標題: ex girl-friend结婚party你会出席嘛? [打印本頁]

作者: raykimfxck    時間: 2008-10-5 10:13 AM     標題: ex girl-friend结婚party你会出席嘛?

作者: vampire7    時間: 2008-10-5 12:06 PM

for me i wont go de la公仔箱論壇( m3 [! X9 T+ {) B
forget her la...
作者: kobe666    時間: 2008-10-5 12:26 PM

我覺得會去.始終都是朋友.但最少比佢看到你應有風度公仔箱論壇9 _, d. Z* f  _; E, Y
派了帖給你.我覺得真是要去.如果沒有就唔好去
作者: miaomiao88    時間: 2008-10-5 03:38 PM

哇!! 婚礼的祝福!很绝哦!!
作者: yhchin    時間: 2008-10-5 05:47 PM

都讲是朋友我会去咯!tvb now,tvbnow,bttvb# S: C1 ^# h2 O+ i  s+ V. i# M; ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ^1 x4 W& I" M0 a: w$ L  n7 R3 K
作者: qqaries2004    時間: 2008-10-5 06:44 PM

去左你就會真真正正咁死心啦~6 `& i+ J, Q* |8 m
去啦~有利冇害呀~
- d' |; ~5 ?( ^
作者: raykimfxck    時間: 2008-10-6 01:26 AM

作者: ddly    時間: 2008-10-6 07:53 PM

我才不要去!!!
作者: buzz21    時間: 2008-10-16 11:46 AM

她都要嫁人了
( H6 R0 q; w1 [) V6 Q& N8 g. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不要想太多  你的未來可比她更好呢

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0