標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...? [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:37 AM     標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...?

最近已經無聽喇公仔箱論壇' j7 C: h0 S8 g
不過見仲有人dl
* J3 P/ }" E7 [7 M% a6 K/ {' a  Ytvb now,tvbnow,bttvb所以先keep住post公仔箱論壇" q5 F  Q. P& O: h* q7 H
我覺得近排真係悶左好多
6 ?. f/ U4 P7 g/ _( {' R; w% U# R; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最憎大野先生環節
, ^' q1 f' K+ {% o覺得呀喱成日都懶係料事如神咁
* q- i  }8 t! z+ p: u9 pwww2.tvboxnow.com哩part悶爆....
作者: b_lyh    時間: 2008-3-18 09:52 AM

冇乜點聽有耳喱民
5 U( }% Q0 S+ a" A2 J公仔箱論壇呀喱代晴朗果排搞到成個節目都差曬 我覺得
作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:59 AM

係ga
* H6 S; P; b9 s" L; _佢講野成日都懶快咁
' A* d4 g0 P: f* Y4 T" owww2.tvboxnow.com聽到"炆"呀
作者: evawang    時間: 2008-3-18 10:06 AM

有耳哩民真系越来越无o野听
$ z& C' V! B2 K0 Itvb now,tvbnow,bttvb特别星期四变左不能说的秘密,好闷
作者: 8955    時間: 2008-3-18 10:57 AM

其實由"空中哩民"轉做"有耳哩民"已經開始放棄
作者: jeremy1023    時間: 2008-3-18 12:17 PM

我通常都唔聽最後o個part
作者: tempersitu    時間: 2008-3-18 12:26 PM

我都唔听嘅,不过大嘢先生有时同细嘢嘅宣传声带就几搞笑嘅.个节目就嘛嘛地了
作者: janleung    時間: 2008-3-18 12:43 PM

年頭開始成日都有人放大假,個節目系開始有啲差,但有時都幾好嘅,KEEP住POST啦,至於大野先生,系人都知系PA選好案例講咗DD比佢知,佢開解下人或者比下意見咁啫,我又覺得OK o窩
& ~" V& j# z7 N5 ~7 m0 B公仔箱論壇
7 r( O' P" k8 o5 a% n! H0 S[ 本帖最後由 janleung 於 2008-3-18 12:46 PM 編輯 ]
作者: ronnie328    時間: 2008-3-18 12:47 PM

点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系少年吃食个度,(虽然一个月先一次),因为三个嘉宾有其中两个听众可以互动,云海就大家都钟意听,少年食神得一个距系度系甘讲,得个听字,听一个钟好闷
3 d  j- l/ U) C' Q. YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com# E% Y0 X/ V& _4 x: j, f7 w1 |
作者: howard825    時間: 2008-3-18 12:53 PM

之前就系因為喪do男而聽的,覺得好好笑,宜家真系幾悶# c7 ]. {, e5 O% Y1 R6 ?- a
我都一個星期聽一日節目咁多,大野先生的深情....饒了我吧,我基本都唔聽
作者: nitz    時間: 2008-3-18 01:14 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-18 12:47 PM 發表
# W$ z! `0 y) k5 v% T# X点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系 ...
tvb now,tvbnow,bttvb0 K/ M; w4 p( L& m

2 T5 d* X( [8 B1 a9 I1 Ricic# _1 \2 D/ V, u
架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce
/ W  I) p7 Z6 S# v5 ywww2.tvboxnow.com成part比佢拖低晒! W/ R8 B1 {$ B
就算係同類型o既野
' F; q  s0 W2 v  Q; M! V  {我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
作者: nicola    時間: 2008-3-18 05:15 PM

有耳哩民真系越来越无o野听
$ d, [, B8 u$ a8?#f-y+R/_8cTVBNOW 論壇
作者: trancelau    時間: 2008-3-18 06:03 PM

恩恩``我系廣州人嚟噶```
* g! P2 }/ m* M# w6 [) Cwww2.tvboxnow.com晚晚都要聽住903訓覺噶```/ Q& f$ d9 z, z; t: M! m' c/ d
哩排越來越快訓著```
4 k( V  x4 _" D4 |; G* g2 {6 Z! |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為有耳哩排實在太悶啦```' K  P5 r; T8 c+ @3 u. D; k
發仔仲好聽過距````tvb now,tvbnow,bttvb. d5 \& V; m: H- z

8 o$ [* V  C9 X( h1 n$ o公仔箱論壇始終都系晴朗好```
作者: wing1990    時間: 2008-3-18 07:22 PM

係..
3 l3 P5 f1 L- a4 O8 ^不過我想聽佢新個環節..介紹工..tvb now,tvbnow,bttvb" d8 s4 X$ q% C8 z# @5 u$ n0 ^  s
可以知道人地有幾辛苦
作者: windlai    時間: 2008-3-18 08:24 PM

