標題: [旅遊心得] 泰國 正正正 強烈推介呀~! [打印本頁]

作者: hunghung116    時間: 2013-6-26 04:50 PM     標題: 泰國 正正正 強烈推介呀~!

今年6月到了曼谷玩~
8 a. r+ X1 P$ j/ f/ f5 _公仔箱論壇做了勁多次MASSAGE 好爽~7 I( g  f- L( ^1 o. v
HEATH LAND雖然貴貴地 但最好服務最舒服TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I; s( b# E( m6 F" B& B8 ]: [, ~
位於TERMINAL 21付近既URBAN RETREAT就真係等於垃圾 千其唔好去
6 v7 F& o8 r# z% |9 K' o! @6 R  m  c9 P0 g' A1 O
食野方面呢都唔錯 試左好多地道野tvb now,tvbnow,bttvb0 Z2 ]7 ~' a# H7 V$ E

: S5 S% f" {0 M- h: m8 z公仔箱論壇個邊原來熱得黎都舒服過香港~~; _) T3 w! u: b  o
正呀^_^
6 b+ u: B5 a& |) \0 b# o公仔箱論壇
0 z: m$ O) ^+ {) D' |另外最值得一提既就係今次入住既酒店,佢係位於SURASAK既EASTIN GRAND SATHORN
) ~% j$ e" i; l& L' `www2.tvboxnow.com價錢中中地, 服務良好, 地位優雅, 環境潔淨~~~
作者: lek0212    時間: 2013-6-28 10:44 PM

可以分享照片吗??
作者: 蟲多    時間: 2014-2-28 06:09 PM

可否及我地區和乘BTS路線因我6月出發
作者: 635kamhontse    時間: 2014-3-2 10:57 AM

L4 t; f& V( J! l# C8 z0 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }: W& m! c# s+ v$ w0 p, E& e
圖文並茂就更好:可惜反政府示威停不了...
作者: kcrc100    時間: 2014-3-15 06:07 PM

like real tips; thank you
作者: exotic-888    時間: 2014-3-19 04:54 PM

very nice,thanks
作者: plusminus    時間: 2014-3-19 10:32 PM

very nice, thank you~
作者: pavan    時間: 2014-3-19 11:54 PM

very nice,thanks
作者: 麗華姐    時間: 2014-4-3 09:23 AM

曼谷我幾乎年年都去一次...純粹吃 購物 休息 !!!
作者: 寒怡    時間: 2014-5-4 05:36 PM

我都係日日做massage同spa,urban retreat都唔平,我去果次又不至於垃圾,但咁嘅價錢,唔值得再去
作者: y_t_hon    時間: 2014-6-3 02:13 AM

師兄,請問係未呢間http://en.hotelgoin.com/Searched ... mp;currencyCode=HKD
7 L- t  T0 Q" i, n
- H7 `5 m' f$ w" X' q: b公仔箱論壇我見到個Weekend價錢around HKD 5xx,好似好吸引咁
作者: clocks    時間: 2014-6-11 10:52 PM

真係唔好再示威嘞!!!!!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0