標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派 [打印本頁]

作者: 金田Sam    時間: 2015-1-8 03:26 PM     標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派

% {& N6 o% }3 D! t4 @5 K+ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K2 n# g2 w- n& X% D) x) i$ }
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?; o" K( p' p; Y9 v2 u* q
a)0個
6 j  r" {! e7 v  itvb now,tvbnow,bttvbb)1個公仔箱論壇  @% W1 w9 g) N) @
c)2個,

3 J1 z8 G1 b# s$ N$ w; g  {9 i( ]www2.tvboxnow.com截止時間在一月十五號夜晚23:59分,得獎者會有2000分轉賬。tvb now,tvbnow,bttvb4 `5 V! C5 j5 S- X4 n: P' @
[attach]3016000[/attach]
* P) n  {" D: ?/ x/ H0 p1 T9 l6 s(示範答案):
  q/ c/ ^5 ]; h0 |+ x. G1)第一題答案A www2.tvboxnow.com! W6 R% y3 ]4 k. D6 K
2)第一題答案B 因為唔係車季左唔係車季右,又唔係車貴過頭,係車季尾
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ P0 F5 H1 A# u1 r
3)第一題答案C 因為伯母可能仲有得生

" E0 m( U  }6 J) E4 G3 N* twww2.tvboxnow.com
1 F. @; |' r8 ]/ Y8 g玩法及守則
% x4 W9 Y8 R! b7 p1 B: _公仔箱論壇1.各位參加者注意活動截止的日期時間。www2.tvboxnow.com; T8 ~" C. a5 N& u" ~1 q4 D
2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。+ w6 D4 f- A$ F' M/ y
3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。
8 _8 j* V7 i; B8 ^公仔箱論壇4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。
5 l1 G4 v* u3 Z+ ~: T, {9 swww2.tvboxnow.com5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。
% O( Z5 `7 m6 g+ mwww2.tvboxnow.com6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:52 AM

m& q7 S, s" P3 f, q
9 H4 r5 H; H5 {" V5 a. a" B) d7 Ctvb now,tvbnow,bttvb[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
0 t" n6 }5 Q: H$ X公仔箱論壇a)係變態殺手,處心積累以殺人為樂。
5 ]* P4 ?* v& n- {# V2 d( J* j$ ?公仔箱論壇b)係勇仔,不過變咗性,為想同薜丹仁一齊。
2 _) K+ p# y+ _. n- B  u1 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。

* ]2 z% @0 A& X! w1 Yd)自創答案,請注明
0 G1 _" G' O0 w! l截止時間在一月十號夜晚22:00分,公仔箱論壇6 A( E5 w+ A+ u) Z
猜中者你話加幾多分就幾多,以8萬分為限
tvb now,tvbnow,bttvb7 {4 x; j# v/ f
[attach]3017018[/attach]
5 w1 ]0 d! T1 Q4 F4 S(示範答案):公仔箱論壇2 g! V8 t& e/ @- N9 d' N
1)第二題答案A 擺到明,唔使估,簡直送分公仔箱論壇/ x' P- @* B9 Z0 ~" R
2)第二題答案B 我都估呢個,好合理

* |  D: I1 N) P! j3)第二題答案C TBB一貫打邊爐式收場

% f1 Q! x4 L9 j( F: n2 o1 htvb now,tvbnow,bttvb4)第二題答案D 自由發揮
3 r$ ~. v5 P& ~" g+ w; d9 J. `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! w& C: Y$ C: w- J1 h% Q. A公仔箱論壇玩法及守則
0 C6 e( Z' E% v; {3 r- P8 ]公仔箱論壇1.各位參加者注意活動截止的日期時間。tvb now,tvbnow,bttvb1 y* D! i2 F0 n, V
2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。
9 k% A2 _. M- |  Q3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。
* X" G8 U' W! p* R+ y1 Y2 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。
0 {1 R, {' Y2 u. e! [8 N: P# ^0 r/ V公仔箱論壇5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。
2 K# N. V3 B- i" A# }3 e( y4 J' vtvb now,tvbnow,bttvb6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 12:16 PM

第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹. s4 ?4 M, Q' k* Z/ F8 Z
第二題答案C 吹水波話個有變性人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 \. b3 P8 H7 k& V; @
行啲, 但係跟劇程, 都係老作。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 10:39 PM

% o6 ?2 B8 A. y" S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb8 P5 P* ^  H( T% q! q- F3 h$ u
第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹
7 z: @0 E: ~. z5 Wwww2.tvboxnow.com第二題答案C 吹水波話個有變性人tvb now,tvbnow,bttvb& A9 u2 p5 U3 {( t9 [
行啲, 但係跟劇程, 都係老作。www2.tvboxnow.com0 z" x3 A2 D  ?! J# ]
CC517 發表於 2015-1-9 12:16 PM
& C4 x  T/ v$ yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[attach]3017306[/attach]
  o5 g9 e) \% t* H( x6 k* Lwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇: p: |: G  T5 z7 s' _- A+ y/ L
好嘢吖,你答中了,真係有變性人,仲變到同某個人一模一樣,7 v0 B$ f) D% A4 G; j
宜家如果整容技術真係咁都得時,都幾恐怖。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:12 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:14 PM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:42 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒
* }+ O* A$ q! r" ]5 X4 ^www2.tvboxnow.comCC517 發表於 2015-1-9 11:12 PM
7 j' c; |# h8 I" p- i; OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% l! y+ @9 N% X  l; U
呢個答中有獎遊戲聽日先截止,公仔箱論壇  D, w0 M$ q# f: Z
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,$ [' v2 M6 N. ~# q3 a0 E0 `6 [) Y9 l
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,www2.tvboxnow.com5 n+ w! T, y3 H1 Z9 `- f
..己經出到呢招嚟招客....
3 Y! d' V8 {; Y) d) D4 L( l

作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:45 PM

幫你打下廣告啦
作者: lhy92725    時間: 2015-1-9 11:47 PM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
* R  u/ Q9 l5 Q公仔箱論壇第二題答案C ,又系斷估無痛苦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:50 PM

