標題: [翻唱] 你怎麼捨得我難過_感人的音樂係最易唱的 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 08:38 PM     標題: 你怎麼捨得我難過_感人的音樂係最易唱的

[youtube]fh7t4wlrmOI[/youtube]
% u; q8 d# a7 l: G+ |www2.tvboxnow.com
! N7 }2 d, g$ |1 L' H; uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。----------------------------------------------------------------------------------------
& m7 T( ?1 w" s" L' s9 Q3 utvb now,tvbnow,bttvb你怎麼捨得我難過
* \5 S) A8 E6 Z  Y公仔箱論壇作詞:黃品源www2.tvboxnow.com8 l* H; r* Z/ n4 H& P5 p8 D# G# B: h
作曲:黃品源# M8 Z% K' b* ?  z* ?
編曲:黃品源
. l1 [  Z, F, i, O6 |) b" k$ N9 {www2.tvboxnow.com
9 b" L# ]6 c4 Jwww2.tvboxnow.com對你的思念 是一天又一天 孤單的我還是沒有改變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l! p' J' ?* O- m! r5 X1 P6 `
美麗的夢 何時才能出現 親愛的你 好想再見你一面+ a# M* K$ W0 p
秋天的風 一陣陣的吹過 想起了去年的這個時候7 d' z; Q% n3 K. ~
你的心到底在想些什麼 為什麼留下這個結局讓我承受TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q7 f/ z" `& Z1 L
轉載來自 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
7 |. w4 a$ o* O. J) a% ~) d( B/ Y& k最愛你的人是我 你怎麼捨得我難過www2.tvboxnow.com* L( D2 T# W+ j4 P0 E! l* o) J1 C
在我最需要你的時候 沒有說一句話就走www2.tvboxnow.com, |. F, l' l  {1 j6 K/ R3 t% u
最愛你的人是我 你怎麼捨得我難過
2 e# E  ]0 [% x& I" Utvb now,tvbnow,bttvb對你付出了這麼多 你卻沒有感動過
作者: pinaroo    時間: 2013-11-5 10:46 PM

想問你呢支嘢好用嗎.幾時換咗口味呀.6 {8 F: K# k+ U0 I* r

, F# x9 r- E" M7 p! @" |/ h# T8 R講笑.
5 ?- F$ ?9 I$ ?) ~' I+ @- Wtvb now,tvbnow,bttvb8 \4 a7 n4 `7 G. T! g: r  j+ c
今次無谷得咁行.反而聽多好舒服.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! v4 ^/ e( k/ R+ R) u( ~
2 L7 |: [" g" h2 L* A
唱得好好.
8 b3 Q* c0 W' {tvb now,tvbnow,bttvb$ m+ n$ c1 Y* j- U9 X: N
請繼續支持本論壇.
1 Y. [( t& O% {/ n* V; y7 a( i" F公仔箱論壇3 O" E6 G1 d$ D9 C% e6 @: p. r
努力呀.支持你
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-5 11:26 PM

cfuwai 唱得好好,唱得好有傷感嘅味道.
- B, u1 h, W' A; c1 c: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D& I7 k& ]' z; O7 ^
多謝你自唱分享!!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 11:35 PM

2# pinaroo 公仔箱論壇; ?& N; P( w1 H% X1 I* ~' D5 j1 B

7 @9 q9 j) M  Ztvb now,tvbnow,bttvb多謝你咁注意我支野,普通野唔洗羨慕啦.其實呢段片係年頭影的,果支係舊咪,唱法都係舊小小的.我比較喜歡而家的唱歌處理方法架.
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 11:37 PM

3# ~劍全~ www2.tvboxnow.com+ I6 ]) _3 T2 Z4 K1 w$ I4 S5 u3 r

; ~6 R( {$ s' F% J5 F6 @7 ]傷感的歌傷感的演繹才配配嘛!
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-6 01:12 AM

夠曬激啊。。i like it ar
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 01:27 AM

6# kitgorgor
) V( I  W3 m$ R" U4 N- hwww2.tvboxnow.com0 [. {5 e! t+ l9 }
咁西利!
作者: jenniferdream    時間: 2013-11-6 01:37 AM

我未log in ,看到出面還是show著《我是一隻小*2 鳥》這首歌,好奇怪,update 得好慢呢。。但是log-in 了就是show你首歌喇。。。好歌好演绎,谢谢分享
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-6 01:52 AM

師兄聲底真靚,放番柔把聲一樣好有味道,而且唱得好投入,good,support~
作者: blackpig936    時間: 2013-11-6 12:41 PM

一貫師兄嘅特色,唔錯唔錯!不過呢首D聲拆咗D……TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k  w) @; s, E5 L

' c8 j" ]% o( c0 G, g公仔箱論壇我要聽動力火車呀!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 05:53 PM

8# jenniferdream
6 o8 g4 Y8 c- n$ T4 A& |7 Q/ u
: `; X7 A6 ^$ ]. ?, p' L超多謝!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 05:55 PM

9# kilykilyk
1 q) r0 ]: p) h# [% g; ftvb now,tvbnow,bttvb
8 s% c4 M' B/ v" u, ^+ T公仔箱論壇講到靚聲你同靚聲皇係度,我邊有位企呀!~~~!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 05:59 PM

10# blackpig936
" Y+ P1 z0 p/ V! n, B: p8 A5 V
3 K$ k5 q1 o! E" Lwww2.tvboxnow.com"動力火車"正!不過冇幾多首我唱到,搵下先.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0