標題: [閒聊] 初試時光 x 流 : 遇E CUP毫雨+啤酒推油(有相) [打印本頁]

作者: vv52    時間: 2008-11-25 12:02 AM     標題: 初試時光 x 流 : 遇E CUP毫雨+啤酒推油(有相)

星期六,日休息左兩日…今日細佬話好肚餓..咁就一於穩D野食下..上161主頁  http://www20.hk161.cc/sauna_girls.php?id=1009   望左下..鎖定左時光x流既18號…於是就決定前往..呢個場之前未去過..好似話變左純機場…去到個度先朝早10點幾...上到三樓..LOCKER仔招呼都唔錯..沖涼房雖小..但算幾乾淨..換好衫出休息室坐下..播緊湖人對國王…11點..LOCKER仔問我入唔入房...我話有無女咖..佢就話值班得兩條..早班要12點先返工…咁我就話睇下先拉…帶左個話3號仔既黎…囡囡未見人先見波..ECUP走唔甩..而且既眼有我最愛既眼線..年紀目測唔會比小弟細(小弟25)..不過中女我接受到既..而且齋玩對波都值回票價..一於就會一會佢.tvb now,tvbnow,bttvb+ V' ?6 @7 W: P8 D8 a" J
我就一邊睇NBA.一邊比佢按..囡囡件衫有兩粒樓..上面既樓根本扣唔落..豪雨現型2/3..雨雲都睇到少少..按按下正骨都扯到衡一衡..NBA個邊一叫TIMEOUT我就抽水..過左20分鐘頂唔順..叫佢拿野黎PART2…囡囡過左5分鐘入翻黎…拿左個鹽袋..雞蛋..同埋….啤酒??我心唸唔系請我飲掛..系就拿一支黎拉..點知一問原黎系攞黎起機既..登時拗曬頭..囡囡就叫我轉身先推下背..鹽袋推下都OK爽既..再黎RPP..手法可以..細佬比佢搞到硬到隊吹床咁制..轉個靚身..話拿蛋..我話算拉..港刀試唔少..不如就試下啤酒拉..試下睇下會唔會整醉細佬..落左D啤酒落條JJ度..酒加左熱..幾慶下…不過感覺一般..啅頭野黎姐..條女見我無咩興奮感..訓過黎..開始用舌功搞鳩我..條利識打轉..我都唔客氣..解佢衫樓..再跟手解埋個BRABRA..真系空前偉大..囡囡攞對波壓住我右LIN..再瀨我左LIN..我只手就伸去下麵探下泉…水分都幾足..到高潮處再黎個車輪…頂..真系鐵JJ都會比佢搞出黎..出完野..因為約左大師兄食飯..影完相就閃人..唔系既話真系出多次先得…出去埋單用161卡!^*…幾抵~~下次會試下18先得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u: I# N1 Q+ M  _0 x
+ C# X$ c+ w; t0 Y5 D2 U# u0 b
囡囡適合人群:可以受到中女既都得
$ I1 D/ P! n1 ]) Ftvb now,tvbnow,bttvb囡囡評分:85公仔箱論壇5 }, _2 ~0 D6 J  ]$ x

7 M% D9 B( C4 |# H% k公仔箱論壇
+ i" U2 G; q: b5 I+ v% r8 b公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Z( e, `# w; {% M

# C/ ?, ?  Q; R7 L) X" K5 |# uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

' A6 p9 V1 W& Z: O, Nwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- }9 C7 K9 f# _. A' ^6 y* f. u* a
% P" M! v1 k+ F1 k; I# T, O
公仔箱論壇& u$ |4 r7 b2 D- M! g- Z- h

( {! N3 A6 m9 m: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. n( R. z+ q$ ~4 N: N) |5 f ' k4 d9 P4 ~9 x$ ]! l% \% ]7 o
公仔箱論壇, F3 [- G: s2 f1 d$ A0 }

* j! x6 K: l9 e0 p tvb now,tvbnow,bttvb- N% a* v1 |  H' l! F+ Z6 k# m
/ n7 U! w- r% f$ `9 z

7 e0 |  c+ f# i公仔箱論壇 www2.tvboxnow.com4 `( _! ^+ G" K, k3 u5 l# |

作者: 4everMU    時間: 2008-11-25 10:38 AM

多谢楼主分享,好大的ecup
作者: 爱哭的男人    時間: 2008-11-25 09:05 PM

好大的ecup
作者: msngued    時間: 2008-11-25 11:41 PM

真是幸運tvb now,tvbnow,bttvb8 M9 T4 m9 I. U. s6 V
艷福不淺喔
- o: }4 m# K- V7 [) _1 `tvb now,tvbnow,bttvb會不會很貴呀
作者: lucky6li    時間: 2008-11-26 02:44 AM

thank you
作者: zojim    時間: 2008-11-26 11:07 PM

点解我呢度冇啊?!
作者: ed4444ed4444    時間: 2008-11-28 02:56 AM

" A+ I# e, h3 o8 W  ~$ L
真是很棒呀
作者: 白金定律    時間: 2008-11-28 08:13 PM

对车头灯都几吸引人。。。
作者: ngts    時間: 2008-11-30 04:39 PM

really big la
作者: yjyj88    時間: 2008-12-1 12:54 AM

walao...i love E cup....
作者: dennis17    時間: 2009-3-29 07:08 PM

thanks share
作者: Jersey    時間: 2009-3-30 10:50 PM

真系几大波!
作者: skyhorseca    時間: 2009-4-3 07:03 AM     標題: skyhorseca

艷福.................
作者: joeb66    時間: 2009-4-5 09:33 PM

請問什麼是161卡?
作者: calvin0221    時間: 2009-4-7 12:35 AM

大波!!!
作者: auchiming    時間: 2009-4-7 03:06 PM

嬌豔美麗的美眉, 怎教人不心動?!!tvb now,tvbnow,bttvb( G$ X1 k2 p9 H4 B
PUSH~PUSH, 狂推呀~!!
+ q# }3 S) |% X9 s' h" s2 vwww2.tvboxnow.com謝謝樓主分享喲~!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0