標題: 是你給我快樂 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-11-8 02:16 AM     標題: 是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m% `+ ?& a! i; I
我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你
, f8 V! d: C' i# J- P% X" w5 d) f, t公仔箱論壇每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事- r4 p7 ^- q8 s. i  d1 w
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生
5 g$ o8 l: w8 m8 e公仔箱論壇有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我www2.tvboxnow.com& i$ Q( Y2 ~! |2 M$ T
每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
' D5 p$ Y; S" M7 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N7 D4 t# E1 L4 Q
我好記得果次.......: \. q( a: p# I4 l0 J5 n: l/ j
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以
3 D  u- q" |/ \* Z1 t: r- Zwww2.tvboxnow.com那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你( z$ K3 L5 k8 Q
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
: Z2 T8 s. v# H9 `# }8 f6 ^
, g, E: @4 V9 R  T# MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失
" Z! e5 x3 s: M& W3 m+ Y, ^% K公仔箱論壇# ^1 J- ]* C% W$ d9 Y$ E; m9 W/ Q
4 u( T1 s& I  T% g( R5 C

3 m6 @* |% ^3 L8 g2 Ewww2.tvboxnow.com
# c, S. K$ ?+ c( P) LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 d" a- a& C8 I+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 多事啦 於 2008-11-8 10:52 PM 編輯 ]
作者: yumiko123456    時間: 2008-11-11 02:16 AM

請保特心情開心甜蜜.....
作者: kaitou_kid    時間: 2008-11-11 01:34 PM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
作者: kitty@08    時間: 2008-11-11 10:57 PM

戀愛得滋味是最甜的。
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:16 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表 www2.tvboxnow.com! h% H6 M/ b8 a1 U2 n4 B4 W
請保特心情開心甜蜜.....
# n" J$ |! J1 O! V: ~) c$ dwww2.tvboxnow.com( K/ Q: F' ?& M9 n+ F; I3 ~1 ^$ c
我會架啦 www2.tvboxnow.com/ w$ o) @9 \) a7 d/ j% d
嘩...你幾時做左版主架
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:17 PM

原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb) a( y( ?* o9 V0 E. ~
hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
9 o3 C; `& ^8 G$ Stvb now,tvbnow,bttvb
0 ?- o6 Y2 D* o+ G" _tvb now,tvbnow,bttvb我會.....努力呀
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:18 PM

原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表 5 w- t! w2 O1 t6 d8 ?* h
戀愛得滋味是最甜的。
: y2 U) f& Q6 [6 A7 Hwww2.tvboxnow.com
0 O( N1 k( n4 G* N9 D, k  O係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
作者: kitty@08    時間: 2008-11-12 04:11 PM

原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表 公仔箱論壇2 n$ C. b% Q) X8 S+ }; \
, i* u2 m) T! {- W
0 V1 F" L8 W" M# x
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
$ l8 c7 o# ]/ x
0 y0 K* ?/ m. J* w% J送你經典句﹕幸福的光
7 k( w5 z# k# @當遇到現在公仔箱論壇: u' O+ x- ]# q) v
和你相伴一生的人tvb now,tvbnow,bttvb6 J6 y- ^; N' @5 C: P# _
要百分之百感謝他愛你6 t4 \3 X+ J# i% t; K' W% ^6 E
因為
4 w3 d( D, H) d1 v你們現在都得到公仔箱論壇% f: B* {+ ^7 o
幸福和真愛

+ Q5 [  `; b/ J: j0 H6 u公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb/ f9 o& ^6 f0 `! e

1 t2 D: D& j: b, B. G( c7 htvb now,tvbnow,bttvb大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。 公仔箱論壇" z* w: Y3 t) [' E7 @3 }! w
tvb now,tvbnow,bttvb+ h" [+ h" M3 H& }/ m* ?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0