標題: 我已經不懂 [打印本頁]

作者: izzytkwwan    時間: 2008-4-14 06:01 AM     標題: 我已經不懂

唔知係我甘本唔明, 定係我自己唔想明...冇錯, 我已經同左老公一齊都差唔多7年...公仔箱論壇- u% \, C! L' t& o* q. \+ X& X

/ u3 s  P# u5 n2 |www2.tvboxnow.com但係我從來都冇真正or 好正面咁回答過一個對我黎講既難題, 到底我愛唔愛佢!! 其實佢本人一d都唔在意呢個答案, 只要我係佢身邊...我亦甘本冇興趣去諗我到底愛唔愛佢, 因為佢愛唔愛我, 對我亦都唔係好重...其實我覺得我地一齊冇咩唔壓力咪算囉>>>我意思係感情上既壓力!!
" u* \; c$ }) G! ~5 }8 d: t* DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇# s$ U) O* j0 b$ }) V- u
都唔知點解d 人一定要問我愛定唔愛, 愛又點, 唔愛又點...都唔保你可以一生一世家啦!! 執著d 咩o車!!
作者: ylzk    時間: 2008-4-14 07:17 AM

唉,爱的越深,陷的越久
作者: 爱情-天使    時間: 2008-4-14 07:26 AM

你这样说....点解你当初会同佢结婚?????????
) J. z8 W. ?; N, [  ]' Kwww2.tvboxnow.com我觉得你可能对感情好随边
3 v& n: E. R5 s, K9 L# wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。假如有一天你老公死了...你会为他哭吗????
  k9 ?& L. {& U. `, @9 Ctvb now,tvbnow,bttvb
, K1 U9 {+ @# N6 V% O& Fwww2.tvboxnow.com以上纯是个人意见...没恶意:onion14:
作者: 笨汶    時間: 2008-4-14 07:56 AM

你地無愛既基礎又點可以一齊7年呢,你係習慣左佢喺你身邊,如果有日佢同分開你一點都不難受嗎?
作者: izzytkwwan    時間: 2008-4-15 06:00 AM

原帖由 爱情-天使 於 2008-4-13 11:26 PM 發表
) E" c  p5 y) B3 H2 S$ T3 i4 q你这样说....点解你当初会同佢结婚?????????
! W1 P1 |% ]( T9 Q% F7 [( l* {公仔箱論壇我觉得你可能对感情好随边
% Y$ B' N- B6 V! Z+ H7 rwww2.tvboxnow.com假如有一天你老公死了...你会为他哭吗????
- ?$ s0 V7 p+ I! Z' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 [2 l, `; ]5 @% |
以上纯是个人意见...没恶意:onion14: ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ]# {! A' A5 t7 b
" V$ `' \- u0 e0 k2 O/ [

* G  _% U* F, m1 D. S  _www2.tvboxnow.com隨唔隨便係個人睇法, 我結婚係一個理性既決定, 唔係感情上既衝動, 我亦真正希望留係呢個人既身邊一世...對比有起, 熱愛既人結婚, 愛冷卻後又離婚, 咁重重複複....邊一種係隨便呢??
5 u1 P5 Q+ |9 b0 y2 Z, F* v% s$ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) x. j8 c* w. \9 Z# f公仔箱論壇我唔知我會唔會哭, 但我唔想我自己哭...呢個係一種尊重, 我明白愛我既人都唔希望我唔開心既道理!!
作者: izzytkwwan    時間: 2008-4-15 06:06 AM

原帖由 笨汶 於 2008-4-13 11:56 PM 發表 ) v5 A2 E9 V2 m3 a
你地無愛既基礎又點可以一齊7年呢,你係習慣左佢喺你身邊,如果有日佢同分開你一點都不難受嗎?
8 W/ d' n* Z, p) i6 t$ Kwww2.tvboxnow.com
5 e1 H2 C/ }' P( H, ?/ Ptvb now,tvbnow,bttvb冇愛, 但有一種不可缺少既感情, 就好似家人一樣既關係!!! `+ Z. p( M; e: i0 o0 D7 V
tvb now,tvbnow,bttvb+ U( r1 Q5 g5 D5 u( C
如果有分開既一日, 就到時先算啦...除左我自己之外, 我冇決定其他人將來既必要...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0