標題: 俾番隻手我(絕對真人真事 [打印本頁]

作者: k_chan530    時間: 2008-4-13 10:21 AM     標題: 俾番隻手我(絕對真人真事

呢件事係發=生係我阿哥身上:話說約干年前我阿同哥一班去遊車河時﹐同行的一對男﹐女朋友先上山﹐其餘的人一段時間後隨尾﹐當上到山時﹐其餘的一班朋友發現不到男﹐女朋友的踪影。而路旁就泊發現他車們倒下的電單車﹐大家係呢時候已經知唔妥﹐所以有人見議去山邊找。發現到男仔時﹐他只能用微弱的聲音講:她係下面﹐快D去救佢。當發現女仔時﹐她的手斷掉﹐全身的骨也碎了動TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ?$ V5 N* @8 q! e
彈不得口不停吐血﹐早上3:00報警﹐報警後警察4:30才到。兩條人命就咁係失救情況下死左!自此後好多幾個朋友到呢個遊車河都會呢對男﹐女。
6 @% i. M* u, \1 j9 m  q  G  而且個女仔仲會問:有無見過我隻手啊?俾番隻手我啦!!!
' o  x" F5 a3 H+ F7 S8 V
6 X$ q# o$ ]' [www2.tvboxnow.com[ 本帖最後由 k_chan530 於 2008-4-14 06:31 PM 編輯 ]
作者: error403    時間: 2008-4-13 11:15 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C. I( u8 g6 Y/ @
好靈異喎) j& T4 x. r, q1 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; g" W3 h( p/ _+ y, `! N* d. p
俾番隻手我(絕對真人真事
: G' L4 d; d( V( v公仔箱論壇
3 T6 S& U5 \2 l2 v1 d1 d' |呢件事係發=生係我阿哥身上:5 M, i4 e% j# M0 x; K  v5 s: @% m

U8 w" E4 Y6 V6 a. A  Dtvb now,tvbnow,bttvb之後我就睇唔到有其他野啦喎

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0