標題: 有時候我真希望我已經25歲 [打印本頁]

作者: jwxie518    時間: 2008-4-28 12:32 PM     標題: 有時候我真希望我已經25歲

有時候, 我真希望我已經25歲
4 Z6 j/ a: D( y% m+ F5 j) i6 g  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我已經從大學畢業, 真希望我已經回到香港, 從港大法學院畢業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( T. I: U& z" A
' Z- t* H% z$ J" A8 e7 j1 p
有時候我真希望我已經25歲
5 s4 B# R3 h+ a0 r) r公仔箱論壇我就可以想我的偉大夢想www2.tvboxnow.com) j" Q( j" r2 r$ k
我就可以想我快要成名公仔箱論壇1 g; k5 f$ Q/ d9 G8 O, A
我就可以去講我愛你, 我喜歡你, 我要跟你白頭到老7 Q) k7 B" V  W+ v

3 Z- w6 N$ y0 v4 L, c: }有時候我真希望我已經25歲
7 d; ^' F& r: O' J( h* q7 cwww2.tvboxnow.com我就可以跟30歲近一點, 我可以想30年的事, 不再是16年的事www2.tvboxnow.com) y6 u0 [) J% k  H0 _" s4 @" q
www2.tvboxnow.com5 p% [- G2 I- y2 K5 `, s5 R
我真希望, 今天我25歲, tvb now,tvbnow,bttvb  c1 \. h! i3 V) {- W3 |. _
我可以被說成是瘋子, 但我只希望, 我今天25歲, 有一個我喜歡, 能夠跟我生活一輩子的女人
  B$ f5 b8 Z9 r3 z5 [; g. l1 Q公仔箱論壇有兩三個小孩, 一家口每天上班上學, 回家電視晚飯聊天, 睡覺祈禱天天如此TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J& D4 d) V2 M* ~
只需要一個簡單的女人, 配我這個簡單的男人
- I+ o2 z0 ^7 C' Vwww2.tvboxnow.com& ~9 T6 g$ z$ p. {3 |
我真希望, 今天我25歲
$ j' |5 C  j4 Htvb now,tvbnow,bttvb我終於可以談我的簡單的生活. |7 Z7 |: r1 |. ?4 u
tvb now,tvbnow,bttvb5 r4 T7 t$ q0 A  Z
c仔www2.tvboxnow.com) g9 o9 u5 u; Z# P- \$ w5 I
) I% I) w7 c- o8 g
作者: error403    時間: 2008-4-28 12:36 PM

25歲時你就想自已係十幾歲
作者: jwxie518    時間: 2008-4-28 12:39 PM     標題: 回復 #2 error403 的帖子

可能係我想搵個人結婚, 諗到癲左
作者: wellsjzc    時間: 2008-4-28 01:53 PM

真是到你25岁,你就想翻去15岁果时了~每个阶段都有开心,唔开心既事,努力去过自己既生活吧~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0