幫你打下廣告啦
% H6 q$ ?8 c* b/ u0 w. l公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:45 PM
( |; {* I3 u4 f. U. b0 O8 S

; m* G* n  n2 U& N( x( B8 c* R要啦,入得嚟呢區,求其晌我呢個帖留吓言都派分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: q) \# D3 \8 p  |0 D, t
搵人嚟啦,聾盲啞跛都好咩都好,總之係人就得,
) T7 v4 {% P9 V5 @0 N0 c5 t" w0 T) Stvb now,tvbnow,bttvb真係有身份証都有.....: @* X$ u: {1 I5 N- Z
tvb now,tvbnow,bttvb9 u; Y' {2 O& H8 i: L
呢區我留言咗幾個月,儲埋d分多到我自己都驚,
' l0 N: o% \5 K+ T# K6 N9 m總之入嚟,就算鬧兩句都派,至多派少d.....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:53 PM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮tvb now,tvbnow,bttvb$ {# ^; p: v5 f* j/ @
第二題答案C ,又系斷估無痛苦公仔箱論壇1 Z8 P# @% ]- f2 g% k
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
4 _: |0 l- l' B; L7 Q3 k- ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com7 W5 c+ m. i$ T7 f. w. ^
tvb now,tvbnow,bttvb3 U9 H( _+ _1 I
你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??www2.tvboxnow.com  y" B+ H# o* M+ j9 Q( C
但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,
  d0 ]( R% M: |. o3 x4 q" Btvb now,tvbnow,bttvb斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& M( J* S* [- S, {# K, U3 m
劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 |; m/ Z; a% V! f% t9 C
攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵我做,無人工我都做。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:55 PM

tvb now,tvbnow,bttvb8 C/ x+ D& c/ E) ]; y1 Y" z! |
: }! p2 C9 s0 s, L( R/ c& D
9 `0 ]) ~" ]% O9 o, F* J! c0 z
你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??
+ {3 u: c- e5 T/ B) m) i2 Y# U3 K4 S) e但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,www2.tvboxnow.com! |( I/ n7 ?6 w1 p! r+ E8 o
斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,/ O$ x5 x$ c; b# N
劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀,
- [4 b% G3 R/ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵 ...www2.tvboxnow.com$ v# e- A6 I' \' H; Q
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:53 PM
/ O1 u8 i" h9 _; w公仔箱論壇) I/ E$ X, Q% P
樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:56 PM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:58 PM

# _8 v, E% `, b/ e' ]# Ywww2.tvboxnow.com公仔箱論壇+ i, K& ^& G. x5 Y) |# `5 X
樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架tvb now,tvbnow,bttvb8 c6 @+ d' b# X  l0 K& H
CC517 發表於 2015-1-9 11:55 PM
5 `: t6 S0 t3 x; @: i: K
, W$ u! w5 @+ v$ }& i# a5 {tvb now,tvbnow,bttvb咁又係,呢度出晒名係download劇的好地方,
6 N% u& C/ U% T( G9 S我以前都有down過,所以早幾年開咗個戶口。tvb now,tvbnow,bttvb5 n8 {( m( n# ^& \
留言就上年年中左右先開始....tvb now,tvbnow,bttvb8 V8 i* G* f1 h. b, ]2 H* n% O4 d& i+ s
7 D, k/ R4 M! b, G" M; i- ^" l$ n
劇集區的版主幾好人架,成日加我分,又創d送分遊戲,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O6 J) ~* r% ]3 J3 w; I2 r' Y
送到我宜家個積分過億,比佢加分的留言過百都有,- l9 |: ]9 o3 R) u
搞到我有d唔好意思添
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:00 AM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老- Y0 \) G, U% C. `8 `0 D, d9 V
CC517 發表於 2015-1-9 11:56 PM
  f3 \6 Q! \7 j* i公仔箱論壇
( c4 K4 t. G% \# O, F- c: ^9 r大結局呢集講佢比人打定[定型針]
) u7 E1 t. p/ X# U( m- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,夠諷刺啩...
6 w) h5 N, s# V5 ywww2.tvboxnow.com
& F1 ]& R" b8 c# g) `, ~# V公仔箱論壇不過年紀始終都大咗,真係無以前咁靚,
6 n: t$ r3 i2 d) M2 z- y8 v但宜家做戲就好咗好多,爽朗性格更表露無遺。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 12:02 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:07 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點% R0 F+ M6 e2 Z+ M. U4 }
CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w& s& c% a9 P7 f+ [4 e7 ~5 Z
www2.tvboxnow.com* j& g: I7 W8 o

" K+ f; \$ e: S: }7 g8 q9 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb- @/ p7 D; a, j5 k+ j% A
今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,
6 z6 ]2 ^; r4 Xwww2.tvboxnow.com更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....
+ C5 c5 z, y0 f0 T: G  F# w1 jtvb now,tvbnow,bttvb我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
% E: K2 R2 d' m公仔箱論壇我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 09:14 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
) C$ t6 z2 c( u( \# q* btvb now,tvbnow,bttvb我已經搵佐資源全套下載來睇
; }( A- ^0 a/ t" R' i純粹捧萬二蚊場
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 09:31 AM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮www2.tvboxnow.com. Z% k( ~9 a: j1 I7 n2 a
第二題答案C ,又系斷估無痛苦公仔箱論壇5 }; V9 J- x: m" I$ H$ u8 b
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
公仔箱論壇6 A7 J4 _. b9 m: T6 S/ K: v
[attach]3017564[/attach]公仔箱論壇+ j9 G! ]0 {! X' n# m" i  f2 p
哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
+ k! R2 H0 ^% @, s6 x& E6 N& Jtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com7 k/ s4 R2 m4 j' {3 C
該煨,
# d- H6 W: o3 q: Y, U4 dtvb now,tvbnow,bttvb本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
' S5 g& f% n) F4 l5 M# b" ^0 I+ w公仔箱論壇又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
/ \0 L* u. P9 w# N請幫手宣傳吓,
) e* |* {6 [, W# x- c$ n睇劇同步討論樂趣多
, d  n3 l; N- y: x  U5 G! J2 C公仔箱論壇齊齊追劇回覆笑呵呵

