標題: 愛情(有無人幫我一把)這愛情係人生大事.. [打印本頁]

作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:10 PM     標題: 愛情(有無人幫我一把)這愛情係人生大事..

請大家幫手(謝謝你)這是係我的人生大事..請大家幫手
( Q# T: D' r2 f8 X' ?www2.tvboxnow.com4 S! d9 w5 c1 H& Z0 Z' ~7 F
有什麼方法可以幫佢解心鎖.(請大家想方法解救我的朋友).大家放一些時間同我一齊傾吧..(謝謝大家)出手幫手>"<
  A& l% {& Y+ [0 X5 o4 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ j; {) u2 G* B+ S* S6 ~3 o+ Ktvb now,tvbnow,bttvb如想幫我的話^_^都可以叫你的朋友幫手的..我會支持^_^tvb now,tvbnow,bttvb9 t; V) F$ W2 a  V6 {

6 t  A! U* {. q& Y; @# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我說=我講的+ |  |0 a1 v( `' I4 Z+ L
xxxx說=女仔講的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _4 b( K; W8 f, \3 g( ^, F0 ?
公仔箱論壇& R1 u! \; T/ R# e# O8 e
xxxx說:6 q& C) v4 U  P9 ?$ I
我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了<----(有問題)      但不要怕..我會天天同佢傾..大家有一齊幫佢解救出來....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ w# u$ t* d" G( y- H

7 n# b4 |) \% _8 G. J( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxx說:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# u3 F1 [" p) e' P" L
最好不要只是了解了表面 會給我騙著的tvb now,tvbnow,bttvb, j# h3 H. F8 A  h7 l" F. p3 I8 X
7 `1 j% |& i/ M
我說:(心想)
6 v: z" `- _% Q" e4 r我知道我識佢到以加佢都有心事,,但唔知點幫佢解救出來...(佢有心事我好心痛...)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 N0 w/ Q# a* V% R9 }4 @' P

& R+ N% I7 W9 ^, u2 t公仔箱論壇xxxx說:
6 p7 m+ ]. ^7 f; Q, z我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子嗎 www2.tvboxnow.com- A7 m$ K: M* q, t4 A
還好今天心情還好 平不好時會爆罵的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% [0 P: c, s  _$ I% B

& G+ x1 G6 J# q. a' s公仔箱論壇我說:www2.tvboxnow.com$ r% t% l! L$ ?
無論你蠍唔蠍子..我都唔理..   <---(蠍子)=蠍子座我估...但唔知係唔係
; D! s8 ]  O- {6 G! o公仔箱論壇
- {5 _. S; A1 F1 bxxxx說:
: t& G  e, E& n9 qtvb now,tvbnow,bttvb從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢罵           (沉著氣)<---佢最多沉著氣..佢不會發脾氣給人身上
' m0 l/ u- ?6 C7 F: k+ _; o4 Vwww2.tvboxnow.com
! i+ `3 C& f8 O1 |6 v2 N; o  zxxxx說:
tvb now,tvbnow,bttvb. U$ \0 U" W$ u0 P$ N- h* T
只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收拾      (心想)唔知點講好=.="理一點大家幫下手..其他都要的(幫忙)...
8 Q/ G% o! `1 |* m9 `% T! M6 |7 I1 `6 e$ k) H# m  |
佢能開心我以足夠了..
3 p2 ?4 D" T- _/ e' s# uwww2.tvboxnow.com
! ?" a: z% V+ Z2 a公仔箱論壇第一日(完)5 x% J( c% W. a

4 J2 Y- T# V8 i% ~公仔箱論壇我明天同他在傾吧...
2 f4 b* v$ R& o5 G# ^' Zwww2.tvboxnow.com5 P0 C( `5 `* k( }  F$ i5 B! b7 ]
但佢係女蠍子.但有唔係咁似女仔.請大家幫手吧(謝謝大家)
- k. Z. b5 Q" I2 L, `! X' o5 Xtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com+ `9 u  L0 s! l4 ~3 H

# m' Z: H) e7 P) l7 }; C: B
* e9 _1 [. s4 v( x' |) O3 P2 ]1 b公仔箱論壇

作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:34 PM

請大家幫忙 www2.tvboxnow.com3 @# u7 z) I7 k( F" ~& K3 ^: s
www2.tvboxnow.com; @! T8 }4 U: f$ M2 N
這是我的人生大事..為了他.我什麼不理.幫到他就得了^_^
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:42 PM

大家可以同我一起研究/談話(什麼時候歡迎)
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:46 AM

