標題: [翻唱] 唯獨你是不可取替 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 01:22 AM     標題: 唯獨你是不可取替

[youtube]udl0uG7uhL0[/youtube]% _, P0 x' n& V$ w7 p1 P3 j
' H; ]2 s' _6 }. @' X1 x- V- Q2 q5 \* Q
許志安
- i; u8 Z0 t3 Z4 u  o$ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唯獨你是不可取替
9 }7 ]$ S# K' \4 T6 q( h* y作詞:梁芷姍 作曲:Tetsuro Oda/Sho Uesugi/Miho Nakayama
; G$ [3 H4 V7 b) n/ f4 q) ywww2.tvboxnow.com
- U& Z/ j+ R1 U' K+ W  {, r2 Lwww2.tvboxnow.com曾聽說有許多戀愛 沒有結果
1 g0 r" ?. L2 A/ I. c. u2 J卻剩傷心者感慨 令我都刻意避開 是我不敢相信真愛
: _6 N* r- E( F. s& r/ g9 l! g/ }公仔箱論壇但你不惜真心真意對待 竟令我再感到意外
' A$ k- }! N. }: L* Xtvb now,tvbnow,bttvb讓我獻出全堤愛 全面喝采tvb now,tvbnow,bttvb0 f; ?! a/ N, b
如果今天將失去 眼前的一切 剩低清風兩袖也不計
" v( o4 W7 F- K' d3 A4 J唯獨你一個是不可給取替 是我生命裡的一切 Woohtvb now,tvbnow,bttvb( p. r6 o5 |5 Q0 D% g" G( Z
如早知今生跟你 有幸可相愛 在當初應更努力為未來
2 v: z( }. G6 X. v/ G7 o公仔箱論壇其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛
3 F) \. S+ x5 P! L4 Y誰似你這般欣賞我 誰也說不上你一般清楚我
, w9 g) [5 O0 e公仔箱論壇問我可需要甚麼 願你終身交託給我tvb now,tvbnow,bttvb" r, s) U' I4 ?9 c) O8 t
讓我一生好好把你照料 請讓我體恤你需要TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ^2 W* A. B! c- b* U6 T
讓我獻出全堤愛 從來沒缺少
+ I3 f8 b2 m$ s" ?% `如果今天將失去 眼前的一切 剩低清風兩袖也不計
! I6 X, d5 V! \1 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唯獨你一個是不可給取替 是我生命裡的一切 Wooh
4 T9 x/ V! w* u# N4 u% U6 u公仔箱論壇如早知今生跟你 有幸可相愛 在當初應更努力為未來
% F8 y7 T6 }+ H$ p& dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛公仔箱論壇0 z) j1 X( F3 `% h4 t, K
其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛
作者: pinaroo    時間: 2013-11-10 01:40 AM

呃我唔倒的.巳經聽過.
7 i" F  b, G1 T公仔箱論壇7 O0 x* D  \3 T( ~: u: R5 ^- s
唱得好放.流暢.
, G+ A# L; Z, |, D+ F$ }. GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 P9 t. l+ I: q- ?) ~www2.tvboxnow.com個 Ad Lib 做得好好.
2 W0 v( I8 h/ a3 D; K  {7 [. {tvb now,tvbnow,bttvb+ b2 S& D( e' X. a* `1 T
多謝你的分享.8 e& z3 i6 l0 U6 |: i8 o
www2.tvboxnow.com0 F1 d& s9 E! M# n. G, e1 i2 D
請繼續支持本論壇.公仔箱論壇* @- ^$ L$ T' r$ W0 {1 q/ r

9 i" a- v4 j" H* u3 V! `www2.tvboxnow.com努力呀.支持你.
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-10 01:56 AM

越來越鐘意cfuwai把聲同演繹,非常有個人風格,好吸引,support~~~
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 02:00 AM

2# pinaroo
" @; Z0 T6 z, M9 R
( b" A5 m& |# Y, D6 ^( p% `點敢呃你得架,今日錄唔到歌,放住舊野支持下你主場先啦,哈~~~!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 02:03 AM

3# kilykilyk
5 j4 w2 _0 o- r5 P公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( U( C# `& V3 v
係呀,我都比較喜歡而家既唱法,比較自由同不造作同自然.
作者: pinaroo    時間: 2013-11-10 02:10 AM

4# cfuwai TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  C! L7 R: N' \
tvb now,tvbnow,bttvb9 W# ^, [& U4 t
多謝 cfuwai 兄 支持.
# U! B- g. K: |1 X) E$ m/ w* t& p9 {* j9 A; i
其實新舊並不重要.好聽就放上來.
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-10 12:03 PM

支持,唱得好 撕心裂肺~~~
作者: blackpig936    時間: 2013-11-10 09:43 PM

一貫cfuwai嘅風格,支持!
: N/ M- x; R  T) ^公仔箱論壇* T! w9 d$ T: v1 H5 O
其實你D舊作我好多都聽過了,得閒要錄多D新嘢!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 10:26 PM

8# blackpig936 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ?! e  s$ _9 m) s+ E. I- f* G
; h- w& i$ Y7 o: r, X4 d
- D  G2 b9 r1 \' x
我都想,每次入減壓室都唔想走,不過通常一個星期得星期六可以去,每次得兩,三個鐘唱同錄.真係唔夠喉.不過冇法,生活真的太忙碌了.
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-10 11:17 PM

cfuwai 唱得好有個人風格,好吸引人去聽.www2.tvboxnow.com' P5 S$ n( h" q" W; ]

: ]3 F2 K+ k* ^3 {# [8 i公仔箱論壇多謝舊作,再期待你嘅新自唱作品
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-11 01:29 AM

唔錯唔錯啊。。音色多點變化相信會更吸引啊。。支持師兄!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-11 08:50 PM

11# kitgorgor TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- r! b7 `! e  ^" |6 V9 I9 U3 L1 @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! t- y+ z0 A8 j
多謝你意見呢!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0