標題: 有無人用緊one或者s4? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:14 PM     標題: 有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:43 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
# v- ~+ @) c3 I  Ci.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
  o4 H/ M; E1 C- x
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
作者: maydayy    時間: 2013-5-31 06:40 PM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
作者: i.miss.u    時間: 2013-6-1 03:07 AM

5 q2 T3 ]2 Q; \www2.tvboxnow.com咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?公仔箱論壇4 E+ N: o8 m2 D7 @4 s1 Z
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
' a) j1 q9 @/ X) l+ R0 w) Otvb now,tvbnow,bttvb3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
7 @9 x+ @  p4 c" g* Ftvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 04:21 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-6-1 04:35 AM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱* e) @; x3 ?) S0 B' G2 s0 _
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
# ~. f  W& U* I$ o0 I* W公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??/ Y# v5 V0 r& a7 D. ]
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
作者: maydayy    時間: 2013-6-1 05:07 AM

www2.tvboxnow.com7 c2 B2 c5 m$ w; ?$ V
連傾電話個d都會熱??
8 ?! L/ T. [. u' V# s! G我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
* ]! y7 n2 M7 W2 M) g7 _( x6 E1 P* z) uwww2.tvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
$ _$ X0 y2 r; b5 Z" Y
係, 用一陣就會熱www2.tvboxnow.com3 V' v) t) x6 E5 f6 D
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
2 `7 \0 x& I+ j4 [( B, o8 C! mwww2.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
www2.tvboxnow.com. \3 k* k; X% s' u0 C& u
SENSE TV係咩黎架??
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 05:54 AM

0 u# g% P5 U2 V. }
SENSE TV係咩黎架??
. @& h4 c- r8 _! ^8 b魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
2 @4 T, N% l% k3 j# Z' ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
( }; x0 V* m8 }. rwww2.tvboxnow.com其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:20 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
& Z$ _5 E# {8 \. B/ qtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
3 g8 D' {6 H5 U' E) u% n3 F
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:38 AM

2 u/ q# X# n! [8 ~- ?4 s2 ~. M可以將one當做遙控
1 m3 A0 ]3 s* E: x  E其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w! |& J0 j2 f: s$ R' D
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* O, r2 p0 \0 c0 t2 p. V3 [' F
咁犀利公仔箱論壇5 p" q! s# P$ r
我今晚都出去試下部機先
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:39 AM

* p: r" w! T' i# Jwww2.tvboxnow.com我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
2 Z* }9 P7 w& n9 hwww2.tvboxnow.com魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 o1 a4 H0 o! q7 d1 e
wow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ h9 y% n  L0 O( }+ J0 C4 ?) D/ S
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:48 AM

公仔箱論壇; M; O- i9 w2 u: a
wow,你幫我打左支強心針
& Q: b& X0 ]9 p  R3 n5 \丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?tvb now,tvbnow,bttvb- V/ ~! i' p4 H7 T8 j: J
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
5 B3 S, j. b, E2 r
我覺得d電都ok襟tvb now,tvbnow,bttvb) A4 @1 X4 d3 J/ k0 c, t
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文公仔箱論壇, V' K! V3 ]) H
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm
作者: kevincyk    時間: 2013-6-1 11:20 PM

開主上網舊電應該唔會到一日

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0