1 j0 c3 T8 G+ b: k- G8 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 09:38 AM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 }, H3 R5 }; J* N7 B. W
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:15 AM

2 i  e% `" H8 q/ r0 `8 S& _6 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
, ?4 V2 z. K! I3 a% a9 M$ Kwww2.tvboxnow.com
2 t' ^. t! E- g3 H! d% p% u唔好怪佢住,真係要怪就怪我,公仔箱論壇% \, t+ D' G& t; W: Y
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O/ Q$ l+ b$ ^# B
將功補過算係唔話得囉....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:22 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
# R* @0 F( n. m2 U4 Uwww2.tvboxnow.com我已經搵佐資源全套下載來睇
9 L0 X7 Y+ l; z! o; p) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。純粹捧萬二蚊場
# ~4 u' x2 ~$ q* a5 }) e$ l5 E# DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
5 i# i0 d( @: kwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ [6 R/ x) c, x
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
- \# g0 \0 ~$ m  t2 r& T" L+ j公仔箱論壇我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Y. ]% T1 Q. x1 {& q6 m" ^
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套," r2 D) b' [3 R! y
完全唔同劇情,仲有咩意思?; Z+ f: \; d& B) E* ]7 y0 d4 U
0 }7 Q0 x. i4 b* B% [- m' b; ~' G
download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:32 AM

+ l% V/ s5 j$ W7 T6 I: B公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I8 C9 {2 ]6 i, O+ {# Z2 M/ }
www2.tvboxnow.com4 ]! G  Q/ z# y; j. w, }, t; t
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:34 AM

3 f% z: P# c- e1 P2 `) e- _, ~公仔箱論壇7 _( J; ?# Z. {# I! |) i
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i$ i$ R! @( j2 L2 c- P+ Z, f+ p
CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
! u8 W2 b  f$ o7 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ Y. Y& E- x7 P; b! Y7 ^: A! o$ Lwww2.tvboxnow.com嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
  d" k0 K8 ?( e呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
( W4 D. R3 I5 v, O" Y# x7 i5 @. m公仔箱論壇厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:42 AM

$ V7 S2 y5 c6 H8 d; ^+ k

( Z9 [* B- q# T4 j2 a. Q) l公仔箱論壇嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
$ ?! t, L; C0 T+ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- l  _- j3 m0 D& S
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
8 N  Z" q: K& T# V" kwww2.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) P* G6 t* F. f3 l0 Z7 ^, t
6 v& V7 t, W$ }# @6 l! l. A4 M
點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 10:53 AM

. T( p% f* U4 q

* o9 s+ ~3 f) w; vtvb now,tvbnow,bttvb唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
+ d/ v- ~6 c: h* ~+ ~' h+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,tvb now,tvbnow,bttvb& o  o( H' [1 {9 A
將功補過算係唔話得囉....; F  a4 x( X9 M; ]% [) l* n
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q4 w1 u' o* S+ Y* L
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:23 PM

我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?www2.tvboxnow.com% B1 V% x8 O% F* t

& M9 i5 l; m' q  B[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?公仔箱論壇* F' w7 P; w  y9 Y
b)1個公仔箱論壇1 l' q' r( x  `! B
0 u7 P: u/ j1 B! e8 f* M
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
* k' |# b/ S) O6 l& c" h' Ywww2.tvboxnow.comc)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:25 PM

1 m+ g  U  O* G4 P( B4 i5 Mwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com+ W. R% V# s5 _# H' n# T( I' P; ?
呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
( V$ e7 o8 z" P& q+ X2 {9 c睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
( T/ n0 Q( `2 @+ R& o* L; R# \真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
# W0 t# U6 h7 k; E, i..己經出到呢招嚟招客....
. s* L2 J3 |9 ~3 L3 f! |tvb now,tvbnow,bttvb
) r8 a: K- I+ R. m' M. G金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
* G' d5 r5 c) R* v* `! O7 T) ]9 G
9 W! W) i' |; W' u: ?2 S- I7 d金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 01:01 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-10 01:24 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹
- w, Y0 O$ R+ L% G7 U* w3 z# ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第二題答案係C - 我都系斷估架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 h% A& c3 w* W' R( f
sorry, busy working, 仲未睇完...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:53 PM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...tvb now,tvbnow,bttvb- i+ [  a! f7 i8 N4 ]. W- T
分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
/ Z/ v6 W8 a( }% k公仔箱論壇今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
8 N8 Z6 g4 t- \# @9 H& k我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。
9 M6 N0 F) R" Z3 w4 i7 c$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ H; F( N" ^( \( \1 s  _* r  @
[attach]3017668[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:57 PM

# t, i, Q( N8 T& Y* s' M. Vwww2.tvboxnow.comE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
6 Z: W! _# R6 |- r9 z8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2015-1-10 10:53 AM
; H" ^+ n9 X6 B9 A& n% y
tvb now,tvbnow,bttvb; [% P! q( h8 |# ]: F; v
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,+ Q( i+ d- I4 z% @
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
$ Z+ O: `$ u- R9 L版主唔出手相信其他會員都會出聲....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- H. H( H3 J% c; G- m- L) @
2 l  T3 E  e; _, m
原來,貓兄的確幾活躍水區,www2.tvboxnow.com/ t* R; ]3 g! L. ?$ U
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
, ?- w# b( ^9 F1 b/ D! A) `www2.tvboxnow.com一個帖去到2200幾頁....犀利..www2.tvboxnow.com0 s4 h, y2 N, B; T3 g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 D  t8 U' {$ i
睇落唔使送分比貓兄了,貓兄資產原來咁雄厚
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:00 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?tvb now,tvbnow,bttvb# d8 u/ p! u$ W$ m8 ?# s8 }, X
pknoface 發表於 2015-1-10 01:01 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) }" ^  E0 ~! @- D" L

