標題: [食肆地點] 將軍澳坑口南豐廣場,有間日本餐!平.靚.正!! [打印本頁]

作者: sk4106    時間: 2008-1-27 12:11 AM     標題: 將軍澳坑口南豐廣場,有間日本餐!平.靚.正!!

有日同朋友行下南豐廣場,因為有朋友話果到開左間日本野好好食,跟住去睇下,果日星期六夜晚去試,心想到到都係人,一定有位坐!點知去到遠望咁多人,原來就係果間!行去問行等幾多張?,要等3張,好照等!等左十五分鐘,一坐低睇下價錢,咁平!一定吾方好野,是但搵幾樣試下先,叫左個餃子烏冬,三文.吞拿,海膽,等左十分鐘到,食物到!試下先,烏冬到先,一食好好味,餃子又大隻,未食過咁大隻,正!到壽司啦,食海膽先,好鮮味又大粒,吞拿魚又紅又有魚味,吾係粉紅,到三文更係三文腩,去邊到搵,立即再叫多次!今次都算新發現,兩個加起都係一佰蚊左右,大家可以試試!:014:
  Z3 F3 X+ }# f7 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 P; _- S9 q. o8 I; Y! S4 q[ 本帖最後由 sk4106 於 2008-1-27 01:21 AM 編輯 ]
作者: azure760203    時間: 2008-1-30 06:05 PM

謝謝大大的分享哦 :onion31:
作者: sk4106    時間: 2008-1-31 12:26 AM

係吾係好食啊!
作者: sanhtanh    時間: 2008-2-5 05:23 AM

:onion05: 衷心感激您的提供,說聲多謝!:onion14:
作者: sheally8166    時間: 2008-2-5 11:18 AM

Thanks..
作者: sk4106    時間: 2008-2-6 01:34 AM

你地食左啲咩呢!有無食烏冬.同壽司啊,超正!
: P7 l" T6 m5 u. `
, w+ ~. R5 J  q  t大家分享一下!
: N8 f8 I5 h( L; U公仔箱論壇
2 K7 T3 u: n5 T+ U! d' [0 j+ N9 Etvb now,tvbnow,bttvb咁耐都無講咩名.就係海壽司 手打烏冬專門店公仔箱論壇- {2 [. M3 m. U  T$ y

. |  e# |% \+ n* vtvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 sk4106 於 2008-2-6 01:47 AM 編輯 ]
作者: keepo    時間: 2008-2-6 03:14 AM

Next time I go to HK, I should go there. My friend just live at the corner at East Point Centre
作者: 大炮車    時間: 2008-2-12 07:44 PM

垃圾:024:
作者: sk4106    時間: 2008-2-13 01:12 AM

你食左邊樣啊!請問,真係好想知
作者: zilenazrael    時間: 2008-2-21 08:36 PM

听日就去!
作者: sk4106    時間: 2008-2-26 12:30 AM

好食嗎!應該無介紹錯啦:onion14:
作者: tae_wong    時間: 2008-2-26 03:06 AM

果間嘢叫咩名啊 ?等我都去試下先~~~
作者: sk4106    時間: 2008-2-27 01:00 AM

海壽司:onion05:
作者: sheally8166    時間: 2008-2-29 12:48 AM

Thanks...
作者: sk4106    時間: 2008-3-22 12:56 AM

大家有無去試啊!
作者: hippy_123    時間: 2008-12-19 07:17 AM

谢谢分享!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0