標題: 本屆2016里約奧運,經已完滿結束,感謝大家支持, 四年後再見 [打印本頁]

作者: whyhung    時間: 2016-8-24 07:44 PM     標題: 本屆2016里約奧運,經已完滿結束,感謝大家支持, 四年後再見

小弟經已放完在本屆2016里約奧運的節目, 亦已處理了大部份會員的求檔
雖然仍有很多未能處理, 但人手有限, 懇請見諒, 下屆如可以, 或許有其他朋友能幫手, 那便會更好了
希望下屆東京奧運能再與大家分享, 一齊睇奧運
多謝大家一直的支持

如仍有求檔, 可以繼續在此發貼, 但因還有其他電視劇及綜藝節目要為其他會員服務
所以未必能一次處理, 本區亦會於 9月30日 關閉, 敬請留意

WhyHung (2016-08-24)
作者: klozepyj    時間: 2016-8-24 08:52 PM

好在呢屆奧運有你 感激感激
作者: moscovitz1    時間: 2016-8-24 09:00 PM

多謝哂各管理員!!!
今屆就唔到巴西時間 好在有得上呢度搵番黎睇!
辛苦哂!
作者: Food3333    時間: 2016-8-24 10:08 PM

thanks you very very very much !!!!!!!!!
作者: miaa    時間: 2016-8-24 10:10 PM

多謝樓主無私奉獻!
仲要有求必應,真係辛苦哂!
作者: 老爺    時間: 2016-8-24 10:16 PM

可以一齊睇奧運
多謝樓主一路以來辛勞分享~~
作者: kepong2005    時間: 2016-8-24 10:21 PM

辛苦了, 各位...
各國的運動健兒也為此屇奧運更精彩
四年後再聚.. 謝謝!
作者: clio808    時間: 2016-8-24 11:28 PM

好多謝版主既辛勤付出,聽到TVB既粵語旁述,令到我地呢D身處海外既遊子,都感覺到家的溫暖。

尤其是雷Sir,沒咗叉燒,睇排球都沒癮啦。下一屆,希望中國隊、香港隊都可以大殺四方!
作者: K樂    時間: 2016-8-24 11:54 PM

Appreciate for your effort
作者: 怪獸肥8    時間: 2016-8-25 12:17 AM

多謝樓主喺奧運期間一直分享奧運賽事,我有以下奧運比賽仲想睇返,希望樓主可以盡力幫手 (1 里約奧運全部游泳決賽粵語評述版 2 里約奧運 籃球比賽完整粵語評述版) 多謝樓主
作者: kazaf915    時間: 2016-8-25 01:06 AM

多謝樓主無私奉獻!
作者: frank1028    時間: 2016-8-25 01:16 AM

Thanks guys... you provided a lot of good entertainment for us! Meet again in 4 yrs. Japan !
作者: PATATUS    時間: 2016-8-25 07:22 AM

mUCHA gRACIAS
作者: abio    時間: 2016-8-25 07:43 AM

thanks for all the hard work
作者: penmo    時間: 2016-8-25 08:29 AM

多謝分享
支持粵語及高清
作者: homSwim    時間: 2016-8-25 11:17 AM

謝謝樓主貢獻,衷心感謝呈獻精彩奧運!希望2020東京奧運再次共同欣賞!PS希望各方朋友幫助加速J5里約奧運,現在還有DAY9~DAY16還未下載完成,有些停頓在99%,跪拜朋友幫忙完,重溫奧運! 1# whyhung
作者: zhouyu    時間: 2016-8-25 11:49 AM

謝謝樓主貢獻,衷心感謝呈獻精彩奧運!希望2020東京奧運再次共同欣賞!PS希望各方朋友幫助加速J5里約奧運,現在還有DAY9~DAY16還未下載完成,有些停頓在99%,跪拜朋友幫忙完,重溫奧運! 1# whyhung  ...
homSwim 發表於 2016-8-25 11:17 AM
整埋少少野, 今晚幫你RESEED DAY9~16 (J5), 感謝支持先
作者: shangbala    時間: 2016-8-25 12:05 PM

