標題: [閒聊] 大戰“金昌源”(有相)-轉帖 [打印本頁]

作者: 野狼007    時間: 2008-11-7 03:05 PM     標題: 大戰“金昌源”(有相)-轉帖

琴日,本身就約咗個bg佢七斗星開房,但bg臨時有事唔嚟得。但小佬今日有好想要,記得呢棟樓15樓有間“金昌源”。以前有件女都好靚嘎,但見到佢網上又幾件女都可以。就決定佢試試。www2.tvboxnow.com; g- P8 [. ^7 S% K7 [% Y5 U( N
   講正題啦, 心諗係時候到關小弟弟開餐, 問佢得唔得, 不如搵地方休息下, 結果都系上左去, 同個部長講又冇貴賓房。部長話:有。系七X星嘅酒店房,包安全。tvb now,tvbnow,bttvb  @* p9 q1 f% o# Z# f% Z% K" l/ n
   入到房,房間正系好整潔,我叫部長同叫條靚啲嘅女過來,部長話:冇問題。囡囡入嚟,話自己系16號,入嚟擺低啲嘢就除衫啦。囡囡話浴室細,叫我先沖。咁我都唔客氣, 佢沖涼,沖時順便睇一睇佢對波, 發覺唔大但又好挺下, 然后忍唔住叫佢一齊去沖涼, 呵呵, 唔得掂啦, 係我最愛既波型, 細link, 乳暈又唔大, 但就唔pink, 而個小妹妹就頗為多毛, patpat又圓又大, 睇到我關弟弟立即致敬......www2.tvboxnow.com8 J8 S& y1 u, U1 {2 Q6 x
   立即上床。去完前戲! 當然, 我亦忙得不亦樂乎!口、手和脚並用去不停地探索,身驅和各不同的敏感部位卻不斷地受到挑逗和刺激,爽爽!如是乎就唔等啦,即刻抽插。插到佢興起,但我發覺佢越插越多水,可以肯定是水庫一族,坐上來嘅時侯覺得佢騎功亦算上乘,反感一流!
; y0 Q# E+ p! l4 f% _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。   事後我和16都在回味,相擁在床,輕撫對方,平定激烈的心情!當然,日後我一定會再來!埋單#((。

作者: dawan01050535    時間: 2008-11-7 10:12 PM

一般般,
作者: Serenity    時間: 2008-11-7 11:39 PM

like ladyboy, omg......
作者: wong138    時間: 2008-11-9 02:44 AM     標題: 回應 野狼007 第 1 篇文章

Thankx.
作者: McGrady43    時間: 2008-11-10 04:36 PM

不错不错,好文章~~~
作者: chon-1203    時間: 2008-11-10 07:46 PM

一般般
作者: 月讀    時間: 2008-11-10 11:43 PM

囡囡相頭真係一般, 4條野價錢, 行遠d可以食好好
作者: patcanhin71    時間: 2008-11-11 12:40 PM

On! very thankyou ! very good, i love it
作者: newnewnew1225    時間: 2008-11-11 10:12 PM

觉得条囡一般~
作者: bbq2004    時間: 2008-11-12 06:15 PM

完全吳得喇!!同野狼講的完全兩件事 吳怕氣頂離開 或嘗試比服務生圍 可以一試......
作者: libazhi    時間: 2008-11-19 04:23 PM

作者: hutto    時間: 2008-11-19 06:52 PM

太一般啦, 全部都係熟女
作者: zsxdcfvg    時間: 2008-11-19 06:53 PM

thanks f
作者: giggs246    時間: 2008-11-23 07:22 PM

一般
作者: lucky6li    時間: 2008-11-26 02:47 AM

vthank you
作者: toyomo    時間: 2009-1-31 02:54 PM

vthank you
作者: shimano3388    時間: 2009-2-3 01:32 PM     標題: ee

作者: shimano3388    時間: 2009-2-3 01:32 PM     標題: ee

作者: gogongo    時間: 2009-2-5 06:10 AM

good job boy.
作者: sammisammi    時間: 2009-2-14 05:57 PM     標題: good

作者: supermushroom    時間: 2009-2-14 05:58 PM

thank you

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0