標題: 媽媽同男朋友,點揀? [打印本頁]

作者: bluelam612    時間: 2008-6-16 06:57 PM     標題: 媽媽同男朋友,點揀?

同左男朋友拍拖3年,tvb now,tvbnow,bttvb4 l/ C3 U3 v7 T3 k! H
但係o係我拍左拖1年,我呃阿媽話同佢散左..(因為我mama唔鍾意佢)
  O% F5 k6 i, \. ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。宜家3年喇..我男朋友想我同mama講,希望mama接受佢..tvb now,tvbnow,bttvb$ `+ D2 Z  b9 `  A! q0 I: ?
但每次同mama講親佢,都會鬧交..好辛苦,好唔開心..
; b6 t( y; u" |- U% T' L* s2 Z) y# h1 d! Z9 A# i) B
我根本唔想o係兩個之中揀..
& u' @3 T3 E( B& H) i- R我鍾意佢,但又唔想同mama嘈..
1 K, I8 s7 f. P/ d, B' `: }2 a4 qwww2.tvboxnow.com
0 f8 j. u- K9 T7 a; y! ^( r0 Qwww2.tvboxnow.com不過,我曾經諗過,其實男朋友對我唔好..
& @6 u" D: i, H4 K5 d公仔箱論壇我咁鍾意佢,但佢仍然對佢舊女友好好.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 z4 S! M, z" w8 \  O# s/ L
有陣時,佢有好多女仔o係佢身邊..佢都好似好想同其他女仔發展咁..tvb now,tvbnow,bttvb- e0 J, \* ?4 V4 x' b
公仔箱論壇0 }1 x1 i3 L2 O' w  }
我覺得佢俾唔到信心我,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 d# S) {2 v7 N4 t0 u# z
我又好似唔值得為左佢同mama嘈..
( I. |3 z8 ^& k8 ~! r' Stvb now,tvbnow,bttvb4 G) ^$ v3 l" u. o4 L3 i
我好辛苦呀,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# q2 l' g: X; q; Z
有冇人幫到我?
作者: sexmtl    時間: 2008-12-10 01:06 AM

我觉得你应该放弃他,
作者: 52feilunhai    時間: 2008-12-17 08:02 AM

i think u should leave him since you hes making u unhappy
作者: kyooodidi    時間: 2008-12-17 08:43 AM

if he is a good enough of a guy, you wouldn't have to lie to your mother to begin with.0 L* G9 O7 ^/ O
just ask yourself if he is worth the effort of you standing up to your mother
9 s: t( ~1 j9 T4 Zor if you are making up excuses for yourself to dump him
作者: miaomiao88    時間: 2008-12-17 10:06 AM

有陣時,佢有好多女仔o係佢身邊..佢都好似好想同其他女仔發展咁..
2 r& z7 }+ _. a$ p
, t9 X4 k, q. q: ]; J* N$ ltvb now,tvbnow,bttvb->吾好“你以为”或者“你觉得”...对佢好吾fair...同佢讲,你mama反对你地一起,你地将来条路就已经好难行...如果重坚持一起,就要一起努力“冲”过去...1 f3 s7 R; h: l/ [  n$ o2 A8 u

) d1 N* D* E1 U# Q/ mwww2.tvboxnow.com* 如果佢真系好爱你,佢跪都会跪到你mama应承...而你mama...如果个女系真系同呢个男仔一起好开心/幸福,到最尾都会应承咔!e+就系睇你地既感情经得起考验吗??大家有无甘“深爱”大家,愿意为大家既将来奋斗? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; `' E. j7 L+ j+ P- j- N4 d
tvb now,tvbnow,bttvb  N, {5 f3 A3 g* i7 Z7 }
有人讲每一个人一生人都会遇到3个人:公仔箱論壇, C7 Y- C3 k8 X
你爱的人  U% j) i+ Q9 G" x! U( R
爱你的人% p: \5 O  b" j/ ^. ~0 Q" ?6 B2 m
和你结婚的人. `7 ~. O" p9 {+ R% d! \7 O9 d

5 ?# U. v+ K6 w/ F9 N公仔箱論壇但系, 我祝福你剩系遇到一个人:你爱的人= 爱你的人= 和你结婚的人
作者: curtislau    時間: 2008-12-20 09:55 AM

你都話佢都你唔好啦2 U3 D2 z4 t# n$ {) g" t  L& _3 x6 i
咁點解要揀佢而唔揀錫你的媽媽先?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0