5 F3 k; H  ~) i9 Z$ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,
) L3 X1 U; O" W8 ~7 w. s. @/ iwww2.tvboxnow.com講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....2 k1 |* z8 c$ D+ C/ j7 v. O
純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...tvb now,tvbnow,bttvb8 {! k' g9 z$ U2 d7 L$ C8 P
/ j* n$ z1 a! X& j* r5 `7 s" }
其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] "公仔箱論壇% K& P( O7 n: I- R' ?; K& u5 \9 _

' N) _1 D# ?, s# ?1 ptvb now,tvbnow,bttvb所以,你咁講會以後棒場,講得出請做得到,唔好令我誤會呀!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:12 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹tvb now,tvbnow,bttvb6 _, {, u/ D3 r* ~. D% c
第二題答案係C - 我都系斷估架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 W+ B* d4 {  o% O! T# i7 r' ^
sorry, busy working, 仲未睇完...tvb now,tvbnow,bttvb# }+ n" @' K; @4 C/ t& a
MOONCAKE43 發表於 2015-1-10 01:24 PM
8 d7 X/ o1 a3 t* K1 g- t公仔箱論壇
4 z, R* |# p3 y" X' k- o睇劇追嚟睇會好睇好多,正如好似球賽咁,公仔箱論壇7 D# z8 T- s% E3 l" K+ @) x8 P  f
如果一早知道比數幾多去睇,場波會好悶,
9 i9 h! U5 H7 @4 r6 X  g知道場波比數係1比1,上半場己經入晒後,公仔箱論壇% Y9 V5 ]2 L/ m8 c
下半場知道結果時甚至放棄唔睇....www2.tvboxnow.com- m# J: }3 x- `3 I
就算有龍門精彩的撲救,後衛優秀的解圍,www2.tvboxnow.com# I. n7 w* D3 o  g
亦會錯過晒,睇劇同睇波一樣,睇即場,
, D/ B3 M* B0 I" STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晌全世界仲未知會發生咩事前第一時間自己睇,! O3 `* @' u! h9 ^$ z5 l6 B
咁樣播前討論,播緊討論,大家一齊估下劇情去向,
! q  k& |3 `% W( R) l2 D8 ]www2.tvboxnow.com會好睇好多,希望以後多d人試下咁做。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 05:02 PM

- ]1 B( Q' I- U. K3 F0 g, C8 x" D* t公仔箱論壇1 h. X; v3 |' N0 J
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 n: S" Q: C8 P" `  d
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
+ W' e; |2 n4 m+ k1 R) W+ Z版主唔出手相信其他會員都會出聲..../ T4 `8 G' Y4 t2 [! }/ I
, Z7 p4 B6 O3 ]% o
原來,貓兄的確幾活躍水區,; t% ~( c2 b3 t: v2 L, F7 d8 g! `
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
5 G7 {, T" [, ^, i8 I3 Utvb now,tvbnow,bttvb一個帖去到2200幾頁....犀利..
; N2 {0 c5 v: T5 @1 b/ e" B$ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. q& W& r6 }8 B  s7 U6 x& a4 X睇落唔使送分比貓兄 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 k8 `/ a9 Q+ D3 |! ]
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:37 PM

& B- \6 @9 ]2 G' X& Xwww2.tvboxnow.com
& T! X$ {( I! {3 P. s: v* Gwww2.tvboxnow.com
係叫貓姐姐...唔係...
1 U( n/ o* b  W. x! j3 ntvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-10 05:02 PM
& p; N; u) }2 c1 C. h" E公仔箱論壇0 }2 k) I3 l# U+ Y' K0 x. g
呵~剛剛跑完馬,J神版主有回覆喎...
3 t, U0 Z0 J9 a! u公仔箱論壇原來係貓姐姐,嘿嘿...咁有冇狗哥哥架呢度?
) B2 v* e5 {& _* H  S& U  r5 O# _公仔箱論壇鍾意貓的女仔或女仕會幾有善心同愛心,
; k+ l! @& W4 M" h1 _# P好多流浪貓日日有人餵飯,希望d貓有嘢食,
+ h  ?- V/ l' R  R" [高傲的貓係唔鍾意人地睇住佢地食嘢,www2.tvboxnow.com: W" d* ]) C* a4 Z
所以放低後要走開,離遠睇住d貓自己過嚟....
, Q) D/ V, \+ O# C1 \$ A0 z6 m" ?
) i# O. G$ a; @貓,老虎獅子係入於貓科動物,混入我地人類社會後,
9 f+ ^' c/ d4 E1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓亦都有所改變,唔一定要食肉,更對魚的腥味喜愛,
' L) L0 J) P* y& ?- rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細個我屋企係住木屋,有養過自來貓,年年都大肚,
. y; L+ y' ?9 l$ Q4 E' Y% `& btvb now,tvbnow,bttvb次次生一堆貓仔,然後又通山走,但又識得自己返嚟,
6 a, r& z; }0 Xtvb now,tvbnow,bttvb有次我同細佬去碼頭釣到魚返嚟,幾隻貓離遠聞到己經撲向我度,www2.tvboxnow.com2 z* a: k. x3 D* ^) p/ ~
最後比佢地搶晒我的戰利品,激死.,....
- Z9 O" i. y, K# Ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! H9 p1 `+ M0 O, V7 ^
貓,的確幾可愛,痴你果陣,但當你無嘢引到佢,佢真係睬你都傻。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:47 PM

養貓的經驗只係晌我十四歲前,因為當時住的木屋大火,乜都燒晒,4 V# B0 O8 c, f; a' w9 V9 m' o. F
然後我地亦搬咗,果陣所養的貓其後不知所踪了,應該又變返流浪貓..
5 p/ c7 y' Y- W5 m# ^0 ]) I! B7 Qwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com# I- V8 x: t, K9 i/ ^! q% K
其後屋企細,己經無再養過,何況知道佢地壽命比我地短,
8 O; ]" i0 i! D" r- m免得睇住佢地大,睇住佢地老,然後睇住佢地死,要傷心就唔好,
. U* q# t1 ^) n: q公仔箱論壇閒來見到有人養貓,會過去同d貓玩吓,懷緬吓以前果幾隻...
) U+ {- Z4 X& ]  ~  Rtvb now,tvbnow,bttvb細個雖然d貓成日唔睬我,但有次我病咗,無返學,訓晌床,- y7 j- H7 p3 b$ \" _
陪住我的就係呢幾隻貓,我估平時佢地都會跳上我床....
% |7 S: ~/ r& j8 s& d3 Y7 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為我訓晌度佢地一樣咁做,但唔會痾屎痾尿晌度,
" b2 H4 z5 Q/ J& I4 N  t7 ywww2.tvboxnow.com幾有靈性,同埋佢地都幾乾淨,雖然唔可以同佢地沖涼,
% y4 S: Z8 l3 X" k# ]- B& D但幫佢地疏毛時,佢地一樣會乖乖地唔郁....
! ?& U% T* U3 R/ j6 k( r) ^. s( t公仔箱論壇
. Z7 e2 U' k  V6 Q# x  t- ywww2.tvboxnow.com貓.....的確係幾好的寵物,如果我屋企大d,我相信我會養。
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:32 PM

