標題: 灰心 [打印本頁]

作者: rrliew    時間: 2008-9-26 08:47 AM     標題: 灰心

當你(妳)
  C# @/ d1 Q0 K% V2 q. c* O$ atvb now,tvbnow,bttvb在某個論壇里寻到了開心
2 d9 o0 s* z4 N) i9 xwww2.tvboxnow.com值得支持下去,不再找尋其它論壇的时候
4 m" N  r: K9 ]! C' [www2.tvboxnow.com突然之間也被你(妳)寻到了黑暗的一面的
7 E, d- h, |& e, {( I! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不開心的事一,二连三的發生在你(妳)的眼前时候
1 H0 C* s" R; I你(妳)會有什么感想呢
* u1 `; n5 T' Y9 v9 w% w/ pwww2.tvboxnow.com而你(妳)又會怎去面對這些事情呢 公仔箱論壇) _1 w! |7 S5 Y/ q2 T' ^  T
是否真的要若無其事的再去寻找開心与快樂呢
  {" N  ~' o3 ]' U4 ]: ]: b2 t
作者: dicksonkhan    時間: 2008-9-26 09:02 AM

原帖由 rrliew 於 2008-9-26 08:47 AM 發表 ; C: z! _" e& U- i" D" x' h
當你(妳)
7 r% Y7 q: C" q, j0 l3 F  ?, Ltvb now,tvbnow,bttvb在某個論壇里寻到了開心 公仔箱論壇* c" U5 m" [. W- @8 d
值得支持下去,不再找尋其它論壇的时候
( @! K; Y" t0 W+ |突然之間也被你(妳)寻到了黑暗的一面的
4 W- M0 g4 \0 {, \www2.tvboxnow.com不開心的事一,二连三的發生在你(妳)的眼前时候 www2.tvboxnow.com# y0 v! h  q" p5 v. Y
你(妳)會有什么感想呢: ...
我是会选择不去理会那些不开心的事啦!而是开开心心的过着我要过的生活!别人说什么,就让他说吧!我不会去理会了!我的生活最重要是开心!就好像以前我的朋友,同事,全都要我去改变性格,别再那么小孩子气!最终他们还是地接受这样子的我!
作者: mickeybblim    時間: 2008-9-26 09:04 AM

我会若無其事 因为还有一班网友的支持
5 C# o  ?, `8 K4 H( G* v/ a6 mtvb now,tvbnow,bttvb% {, b; z* e' n! x! Q; c( X$ L
  几时开心我也忘了...因为已经在回忆里
作者: wongjj    時間: 2008-9-26 12:06 PM

rr~~~y 你少咗咁多$$$ gar??
% V4 }# N% \$ ]* _. P2 wtvb now,tvbnow,bttvb
( K# _2 Z3 a, \) U/ Twww2.tvboxnow.com
$ t& M% [+ c5 w. d8 ]公仔箱論壇如果遇到唔開心嘅事, 我都會繼續玩, 因為呢度我有老公, bb, gor gor, boss, big bro, and my rob$$ family.....and lots of 好姊妹 here~~~
1 e6 h3 p% R  ~! B3 C  d/ I4 Dtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com- g' B7 L3 _; }9 m
不過睇情況lor.....if v.....v.... 唔開心嘅事, 咪dive water a while lor....but i'll play again...'coz...really lots of fun here~~~ 唔開心嘅事四圍都有 ga la~~~煲套劇我就會忘記d唔開心嘅野
作者: bbb1999    時間: 2008-9-26 07:00 PM

原帖由 rrliew 於 2008-9-26 08:47 AM 發表
% I5 c3 k7 i3 l4 Z% F; h+ Ywww2.tvboxnow.com當你(妳)
7 B. c: ?2 t) `) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。在某個論壇里寻到了開心 公仔箱論壇6 a6 y- n+ d  \" Y- K, a
值得支持下去,不再找尋其它論壇的时候 www2.tvboxnow.com) F% c2 n5 M0 G6 H- Y
突然之間也被你(妳)寻到了黑暗的一面的 1 o7 T4 P8 O+ ]
不開心的事一,二连三的發生在你(妳)的眼前时候
5 X( I0 V/ e; _6 q4 ?* u9 j7 ^你(妳)會有什么感想呢: ...
' d. R( R5 R4 `* k公仔箱論壇: {7 @, J4 C) d/ m) M: M
www2.tvboxnow.com6 Y% o* m: D+ A2 x& G7 B% V9 S
所有野都會有好同唔好嘅一面, 只係你會點去睇呢d野呢.......公仔箱論壇# T1 L: b8 o% |/ K" C' S* L. D
$ ]; I; W. N0 o8 R* m1 N& G  H# M
作者: DOBI    時間: 2008-9-27 06:37 AM

RR哥哥你好大個仔嘞......唔好為咗D網上嘢朋友而煩......自己D嘢都要有排做...有排煩....www2.tvboxnow.com( T1 C) ~6 D8 y5 k
點解要為一丁點嘅嘢咁苦腦自己........都唔值得花時間去煩去唔開心.......儍瓜仔 公仔箱論壇; J% v) ]# U, g  j
唔好咁啦......大家同你吹慣水而你又走.......會唔慣架 .......我都係咁啦.....鈡意咪去吹下水囉......... 唔想嘅咪唔入囉 我似我同WONGJJ咁.....之前日日上去玩鬧交都不知幾開心又好笑.......雖然未必個個知我哋係玩.......但唔理架啦.......自己開心咗咪算囉 www2.tvboxnow.com$ L8 ]" I# q: {
何必太執着喎.......... 你呀......咪走呀.......仲未出齊糧架......你係咪想......
作者: mr2907    時間: 2012-2-13 10:06 PM

灰心了三年多,都應把事情放下吧!tvb now,tvbnow,bttvb7 W8 W& N7 J6 K) ?, m! ^1 A1 ]% f; V
祝生活愉快,Happy Valentine's Day!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0