標題: 我既相片 [打印本頁]

作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-18 01:33 PM     標題: 我既相片

:014: 第一次放自己相上黎!
0 a' @) V# N1 X, x4 T
% n* q, g* s2 `* Q3 d( itvb now,tvbnow,bttvb如果你地觉得丑,就多多见谅!!
- c$ C8 u3 e, l( j4 Z$ H" iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 Q' ~2 L9 Y+ D3 X# P* F. ?
我同个F一齐影嘎!!公仔箱論壇0 ]  H* c( Q$ L+ a

. Z' M% o8 B. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 01:48 PM 編輯 ]
作者: 爱情-天使    時間: 2008-4-18 01:34 PM

平凡一般:onion14:
作者: cchinfatt    時間: 2008-4-18 02:00 PM

應該 post 多極張啊~
+ u% j; r; n+ ]) `- ~& L4 e/ u5 p; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡迎你!!!
作者: Stephenlai1986    時間: 2008-4-18 02:18 PM

总算看到你在这放相片了。 , J- r& B9 S1 V) ^1 h
玩水枪那些呢?
作者: vamp    時間: 2008-4-18 03:47 PM

:onion18:  nice ar
作者: howgeemun    時間: 2008-4-18 03:50 PM

:014: 好得意吖....  支持 :014:
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-18 04:32 PM     標題: 回復 #3 Ca. 的帖子

多谢你支持我啊!!!
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-18 04:33 PM     標題: 回復 #4 cchinfatt 的帖子

仲有几张未发上黎既!!公仔箱論壇1 E1 L: l. n  E' L  C
tvb now,tvbnow,bttvb4 n; |1 D4 `4 m& M+ I1 i  S
迟D先发多几张~~
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-18 04:35 PM

原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 02:18 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) H" U: w  ~! |8 z5 _2 p+ x
总算看到你在这放相片了。 / H  F) k: o5 S
玩水枪那些呢?
tvb now,tvbnow,bttvb% ^( i. R; g. x& o8 m

+ f% W# m/ ~9 \! P$ U2 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G- r; p+ O& i4 j
边有可能起呢度甘快就放玩枪果张啊!!!
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-18 04:36 PM

原帖由 vamp 於 2008-4-18 03:47 PM 發表
+ I. q! T( K' z8 c: C: B6 m; g- b公仔箱論壇:onion18:  nice ar
5 h+ _- C0 T5 P+ p: u% K; i
多谢啊!!以后多多支持啦!
作者: ckhooi74    時間: 2008-4-18 04:37 PM

我又黎支持喵喵囡囡 。。:014: :014:
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-18 04:37 PM

原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 03:50 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @+ W) q: Q8 P# a8 ^2 k* f
:014: 好得意吖....  支持 :014:
) c9 B) M# ?5 r, E+ g: w  R' YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:014: :014: 多谢你既赞美啊!!!
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-18 04:37 PM

原帖由 爱情-天使 於 2008-4-18 01:34 PM 發表 公仔箱論壇8 Y8 Q! m) v) d& s  A6 G
平凡一般:onion14:
, x( N7 d: n1 W; D+ k6 |公仔箱論壇恩!多谢支持!!!
作者: cchinfatt    時間: 2008-4-18 04:55 PM     標題: 回復 #9 喵喵囡囡 的帖子

快 d 啦!!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M; ~1 @" M# S* z! J0 z0 s# a
唔好拖啊!!
作者: kokjong    時間: 2008-4-18 11:52 PM

你好靓啦 :014: ....個男仔..係你既男友啊?www2.tvboxnow.com) w4 x* x9 f2 `- s/ Q1 q5 X
同埋..幾時出嚟飲茶哩?
作者: kokjong    時間: 2008-4-18 11:52 PM     標題: 回復 #13 喵喵囡囡 的帖子

你好靓啦 :014: ....個男仔..係你既男友啊?
; ?5 d* U6 k  `3 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋..幾時出嚟飲茶哩?
作者: ballman1668    時間: 2008-4-18 11:54 PM

qq ar 70p
作者: blueocean    時間: 2008-4-19 12:32 AM

very cute wor...post more la
作者: sky8761    時間: 2008-4-19 10:08 AM

thanks
作者: lil_yuky    時間: 2008-4-19 01:30 PM

期待多d相
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-19 08:46 PM     標題: 回復 #14 cchinfatt 的帖子

我都想~~~不过你等我返公司先在传多几张上黎啦!:019:
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-19 08:48 PM

原帖由 kokjong 於 2008-4-18 11:52 PM 發表
: b, D, p: E, R0 w0 d6 I5 F你好靓啦 :014: ....個男仔..係你既男友啊?www2.tvboxnow.com$ Q9 a6 f. T4 m, ]! F+ J. p9 S7 L
同埋..幾時出嚟飲茶哩?
! U+ o" R: _1 P0 G$ ^1 P公仔箱論壇
9 G( x7 _4 r3 [8 c我都唔系好靓皆!一般啦!
" L2 X6 d0 A4 G
8 N. L+ Z4 d+ r9 @( S/ c( ]# G. W$ O" rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。果个系我个F啦!绝对唔系男朋友,千其唔好误会!!!!www2.tvboxnow.com, v, G+ e: A  W! @2 `+ ~

e5 a. q6 Q7 Z. Y' {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好啊!!随时奉陪啦!
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-19 08:49 PM     標題: 回復 #17 ballman1668 的帖子

你会唔会问得太直接呢???
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-19 08:51 PM     標題: 回復 #18 blueocean 的帖子

多谢你既赞美!!
- k  a& q. c/ A; \- q  ?7 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 u, n# ]! k8 G/ c
我星期一就会放多几张上黎嘎啦!!!
作者: Golf1999    時間: 2008-4-21 08:57 PM

nice...
作者: pianzi008    時間: 2008-5-22 03:44 PM     標題: 回復 #1 喵喵囡囡 的帖子

~~~可爱啊~~~
作者: 兔冬冬    時間: 2008-5-26 10:29 PM

一般,一般,支持

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0