我都系好細個養過貓
( y' ^/ m# F/ y( {1 [+ ?0 @自從他過佐身我就吾養了
( H; B8 u/ s- T+ M0 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
- w2 i. E: S3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。突然變佐呢D同劇集無關的話題& G6 |4 f% }0 F# W
財神版吾好扣我分
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:37 PM

3 b- [7 s6 h6 `  F/ t

1 d2 Z% w. a3 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
$ [5 A  _: k) ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
! ]/ I: Y  y& K# i4 M: e6 {9 {公仔箱論壇當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,www2.tvboxnow.com2 X' {: X0 M1 @" b+ t+ a2 p
完全唔同劇情,仲有咩意思?
7 A- I- \, `. ^+ A. r/ P+ otvb now,tvbnow,bttvb
. [; N* G" y" z( U1 L0 ]7 F公仔箱論壇download落嚟一次過睇係好,只不過, ...
: e7 d: x  ~. b; ~9 Z金田Sam 發表於 2015-1-10 10:22 AM
我一個人住,無人同我劇透
. @$ A$ R8 ~, e2 ]8 t! p公仔箱論壇集集追同一日睇幾集無咩區別
0 c, }. ]# i! L  \# Z) v我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:07 PM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:10 PM

我一個人住,無人同我劇透
" r  F, J# p0 i- {tvb now,tvbnow,bttvb集集追同一日睇幾集無咩區別
! b+ M; A/ x( x$ d+ {' u我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅  W: v  {3 m( V5 ~+ U+ `1 \
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:37 PM
0 z+ O- Y: B/ Z8 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 V( H: Y+ F9 N5 O0 u  l
嗯,我去其他討論區又係咁,周不時離題講其他嘢,
" V( Z- q5 Q6 @5 f+ ~: J  HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都希望J神版主唔好怪我地講咗其他嘢,
" J/ n6 j* U# x& t公仔箱論壇因為貓...所以有感而發....。www2.tvboxnow.com7 e) X( X" F( _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& S; _; v% k" Q" m+ ~
一次過睇通頂當然可以飽晒,但點都唔及集集追有意義,公仔箱論壇3 Q' a# F+ E0 Y) `
一套好評如潮的劇人地睇晒講到好好睇,然後自己睇,公仔箱論壇$ ~# G+ y6 W* N1 G  j
發覺係好睇時,咁點呢? 套劇做完事隔兩個月先同人講??
" G: J4 N2 F  n5 Z2 O6 D人地即場睇完果d己經差唔多唔記得晒,都唔知你講乜?
( V1 S( q% w& d如果宜家仲有人同我講[忠奸人]呢套劇頭幾集好緊張,
0 ~8 R! P% v; {- x* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。MayMay唔知會唔會坐監? 阿Matt係咪真係咁奸?
9 o) q0 t  C! @0 l9 C" I- C+ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我會話佢痴線,哈哈。3 q" ]& Y1 j: b5 Y* I3 @9 H
& g0 h. C9 w" c, p
同樣兩個月後同我講,嘩,萬綺雯做Madam好掂呀,8 t7 |) \- b7 |. N2 ~3 Z" A
車季菲好惡死,成日鬧人,我會聽到一頭霧水....5 x- o3 G0 ~/ H: j. E4 V
呵呵,一個人住有一個人住的好,就係你上網會有自由,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 c+ y) I4 q5 |, w  Q+ @  a  o
咁,如果正常生活,夜晚呢段時間咪開住電腦睇電視囉,% W" p1 G* x/ J9 R  t, P
應該唔困難吖.....一路睇一路回帖,講下劇情.....
# U3 s/ E: g  a" B  k0 }以劇集送飯,應該開胃d喎....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:13 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:22 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭公仔箱論壇% @3 K  m, k& F& v: h) }
CC517 發表於 2015-1-10 11:13 PM
8 G# ?8 A- e" E& [5 N/ Y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, m% `; }% T6 l3 e5 n' b# C4 W* D
哈哈....公仔箱論壇; l) b9 P4 o$ }/ r! ^* `
劇集,以前我就好少睇,一年睇都係五六套左右,
) ~1 n& @. s  [2 |tvb now,tvbnow,bttvb如果一開始係無時間睇的話,唔會特登補睇返,
6 |! |& D3 L! Z: b& r+ ~tvb now,tvbnow,bttvb有時更索性連睇都唔睇,直到有時間有mood,% F1 u5 ?% `2 Q' ^' [! q+ W
要睇就要準備一次過睇,得個完整結局。公仔箱論壇0 y( J+ m. C& ^: p