戀愛物語完來就係講做愛/胸細/內衣褲..[我些野都不理..灰灰..]
% w, Y, O+ v4 K, e7 c完來理些唔會幫.唔會出手...0 g1 I0 U/ N2 {1 N3 P# ^: e
明唔明戀愛物語是什麼.."?
/ K) Z. p, x7 \) B% I- HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我想大家幫我忙"!!
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:48 AM

我想解救他出來..我好仲意佢.."請大家幫忙(謝大家)
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:51 AM

我一日未解救他出來.我很不開心.很不舒服.知唔知我多麼心痛"..你能唔能夠知"..
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:15 AM

你地有唔幫我.我有做唔到野.我好失望.咩都做唔到.想哭...
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:18 AM

請大家/網主(好心人)幫我一把.我感激不進..[謝大家]...
5 e4 M, ]! ?) o" M公仔箱論壇: C, }2 u8 c0 w! m# c- c( R: n
我都知好煩.這一點我可以同你說對不起.請大家幫忙
作者: wwinglin    時間: 2008-8-25 01:29 AM

看完你寫既東西, 完全唔明白想表達什麼
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:42 AM

女仔說:; Y3 B( _# Z% t0 O& w

# C9 `8 m% X2 v$ c# @( J1 e  jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了
, I7 ?! d+ Q6 L$ O5 T3 O% Wwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇7 A% N. j6 I1 p0 G+ _
問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的tvb now,tvbnow,bttvb/ ~2 ^) H2 s3 ]4 w: F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' e  s* P9 @5 P4 k! F5 O4 Z
問題三:)我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子
4 _2 \" H8 M' B3 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- R  R& v  f5 \9 f$ w
問題4:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上2 w: o  f; _$ T5 C2 B
www2.tvboxnow.com9 R% [( R3 m. F7 T" `1 q
問題五:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢
7 l" x  z0 h. e5 r3 V1 |% h6 ]' ^) c7 i$ {) I
問題六:)只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收
% q" |3 W. V6 C6 d( o- Utvb now,tvbnow,bttvb9 G& V& ]9 z/ b3 f
點先可以幫他解開心鎖.."?
作者: wwinglin    時間: 2008-8-25 02:52 AM

你不是她那杯茶, 所以, 她不會在你面前表達tvb now,tvbnow,bttvb1 z1 W, v! ?1 b* d2 G4 T& f* h/ d5 n
最直接一點 , 她不喜歡你, 所以, 你也幫不了她
' b2 D3 T0 Q4 l8 A' }. j  T她的心不是向著你, 所以, 要放手的人是你
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 09:08 AM     標題: 回應 wwinglin 第 11 篇文章

唔可以..我唔會咁輕易放手..正因為我仲意佢..我會為他做任何副出..佢能夠知道我心就得了..他仲唔仲意我是另外回事..以加正因為他有困難..我先幫他..還有佢面唔面前向我表達得咁清楚我不理..我最多能夠慢慢地捉摸他..
# N! u0 x& _( d公仔箱論壇公仔箱論壇! c9 g$ i' m. L3 ~! D6 x
愛情唔係一招一直可以得來...感情是慢慢陪讓...
作者: cck_my    時間: 2008-8-25 11:02 AM     標題: 回應 幫我加油 第 12 篇文章

如果你还不明白, 就看以下解读:
: w# p6 p! K" n公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G6 }. w" V3 ]1 I8 r5 {
問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了
2 E- a/ L1 `, k; z2 {/ t+ A$ M; B) Uwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇" W7 i- b* q, j+ Q8 U
无论如何你也帮不了她解0 d& @% m2 W5 E  g6 ~9 F* h

& [. m" Q5 t! I9 V% n" F7 Uwww2.tvboxnow.com問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的
; ^) X+ t4 R/ }9 O5 F1 U+ N
& d7 D  F3 _; ~www2.tvboxnow.com你完全不了解她公仔箱論壇2 r6 C+ m% m8 t& m7 B

" h- |  \! s( X1 f' fwww2.tvboxnow.com問題三:)我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子)
0 ^: m+ }# i( o. o, Z; ntvb now,tvbnow,bttvb
0 Q' X9 h" N/ Y4 C你的话她都听不进去2 O  _4 h, c* v- O& l# O& p* @
www2.tvboxnow.com7 ?+ f/ Y/ p3 j) V% Q
問題4:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上
) u  a% e3 @1 gwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com+ h0 q  Z% {6 ^$ _' O1 z7 D
你不可能成为她的家人
7 }% b- L7 d/ D. d4 y5 h- Mwww2.tvboxnow.com
7 L1 {5 W3 n, ]; atvb now,tvbnow,bttvb問題五:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢tvb now,tvbnow,bttvb8 O$ O3 Y' D2 s" b- }! q2 P

