正www2.tvboxnow.com5 S, i' U& l& Q  H+ P+ n: L
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
: F+ d' G7 E( a* jtvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
作者: maydayy    時間: 2013-5-31 06:40 PM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
作者: i.miss.u    時間: 2013-6-1 03:07 AM

8 V4 C2 O8 S4 d$ h
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
4 ?$ O4 P+ C0 r3 f1 Z' u% |www2.tvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
9 p. J, I4 W4 C: q3 }
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
4 U! ^  Y+ ?" W2 F" B1 vtvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 04:21 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-6-1 04:35 AM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
# Y' ?: U+ U- q公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
2 h* R( }  D& L' n, E4 p
連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* n  e  ?9 z* y# J3 s3 Z
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
作者: maydayy    時間: 2013-6-1 05:07 AM

tvb now,tvbnow,bttvb6 v4 k  {8 c" x# P; l% n$ ^7 Q1 _
連傾電話個d都會熱??www2.tvboxnow.com* E$ I. ]7 h8 ]4 O7 R, E2 N
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 z, v  B$ A1 g+ d
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
& T  W% o5 ~, G4 z* Ctvb now,tvbnow,bttvb係, 用一陣就會熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 j& X1 g9 O: {/ b
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便公仔箱論壇& J" m8 s% m# X7 ^
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
4 z- ~4 r$ x' t9 a
SENSE TV係咩黎架??
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 05:54 AM

+ N! B4 w# j) P# F$ `www2.tvboxnow.comSENSE TV係咩黎架??
+ B4 Y  N# E* P, c4 ?4 t  M" Q公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
! r5 k+ c1 \6 |' @+ Nwww2.tvboxnow.com可以將one當做遙控5 Y* e. x8 v$ [; r
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:20 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...+ L; v* N: d  F. \8 I
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
: Z" E' N; Z- @- C  @" U7 S公仔箱論壇我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:38 AM

5 s+ u6 {' ~. o- I6 p% k, K可以將one當做遙控
5 h' x9 U- t" D" G( g7 f, I公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ N# h* v+ h4 D' u) Q% y3 Q
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
www2.tvboxnow.com/ S: q! T! `2 M
咁犀利www2.tvboxnow.com9 Q. f. C" O, ]2 ~+ e) v
我今晚都出去試下部機先
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:39 AM

' d$ M. N$ g7 Y, Z5 B. b+ T( tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& H% ]  B6 @8 l2 Y2 [
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
* J# M: A7 t; e/ A% R, n
wow,你幫我打左支強心針
7 r9 G6 B* N4 b9 c6 j7 J2 o丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:48 AM

" v1 ~7 K* F8 M6 t  @# ^* gwow,你幫我打左支強心針
) [1 ]6 ?( i# o6 V7 Z: \  [6 Jwww2.tvboxnow.com丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S6 t8 q, g6 B7 l1 S
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~4 ~, o4 Z  W6 L) r3 C( f3 X
我覺得d電都ok襟
6 B% L4 _% ^$ G& A# o+ y1 d公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L0 q) F- N1 c4 w4 v
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm
作者: kevincyk    時間: 2013-6-1 11:20 PM

開主上網舊電應該唔會到一日

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0