標題: [翻唱] ------------------------------- [打印本頁]

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 11:38 AM     標題: -------------------------------

本帖最後由 Genicle 於 2015-8-12 05:40 PM 編輯 ; Y# a7 u7 Q0 B1 _8 m- o7 ^

F3 c$ b! }( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[attach]3013619[/attach]
作者: pinaroo    時間: 2015-1-5 03:24 PM

" @5 V# F, S3 N
( r1 @9 u3 D& Z! y& p3 [6 \www2.tvboxnow.com

鼻音重, 但我唔會改

) O/ l# d- d/ Twww2.tvboxnow.com

講得好.我好欣賞 呢句

我有我風

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* E# w5 X6 c( L2 ?

我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.

www2.tvboxnow.com9 Q9 t% B* k+ H: S- p

今次好特別.我楂主意加妳精華.

tvb now,tvbnow,bttvb0 R+ f* x/ Y9 K) B. D) K

同唱歌無關,因為妳講出我心聲.

/ S" B& b# I! [1 ~# f! E, W% j

我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.

! D& {' V# q8 L$ k& I7 Q0 ztvb now,tvbnow,bttvb

有 feel,好好聽.

- ?2 k  `* y* ~+ W% e0 P. ?, {

多謝妳的分享.

4 H5 ^& o# @7 k. D" l. |9 k

請支持本論壇.

, w3 W$ I- ?' E6 O8 g! F3 b9 @1 v

努力呀.支持妳.

8 l6 U4 x) p$ W  Y

係一樣 小問題.我地希望 在帖內 重寫多次 歌手名 歌名.

! _4 g& u1 \' _# a: U5 C) h. d9 i

但妳新 唔清楚,唔係妳嘅錯.P 版主 幫妳 搞番掂.

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 10:04 PM

公仔箱論壇, C$ D9 H' ~4 ^8 b
講得好.我好欣賞 呢句
+ b2 N' A2 n" ]  T' A7 L* `我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.
9 B- y9 {, A# g! m9 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次好特別.我楂主意加妳精華.
, ~. T1 u- G1 C2 Y4 ]同唱歌無關,因為妳講出我心聲.
0 y; H0 u# l5 p" J7 ^我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.
3 i* }0 _7 c0 R6 f. q" j2 e: x有 feel,好好聽.  G' ^. I$ a; {: ^# |
多謝妳的分享.
/ ~( }9 g+ r. o# Y7 w. d7 Vtvb now,tvbnow,bttvb請支持本論壇.2 S9 b. c) o, s) w
努力呀. ...www2.tvboxnow.com/ K0 ^5 D' h$ G) @7 f6 D
pinaroo 發表於 2015-1-5 03:24 PM
( b* \+ d6 N; D  A7 kwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com. q$ h1 F+ N9 S/ m$ C6 H2 O3 H
係喎. 唔該P版主
& U: b+ F/ P- \我又唔記得左要加返歌手and歌名o係帖入面, 我真係要緊記先得喇~~~tvb now,tvbnow,bttvb3 K8 J4 k+ f; ~) J! `

/ u5 ]; i( j0 I; j成日都有人話我鼻音重, 叫我改....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 q8 l- r, h& m, u7 e( b
改咩呢....我連講野都有鼻音....唔通我要重新學講野..... ~3 O, A- {6 K0 f1 Y% [+ T
唱歌o既野....我真係覺得隨心就好, 鐘意點唱就點唱

作者: ~劍全~    時間: 2015-1-5 10:32 PM

Genicle 唱得好投入又夠放.www2.tvboxnow.com3 S9 Z" [! Q/ T3 ?' ?7 K# w
tvb now,tvbnow,bttvb8 B  r1 p' D. N
我係鼻音重, 但我唔會改~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. K) t0 a* y3 Y* i" D% q
我有我風格~~
www2.tvboxnow.com9 J& k) Q: c1 H% N' z1 y0 Y
唱歌真係需要有個人風格,我覺得妳已經做到.
& M1 N( g8 o0 I( |$ w5 V/ ytvb now,tvbnow,bttvb% y/ r  W6 v- I# J3 N- o7 ]
期待妳下個作品!!
作者: patsypatpat    時間: 2015-1-6 01:49 AM

我完全唔會留意到Gen既鼻音… 都聽左甘年啦...
# f. y6 Y* Y' x/ F% z! y* F公仔箱論壇如果你刻意改一定會好唔自然,好奇怪...
3 k5 T( A9 t/ p* Bwww2.tvboxnow.com而家已經好好, 你既聲線有型又帶性感, 我鍾意!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  w( Z% i$ h( ]: G$ }
唱得好好哩首… 支持Gen!
作者: kilykilyk    時間: 2015-1-12 01:08 AM

咁都鼻音重??唔多覺喎.....* y# Z" s$ r5 ^; |/ v2 m+ B
gen聲音真好好聽,低音是強項,高音通透,音色又靚,是我很喜歡的聲音,唱得好正~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0