標題: [心得] 多謝星期日在德興城的師兄(轉贴) [打印本頁]

作者: 正版冰火    時間: 2008-3-18 08:37 PM     標題: 多謝星期日在德興城的師兄(轉贴)

星期六晚同朋友去水都玩,食埋宵夜都3點幾,之後去左德興正骨過夜,到第二日埋單俾錢見到旁邊有位人兄部手機出黎,同咨客講有9折優惠,我等咨客返埋收銀,即時多口問:手機有9折,點申請架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: k) V4 p; y$ c$ S
公仔箱論壇2 k% b( Y  c4 g) k. E
原本佢係某網站既師兄,佢話:佢都係睇個網先知道有泥個優惠,之前試過得 OK! 易用!!
% }; C  F+ ^4 }7 o公仔箱論壇
, J5 T) S* T: ~/ P& Rwww2.tvboxnow.com我問點申請、師兄即時問我係咪用移動,教我先打訊息 " COUPON " 發送到 106650120,之後會收到優惠短信目錄,到德興城再回覆,就可以收到9折優惠訊息.
7 d& k* L+ X3 p4 _公仔箱論壇
5 O) g% H% u: M: N4 A3 B. T我就跟足師兄介紹,真係得!  多謝師兄好介紹
* y2 j5 K8 b: E% r7 j" Ntvb now,tvbnow,bttvb+ A9 G( M3 X" k) c
唔好睇少9折,當有4-5個朋友一齊慳成百銀架,留黎食飯唔好!   www2.tvboxnow.com* `( x5 ]* V4 {) D" B. `2 W
人仔又高左啦

作者: zsx6664667    時間: 2008-3-19 01:45 AM

dddddddddddddddddddddddddddddd
作者: 22222222223    時間: 2008-4-4 04:28 PM

谢谢楼主!
作者: 94613220    時間: 2008-4-4 04:33 PM

谢谢楼主!
作者: sco8121    時間: 2008-4-5 12:26 AM     標題: 回復 #1 正版冰火 的帖子

thank very much.
作者: yappyha    時間: 2008-4-10 05:44 PM     標題: 回復 #1 正版冰火 的帖子

太感激了.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0