Part4一向唔聽
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 12:18 AM

原帖由 nitz 於 2008-3-18 01:14 PM 發表
  H' X$ y' q  Q7 ?( Q# S* v& r9 L公仔箱論壇
: D- T6 G3 Q0 E* b( Q公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb' M" h1 V2 V% u3 y0 R/ O
icic
' q: Q( P) k5 Q, ^+ G  t- Z架勢堂我覺得最悶係塔羅joyceTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 z6 j) C% J6 t2 D. t7 O) x
成part比佢拖低晒tvb now,tvbnow,bttvb5 ]# {6 a2 o! C% A4 o/ Q
就算係同類型o既野
' Z, U: M) u3 V$ P- FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
tvb now,tvbnow,bttvb, q' m3 W  z" l& S4 \

6 N2 F+ F  g. R5 m$ Y6 z6 _; Hwww2.tvboxnow.com
& w. @. J8 w2 p. ?5 D  j
* Q: T9 u/ V% k8 H# `www2.tvboxnow.com我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
作者: asksky123    時間: 2008-3-19 12:36 AM     標題: 回復 #1 nitz 的帖子

那個大野先生環節...聽過一次後已經未試過聽哂呢個環節... 抽咩牌...多鬼餘....佢 or (三個主持人一齊) 不如直接同個當事人講佢 or 佢地既意見啦 - -
. F/ E3 v* C4 pwww2.tvboxnow.com
$ L9 g* |/ s& f0 F, n+ u$ {! G9 W前面既環節...就真係普通左,家下唔多好笑....
作者: fanny5656    時間: 2008-3-19 01:57 AM

我覺得大野先生同成個節目的tone都唔同...怪怪的...
9 b+ N# G" i% K+ a4 a! k) Jtvb now,tvbnow,bttvb...不能說的秘密又係怪怪的...3 e1 A9 o0 j+ t% i
以前的名人怪談好聽好多...
2 ?1 [# n9 O: w. iwww2.tvboxnow.com/ Z/ U: w; w$ b; r. Z* W
同埋...塔羅joyce的確係名人堂中較弱個o個...
( i( j6 N3 P; h9 J) Ktvb now,tvbnow,bttvb最近無玩咁多遊戲...我覺得好好多...% r9 t* t- _8 _: m2 d
唔會樣樣野都無時間...到喉唔到肺...
作者: simonq    時間: 2008-3-19 02:33 AM

原帖由 trancelau 於 2008-3-18 06:03 PM 發表
3 j9 Y, o# x. G4 v) N恩恩``我系廣州人嚟噶```
, K, L$ G5 W' }# ?. F; q4 z公仔箱論壇晚晚都要聽住903訓覺噶```
% R, O( J7 ~) Z, r2 ]哩排越來越快訓著```
5 g$ Y0 J/ {4 `8 Z, Mtvb now,tvbnow,bttvb因為有耳哩排實在太悶啦```TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W& m5 M: J( O$ L2 ?
發仔仲好聽過距````
2 z6 |8 t/ }2 l$ E- a
: M* J! z. K4 W6 {8 z: K公仔箱論壇始終都系晴朗好```
tvb now,tvbnow,bttvb2 V. N; d: t, I  E! x

t4 f: k# e3 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com9 \4 O/ @) m: d# @9 O1 m, Z
点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
' G7 }, ]# D" }( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我好想听live啊,教教我啊!
作者: idwing    時間: 2008-3-19 07:30 AM

yea yea~ so sad... usually i'll listen to thursday... but nwo.. sigh..
作者: faster388    時間: 2008-3-19 09:19 AM

i think still okla..maybe they change their style of show..200% support!!!
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 11:09 AM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表
, ?2 H4 b, X$ q# \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 ~0 Z% |* J% ?$ y; FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) G6 c+ K  e, v! v' WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! U) D0 M% K1 e( ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
- g* }, I. z; g# t, y; a3 [2 Z' pwww2.tvboxnow.com我好想听live啊,教教我啊!
' f" Z# x/ i- \" M; O6 o2 `% R9 xwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- R& A% B  @; d
tvb now,tvbnow,bttvb/ n0 G. p' l5 |2 |4 Y& C) d
下载一个软件叫电视蚂蚁,里面就有商台听了,一D都唔会卡
作者: nitz    時間: 2008-3-19 03:27 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-19 12:18 AM 發表
0 K8 J, g. |; {# ~1 I& F# r) A- w  Q! l/ F8 b  M5 R/ V' ^8 \

3 X. j  g$ L* A6 j* D9 F  M7 pwww2.tvboxnow.com
$ U+ f2 z) l% s' l: b" Mtvb now,tvbnow,bttvb5 u9 N2 I& e/ n% \
我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
2 d2 p4 E2 K! a$ a7 u+ g神婆ray之前都有上去架勢堂ga
2 U4 ~, @" ?# l) c都有幫水儀占卜過
7 a* ?  G* H$ A4 c, z, V架勢堂呢個名都好似係佢改ga
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 10:09 PM

哦,我醒起了,好似系有甘一回事,唔该晒
作者: trancelau    時間: 2008-3-19 10:33 PM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表 5 o" C: s# K: t+ K