- ^. }# d9 x/ U& X$ k" [4 f4 Hwww2.tvboxnow.com如果她愿意让你幫佢解壓就唔会讲呢句话
9 L  c* W7 G3 w$ s7 ntvb now,tvbnow,bttvb
2 o( {/ a3 e  s- N8 q7 a$ o公仔箱論壇問題六:)只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收
7 a) z' _: _: K+ }( M2 {www2.tvboxnow.com
5 q' _, b# @7 r4 T, S到最后你应该会明白她要表达的意思了
作者: zionzion    時間: 2008-8-25 01:11 PM

原帖由 cck_my 於 2008-8-25 11:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: u9 Q# Z% o/ z
如果你还不明白, 就看以下解读:公仔箱論壇+ {0 K# o9 T0 s. ~

" G* O+ r0 X, B問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了公仔箱論壇1 t& A* ]9 C( b! C: ]1 X& d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& A' X6 ]! Y* B1 U2 m
无论如何你也帮不了她解
& o( Y$ n8 h  @8 x" @: e# H" n. G: e1 }4 _' g% W4 a
問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的5 C( U0 @+ U! G+ L# Y

2 F* u4 f! \$ y2 I: g+ b' q7 H1 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你完全不了解她
7 m3 j; x2 d/ ^# }7 v8 q3 swww2.tvboxnow.com
+ q# _# d/ L, S% E3 Ztvb now,tvbnow,bttvb問題三:)我可不像別的女 ...
www2.tvboxnow.com) c8 Z3 I, Y! e! w+ n! @
. o3 H2 ]- n& ^: l1 u
totally agree to cck, i did not reply in this thread but i reply in 家庭吹水区
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 02:10 PM     標題: 回應 cck_my 第 13 篇文章

雖然我識他不久.但我會慢慢地了解他.因為我想同大家一起研究.雖然我有些不明白.但唔會去到唔了解他.最少你給我一些(時間)...
作者: nightcat8290    時間: 2008-8-25 10:07 PM

問題是: 她是否願意跟你分擔她心裡壓抑很久的事?
% I" X$ k7 B! u% G答案是: 如果她不願意, 無論你再做多少也是沒用的, 因為她不想讓你幫她吧!tvb now,tvbnow,bttvb# Y: O0 q" ?: ^9 e6 g6 n
公仔箱論壇# d3 s& `% Q, ~) w: K. t
如果你這麼鍾意她, 那你不應該給她增添無謂的壓力, 鍾意一個人可以有好多方式, 當然在未來相處的過程裡, 沒有肯定的答案, 或許有一天她會願意與你分擔, 你只要讓她知道, 無論如何, 你都會支持她, 幫助她, 只要她自己願意就行, 其他事我想, 即使你想做也無法做得到吧~
作者: steve86    時間: 2008-8-27 01:51 AM

兄弟。。。  ]3 P* o' z4 K) N- ]
别太在意。。。
6 D- [* M) h2 w* X3 Q4 ^tvb now,tvbnow,bttvb我的处境和你差不多一样。。。www2.tvboxnow.com9 K( Q: K( o4 y
如果真的喜欢就默默等他。。。
& a, f! F: Z8 m3 \/ m9 Z4 Q( I* J% rtvb now,tvbnow,bttvb不然就放手。。。, S- {  |. ?( [/ I8 ]' E1 d
别成为让她觉得你很烦,一直逼他。。。
5 n1 n. O, Q/ Q9 D2 V' x" N( P! ^这样他只会讨厌你多过喜欢你!!www2.tvboxnow.com' `2 e1 c( }! N  Y" l7 ?

作者: jennysoakyee    時間: 2008-8-27 03:20 AM

this is kinda hard....
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-27 01:15 PM

我自己諗到了
作者: 人生管理    時間: 2008-8-27 02:33 PM

好像明,又好像唔明。。。。。爱情可以培养但唔可以勉强。。。。
作者: jgoh    時間: 2008-8-27 06:25 PM

那就天天去陪他咯。。如果他对你有意思,迟早会跟你讲的吧。。其实我也不懂。。不过我想你最好可以问问你其他的女性朋友吧
作者: yiyianki    時間: 2008-8-29 11:06 AM

人地要講就自然會講出黎啦,,,
. {0 V: p3 m; V/ c4 ?# i1 H) v$ g! vwww2.tvboxnow.com你想去開解佢或了解佢....根本可能人地就唔想...  L( w1 I; m- j, _. v
你免強人咪仲衰....
2 N+ ~( R8 E, h  |: N, l  Y" r4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。人地係有心比你知...自己都會自己講啦......
9 |' X2 b; D2 a5 ?www2.tvboxnow.com人係有私癮....人地唔比你知就唔好係咁問...www2.tvboxnow.com  F$ u! u3 T# c+ @$ X
人地會對你好反感....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0