標題: [翻唱] ------------------------------- [打印本頁]

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 11:38 AM     標題: -------------------------------

, M- p: s, z* @2 I$ ]  u- itvb now,tvbnow,bttvb; U% R( H( D. l9 z) R, r9 H* p
[attach]3013619[/attach]
作者: pinaroo    時間: 2015-1-5 03:24 PM

本帖最後由 pinaroo 於 2015-1-5 03:34 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s; P/ x: z/ N; W/ R, m

; A8 L6 L4 N  t7 Q! d+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

鼻音重, 但我唔會改

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 x9 P, H9 R0 u: F/ q

講得好.我好欣賞 呢句

我有我風

" w3 P6 o/ S# k1 [; |tvb now,tvbnow,bttvb

我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.

1 q8 l8 O# a. H) w& q* p公仔箱論壇

今次好特別.我楂主意加妳精華.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; S9 E  c- ^8 A, v' R' q* d$ t

同唱歌無關,因為妳講出我心聲.

* i- A$ E8 w# T7 M

我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.

www2.tvboxnow.com6 U4 b3 B6 H  y( S8 f

有 feel,好好聽.

tvb now,tvbnow,bttvb! I! v/ b9 A+ F$ {2 Z, F$ s/ O

多謝妳的分享.

. _$ @# l( g+ N; Otvb now,tvbnow,bttvb

請支持本論壇.

8 Y/ R' U  [( ^, _& E0 X' d公仔箱論壇

努力呀.支持妳.

tvb now,tvbnow,bttvb# |9 U; f/ E$ I% |7 Y/ y6 V

係一樣 小問題.我地希望 在帖內 重寫多次 歌手名 歌名.

- u+ j- T* [, {+ W

但妳新 唔清楚,唔係妳嘅錯.P 版主 幫妳 搞番掂.

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 10:04 PM

7 ~, l, [2 z. v講得好.我好欣賞 呢句 www2.tvboxnow.com( s  m# n/ \/ P$ J) a
我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.tvb now,tvbnow,bttvb7 h! P& K' U  N- G
今次好特別.我楂主意加妳精華.
* X2 K$ o$ r" G6 J公仔箱論壇同唱歌無關,因為妳講出我心聲.4 H# A5 }2 k" `# w
我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.公仔箱論壇0 X  R+ N* E2 m2 d/ h/ D1 P
有 feel,好好聽.www2.tvboxnow.com# `: a% n/ ~- z' t% Z. \7 B
多謝妳的分享.www2.tvboxnow.com! @+ w; r2 M& Z) P. D" D6 E
請支持本論壇.4 Y- T4 @: g0 h; ^9 M
努力呀. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  e) [  u2 T8 b* Y
pinaroo 發表於 2015-1-5 03:24 PM
, T( M$ V5 B% Z9 B% _, s$ ]www2.tvboxnow.com3 W: o4 Q- E8 @0 h
係喎. 唔該P版主公仔箱論壇1 i; e1 l% g2 i+ `( I" l9 V
我又唔記得左要加返歌手and歌名o係帖入面, 我真係要緊記先得喇~~~
+ h$ e9 H2 |4 Y4 uwww2.tvboxnow.com/ W, U0 _$ ~7 _1 Y' o; j; t9 k, z
成日都有人話我鼻音重, 叫我改....
* h( D/ i$ Z: }9 k9 r改咩呢....我連講野都有鼻音....唔通我要重新學講野....tvb now,tvbnow,bttvb  T  |% H  M; q' }
唱歌o既野....我真係覺得隨心就好, 鐘意點唱就點唱

作者: ~劍全~    時間: 2015-1-5 10:32 PM

Genicle 唱得好投入又夠放.
9 }! L9 p1 b  w2 p5 Jtvb now,tvbnow,bttvb
* Q/ y9 K: b8 Q公仔箱論壇
我係鼻音重, 但我唔會改~~5 u  M* Y) C9 D6 z) f/ _/ X
我有我風格~~
( b4 D# x1 `9 l唱歌真係需要有個人風格,我覺得妳已經做到.tvb now,tvbnow,bttvb) v* Z* g& ]- I7 y

6 Y# k! o8 J- P5 b期待妳下個作品!!
作者: patsypatpat    時間: 2015-1-6 01:49 AM

我完全唔會留意到Gen既鼻音… 都聽左甘年啦...www2.tvboxnow.com- D; F0 o9 a8 P5 k
如果你刻意改一定會好唔自然,好奇怪...公仔箱論壇* ], i0 H# G9 j  h7 c: Y) R( H, |
而家已經好好, 你既聲線有型又帶性感, 我鍾意!tvb now,tvbnow,bttvb2 B" p$ u2 x( y0 s& n
唱得好好哩首… 支持Gen!
作者: kilykilyk    時間: 2015-1-12 01:08 AM

咁都鼻音重??唔多覺喎.....
2 D- S* G/ t, q% [gen聲音真好好聽,低音是強項,高音通透,音色又靚,是我很喜歡的聲音,唱得好正~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0