1 ^+ ~/ b8 i) c8 g# ]' t公仔箱論壇/ H9 S* I" V+ K. @, }: V: T0 D

+ r$ o' n2 @/ H) K. zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
7 d/ y% W8 c4 ~; D/ o 我好想听live啊,教教我啊!
www2.tvboxnow.com$ z9 m1 C; w8 w1 E4 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ?! X# E$ K; F! P! w0 c" ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. t. h* {# X. N
你上網搜索[TVAnts]就得噶啦```4大電臺都有得聽噶```一D都唔占內存又唔卡
作者: m012    時間: 2008-3-20 12:54 AM

我都唔聽好耐囉 我而家多數聽uonlive深宵直播室都唔錯啦:onion18: 大家可以試試嗾:onion05: http://www.uonlive.com/program/NPI
作者: siu_ming910    時間: 2008-3-20 12:32 PM

大野先生悶死.
作者: akula    時間: 2008-3-20 09:39 PM

已经放弃有耳哩民喇~~tvb now,tvbnow,bttvb4 M' ~. E4 _0 y0 o" m
架势堂都无以前甘好听~~- s1 N+ T/ Y5 E1 f0 Q; }
衣家好想三姑快D返黎姐!!
作者: elttil    時間: 2008-3-20 09:45 PM

i dont think so
作者: nitz    時間: 2008-3-20 09:47 PM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表 7 K7 I% s9 r( i: }5 H4 ?3 L
已经放弃有耳哩民喇~~7 h2 w5 Z7 z6 q) l) J$ d
架势堂都无以前甘好听~~, }% R- X, E8 L; N; J  K
! V7 K( h) o8 [5 D' S( h0 M1 X& X8 u公仔箱論壇haha
; H. b( F8 k# w( f$ v9 B) ]公仔箱論壇三姑唔憂做
( G# a, M9 A; V# `要湊女...
作者: fanny5656    時間: 2008-3-21 01:44 AM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表
- `" Z9 u( H% o8 C# Q! l1 j公仔箱論壇已经放弃有耳哩民喇~~
, b  v4 {# x2 cwww2.tvboxnow.com架势堂都无以前甘好听~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 S2 v& x/ n; b0 w/ f# N
+ f5 I6 M$ ~$ a) U0 Nwww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb. O# ^5 V, u3 x0 ~' \
好miss三姑...
作者: shawndeng    時間: 2008-3-21 03:11 AM

我反而覺得有時臨睡前響床到聽大野先生幾舒服同relax~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D+ J: j  s' C! ?# O6 e
有冇人同意呀???tvb now,tvbnow,bttvb% n% z7 V$ Z6 c  D5 ^1 h0 q& K

& C/ o* @& S- e$ hwww2.tvboxnow.com[ 本帖最後由 shawndeng 於 2008-3-21 03:14 AM 編輯 ]
作者: elttil    時間: 2008-3-21 11:04 AM

5 k  b$ s: C4 {) Q! c3 z5 T公仔箱論壇i agree with you
作者: lecorbusier    時間: 2008-3-22 10:04 AM

我都唔聽 part 4 好悶
作者: tvbago    時間: 2008-3-22 11:06 PM

大野先生係第四part,次次都唔聽...
作者: annieng268    時間: 2008-3-23 09:29 PM

I still listen 有耳哩民
* {+ Y/ l. Z  q5 ^but I don't listen 架势堂 now.

2 U+ B: W+ g1 u- FI miss 三姑.
作者: keroro-1972    時間: 2008-3-24 09:39 PM

其實依家連架勢堂都係有dl冇聽咁濟,森美移動亦大不如前但依然叫做有聽:019:
作者: 265    時間: 2008-3-26 02:43 PM

永遠十卜leo同阿非
作者: lapchan    時間: 2008-3-27 11:33 AM

已经没听有耳喱民啦~~好似Leo本身都唔多中意阿喱,阿喱同Leo&阿菲唔多夹!
$ \% r: Q! S  W7 ]% W最中意听森美移动,但系依家没左幻想剧,没以前甘好听!
作者: kirosrkr    時間: 2008-3-28 12:25 PM

我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
作者: nitz    時間: 2008-3-31 10:46 AM

原帖由 kirosrkr 於 2008-3-28 12:25 PM 發表
, o8 f% f" z0 c& N, h+ R公仔箱論壇我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
6 i/ O+ }) ^) b/ O8 x1 ~大學生掛...
作者: hawkss    時間: 2008-3-31 09:23 PM

原帖由 nitz 於 2008-3-31 10:46 AM 發表
5 i9 R; p/ P% x9 r4 n& iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ ~9 v' [$ g8 w1 E3 p3 c大學生掛...
0 Z, q. j2 O- D5 x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 \: G; e+ m' T; N  I- @9 m
但肥谷做得好好多www2.tvboxnow.com% Z4 W! N5 g. d2 n5 V
有時我什至想林狗ng好返尼...
作者: nitz    時間: 2008-4-3 01:02 PM

咁又唔好... 肥谷+迪血+jan先正呀
作者: あ百分百ほ    時間: 2008-4-6 09:09 PM

刚刚出的时候有听了两个星期.之后就觉得唔好听了..到现在一直都没有听..

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0