* m# L! m( N0 _& l" \公仔箱論壇上年到今年真係睇多咗,或者得閒咗,可以成日晌屋企,
3 s- j% j8 N0 {" I7 o' k$ P0 r- Y) ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。更何況,我反而覺得宜家TBB劇集好咗,有意思咗,
0 r7 j6 D4 j1 N* W. d! ^* w演員亦好多表現得好好,出眾的女演員宜家多咗,
4 F# p* P; ^; q+ J$ v公仔箱論壇又唔鍚身,仲成日比人搏懵都唔介意,又攬又鍚,9 W9 y; s# }6 ~5 I: j) e3 H9 X+ f
男ge,好似梁烈唯呢d,王祖藍呢d,張繼聰....
- d2 V" P% u% \8 i! {- f: Q% E8 B舊有的馬德鐘馬國明,表現依然唔錯呀,.....
: E: `" M: v+ d4 xwww2.tvboxnow.com8 g2 k, N. z( o& F8 ^
今次梁烈唯直情搏晒命咁,比人打到飛起,掉落山,www2.tvboxnow.com8 U1 z/ D* \9 T1 |8 e6 h
濕身撞石乜都齊,廁所比人偷衫偷鞋仲追出去...公仔箱論壇/ q: q# C: |9 F4 j* t7 o
好似裸跑咁犧牲色相,女演員個個練武功打交,...
+ C+ P& J1 p: h1 U# v6 o5 t$ d唔再係純扮靚做紙版公仔,資深演員亦受尊重,
' n) G- u/ y* \1 n  h  ?而且個個仲表現出資深的演技,係有時故仔差d,; Z; d( O% V) k
但演員做得好己經補救到,佘詩曼又返咗嚟....9 K/ z/ n7 h$ U- D
哈哈~ 係收視差咗? 真難明,....以前無咁好睇都無咁差!
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:29 PM

而家多左選擇, 多一個台, 雖然唔係人人有裝機頂盒, 唔睇開又唔想追啦
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:16 AM

多謝金田兄送份。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:19 AM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...www2.tvboxnow.com, U$ |, E4 ]( M( e- R: U
分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
3 k0 T) i5 p! Z. p2 N* t- V0 Q今晚十點前只要你有呼吸就有得送,* X* `& Z8 a/ p" F+ u
我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。
0 j$ K4 [7 C/ r9 e* i/ K公仔箱論壇
3 n$ K0 k  B2 [! u" O) J0 i+ Utvb now,tvbnow,bttvb3017668 ...
# |$ ?5 [) l, Z3 i# B0 Z+ W) }. Ktvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 01:53 PM
! W$ [1 R; E0 m1 M( |
  t2 n4 N. t, [+ W5 c+ b( _www2.tvboxnow.com講真句, 我唔知答案架, 個時仲睇緊結局。 我都係抄襲架咋。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:24 AM

2 a( U; f: q* C5 z

1 y" ~3 ?  P# u" f公仔箱論壇嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,
! i" e4 n/ i( y. k0 u8 @) e( U講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....
( e( h6 m& ~. K8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# F5 [- S9 I6 C- N; d8 y

5 a- J5 L8 t  u$ q/ k其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] :lol ...- U- f, K+ D4 \, F3 u
金田Sam 發表於 2015-1-10 02:00 PM
( {; W% H8 X1 X1 B) |4 f公仔箱論壇www2.tvboxnow.com$ m  ?" ?" J6 t2 b0 A
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:27 AM

依家啲劇結尾都係不知所謂。 呢套都唔例外。 我覺得誇張得黎又唔靠邊。 不過睇開就睇埋佢咁話遮。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:05 AM

我都系好細個養過貓公仔箱論壇8 T$ w/ l4 T$ M0 z
自從他過佐身我就吾養了tvb now,tvbnow,bttvb2 Q+ }& t( y8 q( f3 r6 y+ o# i
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( e0 J6 i( D0 U
突然變佐呢D同劇集無關的話題
5 Z# G  p5 ]! X; |3 {9 m! etvb now,tvbnow,bttvb財神版吾好扣我分
: D) o$ z+ l* m% N9 [lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:12 AM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
* n2 Z% B" m! S( B$ z& ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:18 AM

4 k' g! I- }8 P% ]5 _- ktvb now,tvbnow,bttvb0 B- y' P# ^6 Z; {$ {9 Q& o1 z
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
0 N+ g: E! J0 \tvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:10 AM

多謝金田兄送份。
3 X3 l: q3 @! R& Pwww2.tvboxnow.compknoface 發表於 2015-1-11 12:16 AM
. S4 L& p+ ^% Q4 b: U6 p

( k+ _7 P8 [( V+ ~7 P- W/ S# p8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你入嚟打個乞痴都有分送比你...
2 c0 i& r. C5 c8 @tvb now,tvbnow,bttvb只要你肯入嚟,若果你介紹多幾個人入嚟一齊傾,
4 G, D8 A+ R: J% K8 Y3 v5 \! e& v送多次分又點話呢?
! {$ ?- ?; Q5 b. D5 L% C9 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- ]: b' V  h9 B1 E$ H& N3 [公仔箱論壇今次個結局算良好,但都係趕咗d,而且又有d夾硬嚟,7 ~5 D" @- F: E1 K
臨尾又要益李思捷有得咀咀....萬綺雯蝕晒底啦。公仔箱論壇  v; }, o& P& ~6 Q, Q3 E" q

0 X- X3 A4 ?0 A1 [9 C1 F5 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。...薜丹仁呢個角色,比我做唔收錢都做。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:15 AM

我唔會扣分...因我都有說離題話題
$ K& B. l, X1 B2 _  W6 v  [6 pwww2.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2015-1-11 01:05 AM
* j) D5 s1 l" P/ C
5 b( Q! g# r  F4 \' {tvb now,tvbnow,bttvb哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% f" B/ m, p$ B
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...www2.tvboxnow.com! p8 |1 k2 P8 o  N' ^7 W2 W0 x. v. {

& X0 E* R7 M7 ~7 }9 rtvb now,tvbnow,bttvb點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,& V! `/ |! b/ n( h; p0 ]" }
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....- n4 G9 ~8 p5 h, w0 x: J
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....# y& H2 r$ h/ V/ K7 Z
分數於我如浮雲,如果派晒出去人地會開心時,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 w& B( d4 ]. U* L3 h
我樂意繼續亂咁派.....^^"
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 06:20 AM

