標題: 一樣無好過...唉 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-10-10 10:45 PM     標題: 一樣無好過...唉

身體上發生不同變化TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! w. G7 u# i  Z
上個月尾因感冒頭痛入左醫院
/ W7 y, g1 ]; K- F' u5 U) A* MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但到而家..頭痛未好過tvb now,tvbnow,bttvb: y& C& G2 p$ e2 K
日日個頭都拿住拿住咁..好辛苦
! c( H1 t8 l' TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。工作上..已經少了很多工作量
7 g/ h' p0 Q9 \; l, Q感情上...失去一些人,亦得到一個人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, o9 M, H; ^2 Q7 s+ f; g4 _8 x) I
唔知點解....頭..令我好辛苦..好辛苦
4 m: s9 `! s% i1 A) _tvb now,tvbnow,bttvb食頭痛藥都唔得...好辛苦呀
! \! @7 y: L1 F& xwww2.tvboxnow.com
作者: yumiko123456    時間: 2008-10-11 03:13 AM

感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
作者: tracy168    時間: 2008-10-11 03:19 PM

會唔會係你多情’所以頭痛呀
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:08 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-10-11 03:13 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% w/ j  ]  G9 `4 T
感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
7 l9 q) L4 t- j$ G8 x& b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: j9 N/ q' I7 s; A# {
我知要珍惜現在1 [" X, M# X' P/ Y, T
但我知佢因為我病左,我想搵佢.....但我唔知點好..唉
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:10 PM

原帖由 tracy168 於 2008-10-11 03:19 PM 發表
" m& D& ?. T6 @  b4 b- L會唔會係你多情’所以頭痛呀
: _2 [$ k2 D+ U; Awww2.tvboxnow.com) N/ W/ z# q- \$ V
自責...我害左佢
作者: ajnakata    時間: 2008-10-26 03:13 AM

我而家先知感冒头痛都要住医院。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0