標題: [翻唱] 單程車票_冇氣了~~~~!地盤佬,我盡力了 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 10:30 PM     標題: 單程車票_冇氣了~~~~!地盤佬,我盡力了

4 x. p7 @  N" C( G; u% T# b3 c公仔箱論壇
  \5 t) C& ]& \1 Y1 A8 S# X2 Ftvb now,tvbnow,bttvb[youtube]GRSUqbe42Kk[/youtube]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( I/ q% h9 @/ s/ t( X) h

; P3 p% E  P2 ]& e% l原來呢首已經係"動力火車"我識的歌中比較易唱的呢!冇氣了
+ g1 M. X) Q$ ?3 n: f公仔箱論壇+ ?& B6 d" ~6 t) @) o& r

2 H: m, N  F1 m2 C4 f6 A公仔箱論壇動力火車
" b  J3 }2 C; g
$ ?" y) \) U2 B  w8 h% n 單程車票
1 C, }/ \, @# p) |5 `2 u公仔箱論壇作詞:許常德公仔箱論壇2 K3 C0 o7 |4 ?! ]
作曲:塗惠元tvb now,tvbnow,bttvb3 p0 y; R/ C& w0 l! X$ W" Y5 o
編曲:塗惠元公仔箱論壇3 ?! a  U" M5 I/ T! U3 p% e0 v1 @

7 k, r/ y. P; N8 J7 J# B% Y8 L公仔箱論壇想逃的時候 讓黑夜載我走
7 W$ R9 Q3 h  l' R公仔箱論壇分手的時候 愛是單程的列車
7 c" l2 ]7 \2 r2 \$ ewww2.tvboxnow.com回憶的時候 請讓我哭個夠  f1 x1 H, A$ v/ X: ^& k* d$ W: N
心碎的時候 別回頭不要管我
( Z) l- ^9 V# x公仔箱論壇喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .www2.tvboxnow.com, U: s  g; @' a0 s# T
喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 x; X2 n$ z7 {- k" t' l) Q) v
為何告訴我 愛我都是愛錯
: ]. N- ]: _* {/ g叫我怎麼去接受 不要告訴我
0 [% r  o5 l0 W5 |. j: g, N愛你也是愛錯 我怎麼回頭
' G+ i: x3 w# K. x# A$ ~: c& V4 f更多更詳盡歌詞 在
% m4 \% q- g- D  K% f% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想醉的時候 淚就是一杯酒www2.tvboxnow.com) J1 c- K3 _6 n' W  P7 C2 [1 q
想你的時候 我總是一無所有
' X2 o0 _1 X6 C; Q! u/ Z+ h喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .; Z  p6 x5 R+ M
喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .
. }3 k2 H; C2 j  I& [" I1 L" MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。為何告訴我 愛我都是愛錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ~5 M& I6 {0 ]7 P$ m
叫我怎麼去接受 不要告訴我1 ^- N* B$ h8 C7 w' M) t6 m
愛你也是愛錯 我怎麼回頭www2.tvboxnow.com- d4 Q" \# y6 |! W
請你告訴我 愛我怎會愛錯
6 w) |" `. W5 n9 \5 S. W' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。叫我怎麼去反駁 誰來告訴我) q$ ?" i& n3 s- w
愛你從未斷過 心悄悄回頭
. J- u1 d1 a4 J# |/ htvb now,tvbnow,bttvb

作者: blackpig936    時間: 2013-11-10 10:47 PM

GRSUqbe42Kk
9 l: G1 s; J) b6 ]www2.tvboxnow.com
( Y0 p8 u5 f" \: j# d公仔箱論壇原來呢首已經係"動力火車"我識的歌中比較易唱的呢!冇氣了公仔箱論壇/ H) K( w* h5 t: {6 P+ L
cfuwai 發表於 2013-11-10 10:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 V* s. X% ^1 S2 d8 W0 y& B0 O; @' _; D
冇氣?你睇你唱得幾free幾high!# a! _3 u# _5 m" T

* C3 I( D( v. }2 E$ e6 z* P# d夾晒你嘅style!一流!www2.tvboxnow.com7 c& I3 ?+ i* F5 C
: s& d% u6 p. U5 V5 S  z. e! Z5 ]" T
cfuwai係得嘅!佩服!
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-10 11:09 PM

cfuwai 唱得好正,好有feel,唔覺你冇氣.6 E2 e/ u3 [. O5 Z2 |# X8 Z* d
不過見你唱前唱後都要飲水補充,就知首歌要用好多力氣去唱
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 11:10 PM

2# blackpig936 0 r5 k' q' M; ?0 u6 e( w

' i# v/ K: I# Q% Hwww2.tvboxnow.com
$ z- ~" A& _+ J3 n8 q0 U' j4 twww2.tvboxnow.com哈~~~!你客氣"姐",自己知唱得差,不過我不介意唱得差比人聽的,最緊要唱時好玩吧!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 11:17 PM

3# ~劍全~ # g4 p6 |1 ^5 B! j4 T, Z% }
tvb now,tvbnow,bttvb1 y7 `4 k7 T* S1 Q7 v

' }/ H, J% I* K) O  E* eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為一星期得一天唱,所以我多愛唱嗌歌,盡快為喉嚨熱身,所以一定要多飲水為喉嚨降溫,唔係喉嚨會受傷的呢!
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-12 03:31 AM

動力火車 D 歌。。。 我睇到佢哋我已經驚啦* t' m1 u" d4 o0 T" C5 B  E
知道有幾難唱。。。 超級rock >..<
1 ^- Z7 C% v1 O9 t+ z公仔箱論壇
8 Z4 Y& E6 W5 c( I( qtvb now,tvbnow,bttvb但你把聲 幾適合 rock ~~
( I0 b- Q, V2 T1 {  ntvb now,tvbnow,bttvb不過咁樣唱,把聲有冇事啊~~
9 P+ l) b" ]: e0 W' f9 @真系要好好休息下先得 >..< 唔同D rock 慣嘅, 點樣大叫把聲都冇事好佩服佢哋啊。
4 S8 ~0 h4 z9 f4 ~+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  H9 h; P3 y# T" p; E  @) jtvb now,tvbnow,bttvbsupport。 
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-14 12:51 AM

cfuwai唱這類歌點會唔掂喎!!平時唱啲靜態歌都唱到勁rock,有哂功底啦~
作者: cfuwai    時間: 2013-11-14 09:02 PM

6# la..lala^0^
9 c& z% l- f* h# ~: B公仔箱論壇( m/ t; F6 R2 G% p: O5 a
哈~~~!我的喉嚨已經適了一週一次的嗌下,不過如果日日如是就分分鐘失聲了,咪試!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-14 09:03 PM

7# kilykilyk www2.tvboxnow.com+ I3 x' f6 a; [  u3 o" K
tvb now,tvbnow,bttvb. J! L/ k: I3 r$ `# N

; c- R$ |6 r* a. @  Hwww2.tvboxnow.com哈~~!個人風格嘛,哈~~~!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0