$ H9 T6 x* x/ `' b* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 ?; a& ]% `. }5 E公仔箱論壇哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
9 [7 `& k; \, M9 s: i2 i3 c& G公仔箱論壇版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
' F+ ^* F1 J; z) A! z; S/ W
8 n  f7 Z; S, l8 z! s3 S, _* z點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) U2 M; i6 _( v4 P. I2 c4 `5 y" Y* X
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
% R5 f' S8 W/ ]不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
3 d& r+ J4 R' bwww2.tvboxnow.com分 ...
$ k: r  H5 H$ ]' K' F  J金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
作者: CC517    時間: 2015-1-11 11:51 AM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:51 PM

我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
3 D/ H7 A5 t4 l; G7 R' }www2.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2015-1-11 06:20 AM
" F; _" D1 ?1 Ewww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb9 ?+ [* E' Z' L. {4 P
哈哈,常言道,洗腳唔可以唔抺腳,以前有前輩咁教過我,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 K6 e& w& p. {
郁下都萬萬聲我真係驚洗大咗,對分數概念亦一樣..... W! Q; I2 n" l% c* e' p
J神,你搞到我呢個戶口存有唔知幾多個零,我都嚇親,tvb now,tvbnow,bttvb  k; v" u! X0 @0 W5 a: ?
既然可以任我亂咁派,倒不如睇下人地開口想要幾多? 我就派幾多..tvb now,tvbnow,bttvb. T1 u5 Z& E% T5 Y% x. W( N
: I: p" \. d- u% t1 I$ A( O
其他討論區我無試過有人咁樣加分比我,我只係個普通會員間中留言,
- L) N" N: O* \9 U4 D% mwww2.tvboxnow.com一般有人回先會接住講落去,係長氣d,因為我次次都儲埋打一大堆字.../ C. |' ^+ u* Z) u( {/ L% Z3 z
既然宜家我發覺我呢個戶口有咁多個零時,總分數幾多我都唔識數...www2.tvboxnow.com: s0 k6 w+ E. W1 _) a& b$ F& A, |
豪d啦,下次派十萬分.....答唔中放個屁都送十萬~~$ j2 T/ b/ k' I/ ~, V
真係似獎門人首歌咁,數百萬當係碎銀....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:56 PM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
9 U2 U$ N# f5 [www2.tvboxnow.comCC517 發表於 2015-1-11 11:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ w5 v- y4 d! P

5 K6 }& \1 r' t- _7 j" X9 |www2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com* c% O) S7 ?' y: Z4 f
最先參加佢地遊戲有分送時,我欏部份去呢區個賭波遊戲度玩,公仔箱論壇, E4 v4 y" B, T/ w% `
贏咗幾場,好似又加咗十幾廿萬分,其實幾好玩喎,估中比數有分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ]1 y" _  H. T. h2 N3 m* y6 d
http://www.tvboxnow.com/z_gamelist.php
' J( {/ f8 ^' ^  H6 f5 \4 z
. f0 t+ B# A: C0 w% T果陣有六位數字分數己經好開心,宜家過億"?? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) A* ]( b) {4 Z& x) x. [" U* ]
我覺得一出世做有錢人的人未必開心,係靠自己越搵越多先會開心,,,tvb now,tvbnow,bttvb6 ?5 X. L& W0 V( g6 b2 n; {
因為有太多的錢,會對洗錢無晒概念,郁吓一百幾廿萬輕易買到的話,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( G' p; j) ~' Y/ c# m# ^
再無苦思尋求想辦法得到的樂趣了。
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 04:30 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:24 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇tvb now,tvbnow,bttvb7 _% W; L$ X; i+ f9 @) @2 V- {8 ?6 b
Pedestrian_A 發表於 2015-1-11 04:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ P# ^6 @5 B% b3 C* v
tvb now,tvbnow,bttvb4 B- E, y" P$ |( |
得,一句有誠意的回覆,有分加,...
+ O( [& ]9 h1 [/ C# k  e公仔箱論壇等你睇咗再補返未遲。0 K3 M3 ]- Z( b8 ?
[attach]3018372[/attach]
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 05:27 PM

大鑊,我在這裡騙財...
. x: H" U% q. T1 _& O4 y2 X7 t  }Thank you $$
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:31 PM

大鑊,我在這裡騙財...公仔箱論壇, E0 Z1 B2 ?* o' H4 j: u
Thank you $$
3 \5 y& m+ _! |, r7 T$ HPedestrian_A 發表於 2015-1-11 05:27 PM
; |: g3 e2 {( |9 ftvb now,tvbnow,bttvb( T' x+ G0 @* a- X/ R4 L/ @! C& s' R
無,無,無...無d 咁ge事,公仔箱論壇  H" K2 Z+ {% ]( K* i. e: I
呢度好自由,只要你入嚟叫一聲都有分派...
( I8 n0 S5 ]0 g& @- ?7 O( yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過,最好認真d 講吓劇集,同些少意見,3 G6 y/ e0 ^6 H
咁就最好...
作者: mnb1123    時間: 2015-1-12 10:51 AM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,www2.tvboxnow.com) Z" Q$ _. {7 w2 C8 u; r+ q9 O
雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。
4 w. y7 c; I# ^公仔箱論壇祝金田兄2015年心想事成.健康快樂!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 02:53 PM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,
! v+ ]+ c6 g1 S% Q; swww2.tvboxnow.com雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,www2.tvboxnow.com( J3 L6 z7 z+ T0 \+ r$ p
希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。
2 _8 D4 V! {4 W! K5 jwww2.tvboxnow.com祝金田兄2015年心想事成.健康快樂 ...
* Y* m" F' m* F6 B% s  ]* ~mnb1123 發表於 2015-1-12 10:51 AM
9 ]' z0 ^7 a: d, j- i
2 \/ y9 E3 A) a7 s$ d; _噢,病到九彩就多d休息,養返好個身子先,我地等你好返一齊傾架。
! A1 u! h+ g. f* q
9 Q( n1 K% r5 N* uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。未能參與唔緊要,只要仲有呼吸就有資格收分....
0 b5 B5 K4 f; g6 D呢個活動我都係慷他人之慨,人地比我派的,
1 t! m  V% V' i4 j  qtvb now,tvbnow,bttvb分數雖然唔可以換錢,但應該換到一份喜悅,
% N, F, G- O0 k+ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。病緊未好返的Mnb1123兄,收住82000分先,5 B: N: {' c. B  L) ?* g. ~
睇怕個病應該就嚟好返,謝謝你的祝福,同樣小病是福,我都祝你快d好....^^"
0 i9 m0 c  ]/ |9 e" M1 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[attach]3019007[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:14 PM

