標題: [心得] 與松島相約在“心怡家園”休閑中心-轉貼 [打印本頁]

作者: 野狼007    時間: 2008-9-8 12:18 PM     標題: 與松島相約在“心怡家園”休閑中心-轉貼

上星期六,接到我至爱的松岛电话,话佢喺“心怡家园”休闲中心上班(早都知啦),佢叫我当晚去搵佢,做佢喺“心怡”嘅啲一个call钟。佢叫到我一定会去啦。
/ {4 L: J+ h5 k2 J4 l  {www2.tvboxnow.com   “心怡家园”硬件就唔介绍咁多啦,新场就比较新凈啲嘎啦,沖完凉就同部长叫入房,过没几耐,我至爱松岛嚟啦,佢依家喺22号。佢依然喺咁。两只大眼望住我,流露开心的表情,先拥抱下先,咁耐没见。倾下偈呀!讲下佢呢段时间去咗边。之后佢就话唔讲啦,要同我“打飞滋”啦,我话唔洗推背啦,直接就落油“打飞滋”啦。佢一路帮我打,我就一路幻想佢就喺松岛枫,真系越睇就越似!公仔箱論壇6 f0 |: ^; O2 w+ L8 ~. G
   我几时都觉的佢嘅服务系一流(对于我嚟讲),由于太舒服,引到我细佬都认唔住出咗啦,点解我唔写晒啲过程,因为没的解,过程喺要各位自己亲身去感受同体会,咁先至会有大嘅得着!!买单238-30(coupon)=208.

作者: error403    時間: 2008-9-9 12:00 AM

坐飛機時打飛滋?
* G( ^( w8 z: W$ f+ A" O5 l" j/ ]4 k. R+ j" q; Q

' {& D4 r6 y" r0 h6 t5 C2 V公仔箱論壇
% s  T6 V! J: v& a  rtvb now,tvbnow,bttvb如果咁似松島 要請 Nike 神 去試試
4 e1 [+ f, L: }, A" T, b, l4 Z: etvb now,tvbnow,bttvb
+ x" u0 h! F3 q5 ]5 iwww2.tvboxnow.com[ 本帖最後由 error403 於 2008-9-9 09:41 AM 編輯 ]
作者: adwinyip    時間: 2008-10-2 12:31 PM

真係幾似, 請問地址o係邊?
作者: izhuhai    時間: 2008-10-7 11:36 AM

只打飞滋就咁貴,唔系掛
作者: waynelu88    時間: 2008-10-7 06:22 PM

thanks............

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0