標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

公仔箱論壇( p! m# M( e7 u  v( W, P! s3 V1 C, u7 u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, \+ A% v8 E& h8 ^4 F
www2.tvboxnow.com% ?& Y4 n. b/ J+ S8 R
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色2 c! h; `! U# J6 V, E# {( t% D
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
公仔箱論壇/ u, U: D6 Y* L# j7 o& Q
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!7 O" _3 V+ g* M* J5 Y9 q
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
公仔箱論壇1 S3 W! C2 O& r( a' U7 Y
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

+ A) f( u. {- T5 D/ s8 l
% a2 h$ `. b7 i# T鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B3 c' \7 p6 n, R
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

- I5 u9 }2 B  A2 h! qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index2 j- g2 D- r& \  j- O
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
+ c4 s4 ]. f8 O0 J& m* T8 Utvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

www2.tvboxnow.com8 k. B' D/ X0 |5 i
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機! u# H( S" j1 y$ S/ u' m. T# g
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 T; ^9 n) M& Z$ o
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

2 `, _: I$ |7 m9 D8 l8 b* B
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
3 b  r" c1 U/ g! [5 g2 r& i公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
" d. t) Y! ^# x$ |公仔箱論壇唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

+ l* P8 E& N# w7 i5 U2 Z% u- t公仔箱論壇THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
3 q: B( l% `5 H: a+ t% r晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
' [- o. C6 X6 X# J4 P4 K9 a7 u+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Y( a7 o+ |9 A, ]3 C" p
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
0 o/ M' \) m  ptvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
: g  s; ^1 A+ ^) [/ ~9 a: m係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

www2.tvboxnow.com7 @6 t3 {) G: w7 L1 \. H
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
) v" W( v6 |+ m) h/ Z公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
; C! s  U' s# Y; h' r' I# S2 j. c
我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb( o2 H' X! S# ~/ W) b0 s; i, g
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

tvb now,tvbnow,bttvb0 y, ~6 e- S) x$ |( C
9 ~( F# r; ?6 J! g( e7 D公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
2 q+ Z( z0 L4 jtvb now,tvbnow,bttvban機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

0 z, Y% L7 x: t7 r1 L) ~1 f5 Zwww2.tvboxnow.com我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb" S+ @% |1 j3 n( v" R6 W0 A
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉www2.tvboxnow.com# q4 h5 @. f9 h1 X6 O
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
3 `, W) h7 y( i: x4 Z: ^咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0