就快過年,有答過問題的..
& O2 W! m2 E) V8 \! c  KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。追加一次好意頭的派分...
# T8 [. K- A2 n! E" Y) Z" q
......請多多留言....
+ p( n# ^2 S2 Q# y9 }
1 r% V. v- M- {# G  K7 n: L2 a1 [& d% t( l, [* U
[attach]3019012[/attach]tvb now,tvbnow,bttvb5 l' S& O& I$ X* e3 u

作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:19 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:26 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦
7 H1 H" x; x5 Q* ~! r! T0 W( ~tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-12 03:19 PM
. L. z$ N& Y- `! F+ Z公仔箱論壇! L: K. S8 K, [1 q4 b) T- y
一時時架,犯規一樣會扣分,
2 @$ o9 h, n, b0 F2 q5 j; u公仔箱論壇而我發花癲派分亦係一時時,
& {% D) a, H6 e" k到我正常果陣就會好孤寒了。"
' N* Z* p2 u# _5 h4 p, k0 Pwww2.tvboxnow.com7 F/ Q* I" O9 P
到時可能問你欏返....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:33 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:41 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數tvb now,tvbnow,bttvb: e5 ?  J5 X( M+ ]4 I3 j& @
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
www2.tvboxnow.com" J& q6 m5 R& s6 S/ C8 u$ C
公仔箱論壇  t9 F; s; z+ u1 f4 _
唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,公仔箱論壇9 H7 |4 B" P. Z& C) b
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
" ~* }+ L9 y' @# H- `我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,tvb now,tvbnow,bttvb; ~1 n: i- K+ H9 n2 `
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
7 H( M: i; m! E2 s公仔箱論壇點算好呀!?tvb now,tvbnow,bttvb9 m2 S8 V1 S+ ]8 z4 ]) k4 \6 |3 u9 I

' E# l- ?9 h7 V, ^( `# Ntvb now,tvbnow,bttvb你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-12 04:00 PM

Thank you 金田Sam!
3 k, q, X: I, U8 }8 K( o公仔箱論壇說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 04:04 PM

Thank you 金田Sam!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, q- I( [: ?8 @9 l* I. ~
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
4 E9 ^9 D/ p0 I. A# A8 M' zPedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
- z5 v. [( A5 c$ p  _) T" N! W公仔箱論壇公仔箱論壇' K: p4 Y# F8 Z, k; {. e
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
+ r4 S# o7 N, e7 ]5 J, D2 gtvb now,tvbnow,bttvb每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:04 PM

就快過年,有答過問題的..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 a+ F9 @# j9 {0 o2 l: C0 j+ x
追加一次好意頭的派分...
  U8 p; B" |% ^2 J0 z9 w3 L......請多多留言....
* G  c5 ~1 b8 q  d: d6 M  vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z, n/ L0 r! @& U- c
! ~, m( R/ O8 o2 s! q2 g6 c
  u! V( N+ J1 g+ z- X" J- o3 Z
- P4 D& S% ~9 ctvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-12 03:14 PM
www2.tvboxnow.com( ?: J3 R2 |; B: U/ w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* G) `: e1 x# o4 }8 d, b
多謝金田兄追加獎金,
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:05 PM

3 v. ~8 G1 c+ s/ r( A5 ztvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ N$ D0 i/ m/ ~- l
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...公仔箱論壇1 x0 C  D; H- r4 ^5 K
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
9 u8 c8 H% F$ E; C- C3 V7 {2 I$ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-12 04:04 PM
1 y' o6 Y8 F9 F+ ]* j7 T/ h9 g! y6 s7 h' O- D) y$ [* i
唔好話騙, 係應得既。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 09:20 PM

/ Z2 ]7 M0 j& |: u; ?9 itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 }3 Q! F1 t" `5 w+ _0 ^0 l6 g  e
唔好話騙, 係應得既。
- U' \  Z" y0 M4 K8 b; {! Xpknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
& g/ {! [9 J. p! d

% y8 L8 m' ?0 t" {) V! P+ _哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
+ F' \* y) n7 A; E2 B7 m
, R# z" P$ y# I2 g4 N# bwww2.tvboxnow.com唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
# _# v7 c8 P6 X2 i8 P3 G, z宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...www2.tvboxnow.com3 t3 M6 e+ w- X8 V! a2 c
幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
( n" t- d1 `9 Itvb now,tvbnow,bttvb唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 11:45 PM

一億好濕碎,系甘依就比人過佐10億比我都試過
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-13 12:35 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-13 09:36 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙. H. J3 G* P/ M) P9 F6 C2 n1 x7 n
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b& b5 x$ k3 A9 R

, \/ Y; M  ?0 c( M5 X1 l$ C公仔箱論壇TVB 1184983887 元
1 o8 Z5 n3 T' r  b" `公仔箱論壇
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,
4 j; E! w7 j$ ]! {: P8 z) _tvb now,tvbnow,bttvb一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....www2.tvboxnow.com/ I: a, P5 }8 v- n& d) d: i' t
www2.tvboxnow.com1 J  `5 Q) T, g- O) Y) K" P/ ~
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....tvb now,tvbnow,bttvb* f& Y! \. _3 p- W/ @. |2 `

作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-21 06:45 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-21 11:50 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( s6 i, `, B, x( I: ]4 {9 Y
MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
www2.tvboxnow.com5 ?6 P* K  A& ]

1 A$ {, b" D' E! L7 ?8 Awww2.tvboxnow.com哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

; ~' R/ h) [9 m: ^6 z3 Atvb now,tvbnow,bttvb
( h/ K0 U) _1 twww2.tvboxnow.com三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....
作者: yong39316852    時間: 2015-6-9 12:54 PM

一,B不知对否
作者: 892395128    時間: 2015-8-27 04:59 PM

哈哈,呢套嘢超搞怪
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

Thank you for sharing
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:53 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0