標題: [翻唱] 你怎麼捨得我難過_感人的音樂係最易唱的 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 08:38 PM     標題: 你怎麼捨得我難過_感人的音樂係最易唱的

[youtube]fh7t4wlrmOI[/youtube]tvb now,tvbnow,bttvb1 y' V9 g: w% A, L9 a

0 e% L3 e0 B) w, d' |  t2 v, UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。----------------------------------------------------------------------------------------
- l5 u( f5 m1 m3 Q0 l! \3 ~公仔箱論壇你怎麼捨得我難過
7 y9 t4 ]. ?% q6 Z9 p4 Btvb now,tvbnow,bttvb作詞:黃品源
. _! m; f1 e" b, ^% ttvb now,tvbnow,bttvb作曲:黃品源
5 r7 F1 u6 G+ e. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。編曲:黃品源www2.tvboxnow.com9 K7 ?" _# J8 o: O( U
tvb now,tvbnow,bttvb+ Y0 V4 n1 u% K+ P2 d0 g
對你的思念 是一天又一天 孤單的我還是沒有改變公仔箱論壇( j5 j8 c- I' x3 w# \8 \6 q
美麗的夢 何時才能出現 親愛的你 好想再見你一面. p& }* w8 ]+ |& v( o8 ~( _; o) t
秋天的風 一陣陣的吹過 想起了去年的這個時候公仔箱論壇9 O6 w" O" P5 L! c, |6 v$ W/ M* ^
你的心到底在想些什麼 為什麼留下這個結局讓我承受
% f1 P; d' W& K7 k轉載來自 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網 % R2 _4 t& A0 P: [0 y. ^* Z. r
最愛你的人是我 你怎麼捨得我難過
! W: |$ F: g9 p) a/ w在我最需要你的時候 沒有說一句話就走tvb now,tvbnow,bttvb; d  x; V' v) T. T) C
最愛你的人是我 你怎麼捨得我難過
9 s+ \( g* s! }4 n  Cwww2.tvboxnow.com對你付出了這麼多 你卻沒有感動過
作者: pinaroo    時間: 2013-11-5 10:46 PM

想問你呢支嘢好用嗎.幾時換咗口味呀.# T$ }8 Q5 a4 \, P4 K$ B
www2.tvboxnow.com) c: B; ~6 J* a, e- I
講笑.
% X& {* B  ^( w5 w) k3 s. K公仔箱論壇www2.tvboxnow.com2 Q5 _6 c) l5 P) J
今次無谷得咁行.反而聽多好舒服.tvb now,tvbnow,bttvb; v$ O9 J8 Z3 O* h5 [& U! _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Q/ H2 h  C, R# G
唱得好好.
& \" c6 W% J( v$ a7 Bwww2.tvboxnow.com2 Z; {8 Q, X8 e/ ?  [  X$ W
請繼續支持本論壇.
" \$ r" ]$ t1 h9 |1 }! Mtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇. q- U+ G* Z  s: ~
努力呀.支持你
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-5 11:26 PM

cfuwai 唱得好好,唱得好有傷感嘅味道.
! e) y% J* l: U0 Y/ @) d公仔箱論壇+ V  \( A' |* x1 f
多謝你自唱分享!!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 11:35 PM

2# pinaroo www2.tvboxnow.com: V& t2 q3 \% a8 y" E, Y

, m) R0 K, F/ I! p多謝你咁注意我支野,普通野唔洗羨慕啦.其實呢段片係年頭影的,果支係舊咪,唱法都係舊小小的.我比較喜歡而家的唱歌處理方法架.
作者: cfuwai    時間: 2013-11-5 11:37 PM

3# ~劍全~ 公仔箱論壇* S+ G4 o- ]& b9 C  R5 R

& d& H* ?3 ]8 Z' S$ ~9 B3 _8 |5 }www2.tvboxnow.com傷感的歌傷感的演繹才配配嘛!
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-6 01:12 AM

夠曬激啊。。i like it ar
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 01:27 AM

6# kitgorgor
( F6 s& g2 s/ X4 J& U) W; h2 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 X& n# ^0 |7 y; h7 Ptvb now,tvbnow,bttvb咁西利!
作者: jenniferdream    時間: 2013-11-6 01:37 AM

我未log in ,看到出面還是show著《我是一隻小*2 鳥》這首歌,好奇怪,update 得好慢呢。。但是log-in 了就是show你首歌喇。。。好歌好演绎,谢谢分享
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-6 01:52 AM

師兄聲底真靚,放番柔把聲一樣好有味道,而且唱得好投入,good,support~
作者: blackpig936    時間: 2013-11-6 12:41 PM

一貫師兄嘅特色,唔錯唔錯!不過呢首D聲拆咗D……: \9 h' Y& Z- e

# i* x0 z/ @  B  m0 i" E9 V我要聽動力火車呀!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 05:53 PM

8# jenniferdream ' m% o, k! @: ?$ l

U+ q8 D6 _! H超多謝!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 05:55 PM

9# kilykilyk # |1 R: B  A* A9 m( Z: l: C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P  m" x/ |  R0 ^/ ]
講到靚聲你同靚聲皇係度,我邊有位企呀!~~~!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-6 05:59 PM

10# blackpig936
/ r, X8 w) R5 d* Z, r公仔箱論壇! F- f3 G" z- Q; L
"動力火車"正!不過冇幾多首我唱到,搵下先.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0