標題: [翻唱] 瘋了_呢次唱首開心d既歌 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-4 09:12 PM     標題: 瘋了_呢次唱首開心d既歌

0 z$ h7 E. f( s) p% i% ?# D) W9 l7 ]7 W) @  @. M
[youtube]NLMFhOlzI2E[/youtube]
3 l5 u. ^2 H% [; O2 D4 @tvb now,tvbnow,bttvb
  y" F! e! a5 b  ^tvb now,tvbnow,bttvb
/ E% Q: s; O) |$ l7 ?  f( m# rwww2.tvboxnow.com歌手:  張學友 Jacky# p* Q' W, _) l) ?1 g( [# g
作曲: Trevor Gale,Kenni Hairston0 d3 _3 J, B! Q) O( W; c& o8 `
作詞: 林振強tvb now,tvbnow,bttvb2 t: X% ~  L8 h$ f& p9 C

3 w. t1 x0 Q. C" \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。准許我進入你臂內靈魂內" G* s( u8 z+ Y9 P
即使你有別人等待% h9 s( N1 K, j
你別離開 別離開 若前來
3 w: K: s& e8 [3 j  u8 ]- b請不要問其實這該不該tvb now,tvbnow,bttvb6 |% S; A: [, I( F- ~9 e
*如狂風吹吧 像浪與海
, A0 e. Z& i) ctvb now,tvbnow,bttvb 如浮沙捲吧 別要分析: u. h1 r0 |$ m* }" C
 要預料長夜無盡美妙
" y2 ~. Z" ]! f& l 若讓夜和我 為你痴到透了 Oh … *
. c8 s  D% w3 p6 y: V#知不知一開始 已發覺愛你不可止
; v: K8 U" q# z* pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我早已為你 為你瘋了 Yeah …
1 A: B5 j( x6 @- s6 J; A# t 而戀火把此心燒焦 我愛你你卻知多少
" Z& P7 R: `  T/ |3 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我早已為你為你瘋了 Oh … #
2 i/ r7 s2 \% etvb now,tvbnow,bttvb可否快進入我震動靈魂內tvb now,tvbnow,bttvb; B5 R  Y1 B$ S% J0 b0 y" {: K
知否我已極難忍耐公仔箱論壇  {' N% ]5 p6 d) Y, c
我為誰生 為誰等 為誰來
1 ?* S0 y3 L# JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得到你便全部答得精彩
. `; J4 x- d& IRepeat *#
( D9 j4 o) m) m0 F5 ~: M& w若是我奔向你 願問會推開我麼www2.tvboxnow.com6 \; |3 B; i- O! F% ~- E
婉拒或狂擁我 快用臂胳說吧3 d% J7 d4 Q4 P- h* P' u0 b5 g
熱吻吧 讓我為你瘋到自己都害怕
作者: blackpig936    時間: 2013-11-4 09:29 PM

本帖最後由 blackpig936 於 2013-11-4 09:32 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb: I! }. s. |6 R
6 N& N2 v0 M: ^6 w) B: K5 Y
呢首好正呀!師兄唱得好放好有feel呀!
& Z, q  O8 R4 }5 I公仔箱論壇正正正!粗豪聲線配合得一流!搞到我都想揾番首快歌jam吓!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-4 10:36 PM

2# blackpig936
6 [1 K8 b- y' N# R3 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com9 x; I+ M! d3 [+ e' e, i) _
靚聲皇都讚,開心死! tvb now,tvbnow,bttvb4 j) r; r) D9 K3 M4 u1 S

V) n/ d  a9 z  s  n" A! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。果日唱左成晚"夜夜夜夜"唱到喉都緊哂,所以一連唱左"學友"4首快歌鬆翻喉嚨,點知一不小心洗左幾首,呢首係死裡途生的歌呢!哈~~~!
作者: pinaroo    時間: 2013-11-4 11:05 PM

我想問你唱歌時係唔係地震.tvb now,tvbnow,bttvb) x; y# V  r& R( a" y
公仔箱論壇8 {5 Y; _! E+ d) b
個 mic 動.還是個 mic 鬼上 mic.1 [5 B3 ^' M/ \5 f- B# C
公仔箱論壇8 a5 m. U8 K5 N' z$ @! I
講笑.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 z0 I2 ^% g8 l3 `" \* `
公仔箱論壇2 w: [  v( R* u# f/ B, r' |" z
今次唱得好好.好 powerful and groove.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j7 x, f4 x7 U% M

! U; b, k) V- v, v6 w' ?1 u8 m請繼續支持本論壇.
3 ?7 q4 ]5 Y7 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 O+ j- X) J1 r
努力呀.支持你.
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-4 11:15 PM

衣首唱得好有groove.. 夠晒feel.. very good ar
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-4 11:24 PM

唱得好有 power ,唱得好正.  i8 }5 l/ }# F  z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J( B; d# b' ?2 }+ V' v  I
唱歌最繁要係開心,唱得瘋即表示投入去唱
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 01:12 AM

4# pinaroo
1 G+ F+ _' O& Ftvb now,tvbnow,bttvb+ M: h9 U+ l& ]
部攝錄機開始夠期啦,所以同人一樣越老越活潑好動吧.哈~~~!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 01:12 AM

5# kitgorgor
( R  j. X; P' k. Z* o
  j+ Z3 d- K/ S' \# P超謝謝!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 01:13 AM

本帖最後由 cfuwai 於 2013-11-5 01:14 AM 編輯 公仔箱論壇+ Q2 P0 r; E, [8 ^# F$ q8 M

7 ]4 r6 S+ ]! c" S  O& D! _tvb now,tvbnow,bttvb6# ~劍全~
- D8 P* Y' u1 Y5 X4 t: I
! `) i6 E" M+ e* [+ btvb now,tvbnow,bttvb同意~唱歌本想用來減壓,唔好為得"讚"搞到好大壓力得架.
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-5 04:54 AM

cfuwai唱唔唱beyond歌架??我想點灰色軌跡
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 08:41 PM

10# kilykilyk 公仔箱論壇; M7 b3 [% S8 @) o0 T+ D7 K2 D
tvb now,tvbnow,bttvb: Q4 f) `% I: g2 x8 {' d/ h# e
"灰色軌跡"我以前錄過,不過搵唔翻了,呢首歌我以前失意的時候好喜歡的,一於星期六去減壓室錄左佢先.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0