Thank you very much!
作者: AKB-48    時間: 2016-8-25 12:06 PM

絕對支持 Very Very Thank!!! 衷心感謝! 辛苦制作, 萬二分感謝!!!
作者: mrfusion    時間: 2016-8-25 02:57 PM

thanks for all you hard work, thanks again.
作者: homSwim    時間: 2016-8-25 04:22 PM

無限感激感謝義士出手幫忙,這幾天奧運是最精彩,最是難,無言感激! 17# zhouyu
作者: kobekobe8    時間: 2016-8-25 06:43 PM

support u forever
作者: pz!    時間: 2016-8-25 07:47 PM

感激
作者: blessme    時間: 2016-8-25 09:33 PM

樓主你好,J5 Day7全線直擊 的第一節中間好似完全睇唔到(我已dl過兩次),請問是否錄制上出了問題?能否補救到?再此再謝謝你的分享。
作者: butyu    時間: 2016-8-25 10:19 PM

Thank you very much for sharing.
作者: tsaltsrif    時間: 2016-8-25 11:47 PM

Good job, thanks a lot.
作者: qwefghnm    時間: 2016-8-26 12:07 AM

thank you so much for your sharing
作者: zhouyu    時間: 2016-8-26 07:39 AM

樓主你好,J5 Day7全線直擊 的第一節中間好似完全睇唔到(我已dl過兩次),請問是否錄制上出了問題?能否補救到?再此再謝謝你的分享。
blessme 發表於 2016-8-25 09:33 PM
感謝通知, 稍後放出修正版, 謝謝你先
作者: chunhokwok    時間: 2016-8-26 04:03 PM

1# whyhung

Thanks a million Whyhung!
作者: homSwim    時間: 2016-8-26 04:34 PM

DAY9~DAY13~DAY15都停頓不進,請求朋友們幫忙加速!
作者: kumas    時間: 2016-8-26 08:33 PM

這段期間辛苦了~
作者: blessme    時間: 2016-8-26 10:00 PM

樓主你好,謝謝你修復J5 Day7的第一段,真係唔該晒你。
另外,(里約5台) 羽毛球 - 女子雙打金牌賽 - 日本對丹麥 [2016-08-17]
呢個雖然係新seed,但全部人都停頓晒89.4%度,樓主有時間的話可唔可以幫忙reseed一下,再次感謝你。
作者: zhouyu    時間: 2016-8-26 11:13 PM

樓主你好,謝謝你修復J5 Day7的第一段,真係唔該晒你。
另外,(里約5台) 羽毛球 - 女子雙打金牌賽 - 日本對丹麥 [2016-08-17]
呢個雖然係新seed,但全部人都停頓晒89.4%度,樓主有時間的話可唔可以幫忙reseed一下, ...
blessme 發表於 2016-8-26 10:00 PM
Reseeding that one for you now.. thanks
作者: meikin    時間: 2016-8-27 02:55 AM

感谢分享,你是最好的! 没有你,不能看到粤语评述的项目。谢谢你的劳苦!
作者: chyng21    時間: 2016-8-27 11:59 AM

楼主辛苦了,感谢分享~ 大部分的赛事都是我喜欢看的~
作者: ivan3031    時間: 2016-8-28 11:15 AM

support
作者: yickchingw    時間: 2016-8-28 03:21 PM

非常感謝大大!
很感激~
作者: arale1967    時間: 2016-8-28 03:45 PM

Thank you so much!!!
作者: homSwim    時間: 2016-8-29 04:31 PM

J5DAY13~DAY15都停頓不進,請求朋友們幫忙加速!
作者: 902leung    時間: 2016-9-1 10:40 AM

感谢分享我想问下中国队去香港表演有无录低呀?
作者: tvmostbox    時間: 2016-9-5 08:12 AM

多謝樓主無私奉獻!真係辛苦哂!
作者: vct    時間: 2017-10-28 11:24 AM

求j5粵語羽毛球男雙決賽+混雙決賽+女雙決賽,男單銅牌戰,不需要高清 please 我找tvb粵語版好久了

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0