標題: ~"~ 大家覺唔覺得好困擾!!?? [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-2-27 10:51 AM     標題: ~"~ 大家覺唔覺得好困擾!!??

呢排聽親節目都聽到劉美君首歌...- x- D4 g# a0 {, X  Z
佢把吊頸聲呢........www2.tvboxnow.com( X6 V5 g# @9 |1 v6 w6 U7 {0 |
簡直聽到我都覺得自己條頸俾人箍住左咁.....公仔箱論壇. F3 y% z7 g6 i* u) U, K
首歌o徙晒呀jan把靚聲:024:
作者: howieva    時間: 2008-2-27 11:12 AM

唔系啊~~~我覺得都幾好聽。www2.tvboxnow.com3 H9 @, B2 o0 E# u  U$ t
如果播完劉美君首歌,接著播阿jan首《傻婆》会更good。(最好《傻婆》再播heng啲)
作者: Aryaacalanatha    時間: 2008-2-27 11:19 AM

我次次都過咗佢唔聽,下載落黎聽有呢樣好:onion14:
: ?; Y; H! i8 K8 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 h3 @. g) e, B  C公仔箱論壇吃~~吃,我見你呢個帖,啱啱播佢首歌
作者: nitz    時間: 2008-2-27 12:54 PM

我都係飛左首歌... hahaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ c& u/ G, |& y* s9 ^0 f% L
佢把聲好鬼尖...
# N/ v$ X- }- {% q: Z5 I! p8 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。人又老... 仲唱埋d咁ge歌2 f4 j% M' V. _
拍個mv都俾人禁播....
7 A6 t3 W8 n1 ^  _- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好嘔心...
作者: kingkong_kc    時間: 2008-2-27 01:29 PM

thx 4 sharing
作者: eesilver    時間: 2008-2-27 02:36 PM

我都會飛左首歌咖,隔只歌我頂多停裹1次半
作者: nitz    時間: 2008-2-27 02:48 PM

係咪真係有人中2劉美君ga?
作者: howieva    時間: 2008-2-27 03:12 PM

我唔中意佢噶~~個MV亦都冇興趣睇~4 Z2 I8 h2 J# @5 @! ]- q
不過唔會特登唔聽拖過去。) L8 P! e9 K$ d1 C" ]. g
可能因為我已經習慣從早到晚一直開電臺…………5 b6 Y3 V& D$ g
網上down翻主要系精彩值得keep黎等第二日冇節目時重溫或者以後回顧聽嘅
1 ~6 ]! e; V6 v9 G5 R$ K我嘅目標系以後生左仔女之後畀(逼)佢地聽~哈哈哈公仔箱論壇4 J1 O; N% i( Y' J5 D$ k

& }( D) m, {! T; D8 ^9 j& _* G: V: Z0 I4 v公仔箱論壇PS:前排一直播《鐘無艷》時,我家姐都覺得好煩。不過我覺得冇麼野tvb now,tvbnow,bttvb# e  `7 z. j) K1 ?  j' ?8 n/ M

3 [6 W0 }7 I  Y; ~/ H0 E. a2 t[ 本帖最後由 howieva 於 2008-2-27 03:14 PM 編輯 ]
作者: evawang    時間: 2008-2-27 03:37 PM

我都觉得好困扰啊!!!
0 ]# C+ q9 o9 S* v3 T0 otvb now,tvbnow,bttvb唔知点解,听到就烦……
作者: sayg4    時間: 2008-2-27 06:02 PM

好:onion31: :onion31: :onion31: :onion31:
作者: nahaka    時間: 2008-2-28 04:56 PM

《傻婆》好正啊..:onion05:
作者: tvbking    時間: 2008-2-28 06:47 PM

仲末試聽過9 B' A9 r+ u/ X6 y. n6 e' U0 j
所以未有idea
. x% h* i7 R  NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。等我抓抓先
作者: goghost38    時間: 2008-2-28 10:38 PM

我唔中意佢噶~~個MV亦都冇興趣睇~
作者: dear    時間: 2008-2-29 04:41 AM

thanks
作者: pants    時間: 2008-2-29 01:48 PM

我都覺好難聽www2.tvboxnow.com/ [4 L, N+ N# r- a
次次電台播公仔箱論壇+ d7 Z, ~5 f( z- X. U5 \
我都即刻較到部radio勁細聲
作者: tempersitu    時間: 2008-3-1 08:25 AM

我都觉得佢好烦,一把年纪,呢D咁诱惑嘅歌唔该揾个索D或者后生D嘅女仔嚟唱啊.首歌仲有D呻吟声,完全联想唔到刘美君,联想到仲弊,扯旗都下半旗嗯.
作者: nitz    時間: 2008-3-4 12:15 PM

原帖由 tempersitu 於 2008-3-1 08:25 AM 發表 : g0 M% u! [" Z6 ?( ?
我都觉得佢好烦,一把年纪,呢D咁诱惑嘅歌唔该揾个索D或者后生D嘅女仔嚟唱啊.首歌仲有D呻吟声,完全联想唔到刘美君,联想到仲弊,扯旗都下半旗嗯.
5 m6 J/ x5 }6 }0 c. dtvb now,tvbnow,bttvb咪係lorwww2.tvboxnow.com' ^, S3 b  W2 h8 w3 \( J- M' p1 F
一聽到就諗起佢塊闊面.....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0