標題: [討論] 國內嫖處女 [打印本頁]

作者: tonytahk    時間: 2008-6-20 09:05 PM     標題: 國內嫖處女

我上星期和國內朋友飲夜茶吹水講到近排運滯! 有條友話如找個處女開處可以轉運的!E! 處女! 我千人斬很久沒試過了!!!!!!!!!!5000人仔!tvb now,tvbnow,bttvb6 c- G  N+ l& v3 P7 a' Q, P( `  S, k
上個星期日條友打到香港找我話找到要3500!OK! 如貨對辦就以後冇friend冇生意做, 於是昨天星期日找個借口北上了!

7 u' F* ^! V7 a, Lwww2.tvboxnow.com條女17歲白淨川妹, 又幾靚喎! 她話家裏有事才出來做! 唔理啦! 最緊要是處女,
1 f: G9 o* }" d0 \( k, k+ T4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* 我再教各C兄一個測試處女之簡單方法:www2.tvboxnow.com; }; T8 T6 Q( {4 a
叫條女用手捉實你一隻手指, 你再將手指前,後抽動!如條女話你咸, 話你賤格, 就多數是處女, 反之! 傻下傻下唔知你做什麼,就多數係! 公仔箱論壇! H5 n0 f  {) \- Y  [
還有條女有一種像擰檬之清新體香我之前Post: 女相全面睇-滾友要睇 也提過公仔箱論壇, ]6 E5 d$ ]0 s
食完飯, 8時了於是帶她到我大陸家, 條女仲好怕羞, 我先叫她沖涼! 她沖涼時我沖入去! ! 嚇到她標尿咁!公仔箱論壇2 M' d" f0 r. g0 v- w
先和她看4, 她敢看, 話沒看過, 於是看ironman , 大家有講有笑, 我看時機成熟了就拉她到房!
! }+ Z; H3 O& s  L; n5 D9 t% z我幫她除衫! 她用手按實塊面, 但總算合作, 再驗下她下面!E! 真係有塊膜(中間有個孔喎!)www2.tvboxnow.com. D; V8 `5 D5 d8 P% Y
!我之前飲了些酒, !唔夠硬! 好彩她下面很好水!但真的很緊!原先還想用假狗插後再上! 好彩沒有用!3500元喎! 益假狗!我提意一同再看4! 於是一同看和一同玩震疍, 終於成事了! 昨晚做了4, 全部無套射哂入去, 事後我還給她食事後避孕藥, 她走時疼到行路也疼, 我也插到細路都赤赤地! 她太緊了,現真有些好意思!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Z  C0 U. x+ E7 R$ r
我是有她的相片和處女血布的! C!好意思! 我人雖風流!但下流! 我答應過她的! 自己留下看看好了!公仔箱論壇8 n) L& |+ M! d/ |
                                                         Thanks!
作者: yeyingdong168    時間: 2008-6-21 10:31 AM

你就好啦,我都未试过啊
作者: tenchi1997    時間: 2008-6-21 11:52 AM

作者: tonytahk    時間: 2008-6-21 01:28 PM     標題: 回復 #3 tenchi1997 的帖子

3500人仔喎!要比錢喎!
+ r1 ~0 m" h) \) v9 b) ^; @/ h# z, P我記得以前華東水災時2000人仔就ok了!
作者: cpacific    時間: 2008-6-21 04:14 PM

好令人羨慕啊,thanks。
作者: yanxxx    時間: 2008-6-21 10:50 PM

我記得以前華東水災時2000人仔就ok了!  
3 }4 h' x4 G8 _  H
' u" @' Q) O- I) F( I! stvb now,tvbnow,bttvb这样话怎么好讲里
作者: 小霸皇帝    時間: 2008-6-25 03:06 PM

其实我都想试下啊~~~
作者: pankelvin    時間: 2008-6-28 11:11 AM

可否介紹你的朋友, 我都想上
作者: hru    時間: 2008-7-2 12:10 PM     標題: 回復 #1 tonytahk 的帖子

好,有没有好介绍
作者: tonytahk    時間: 2008-7-3 11:06 AM     標題: 回復 #9 hru 的帖子

如有心找處女,可找上面夜場相熟之媽咪,5000人仔到有交易!
3 e$ m/ ]" e" `# _( M處女!大把啦!公仔箱論壇9 k( I" i: P: x& c+ `5 z
過奥運前捉得很嚴!前晚有friend KO咗!現在搞緊!' E: W$ J1 x- n! M5 ?
現在只15日咁簡單!仲無數講!!!!!!!!!!!
# }  |/ d" _' E" c$ D: e" b9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小心D啦!
作者: error403    時間: 2008-7-4 11:28 PM

原帖由 tonytahk 於 2008-6-21 03:28 PM 發表 $ D, p3 ^8 X* ]+ G/ k
3500人仔喎!要比錢喎!www2.tvboxnow.com$ h6 R, w5 P- J7 I0 m5 z
我記得以前華東水災時2000人仔就ok了!
  }4 h' p2 K: U
0 L6 Z" ?: g+ Y0 P
3500 ja,ching你仲唔係 luckyman~?tvb now,tvbnow,bttvb, j" f1 B6 j. p$ B: _  a" ^# E
罐頭呢家野開一個無一個嫁
作者: sky-lee    時間: 2008-7-7 05:57 AM

seesee
作者: sky-lee    時間: 2008-7-7 06:03 AM

esedsee
作者: sky-lee    時間: 2008-7-7 06:04 AM

esrtess
作者: wilsonpowe    時間: 2008-10-22 10:06 PM

GOOD...
作者: k660    時間: 2008-11-1 03:33 PM

应该值回票价啦。。四次喔。。
作者: ast方大洪    時間: 2008-11-5 10:05 PM

我都未试过啊
作者: newnewnew1225    時間: 2008-11-11 10:35 PM

3千几   甘就帮左个少女喇   几好啊 ~~
( [3 X9 l! g6 m3 h: c* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。支持~
作者: unblockedriver    時間: 2008-11-12 05:10 PM

哇,靠,楼主好福气哈!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0